Yeni Yakışıklılar (Ek Bölüm)

529 52 370
                                    


Merhaba benim sadık okurlarım.

OKUMAYAN VARSA BURALARI ATLAMASIN!!! YOKSA OLAYLARA ÇOK FRANSIZ KALIRSINIZ VE "NOLUYO LAN?" DİYE BAKARSINIZ BÖLÜMÜ OKURKEN!!!!

Kafamı dağıltırken size bağışladığım bu anormallik salgılayan kitabın bir ek bölümüne daha hoş geldiniz.

İthaflarım Sunshine ve Beauty'e tabiki ♥♥♥♥♥
@fangirl7_0 @queenofhiddles

Onların cosplaylıklarını yerim♥♥ Cidden bir ara bakın şu cosplay kitaplarına. Güzel şeyler var. Karakterleri çok güzel.

Reklamlar bittiğine göre başlıyorum fşfşsoalrlsoaşe

Bu son ek bölüm değildi ama bundan sonraki bölüm normal kurguyla ilerleyecek. Ek bölüm çok uzadı ve ben belli bir kelime sayısından sonra aynı bölüme yazamıyorum. Bu bir rahatsızlık olabilir. Bilmiyorum.

Ek bölümler ilerleyen zamanlarda arada bir yerde çıkacak. Yani biraz çatlıyacaksınız. queenofhiddles fangirl7_0 Üzgünüm canlarım. Normal kurgu biraz daha ilerlemeli ama ek bölümler burda bitmedi.

Dediğim gibi ilerde araya sıkıştıracağım. Kısa kesip olayları azaltmak istemiyorum.

Bir de normal bölümler gelmeye başladığında söz verdiğim iki kişiye daha ithaf edeceğim.

Eğer ithaf istiyorsanız buraya kitabın gidişatında etkili bir olayın kısaca nasıl olabileceğini yazın. Yani fikir istiyorum. En beğendiğim üçü arasında dört günün sonunda çekiliş yapacağım ve çıkana istediği bir kitabımda bölüm ithaf edeceğim. Tabi ki beni takip etmeniz lazım fkdlaiwşr bulmam kolaylaşsın.

Buraya fikrini yazanlar çekileşe girecek.

+×+


Clea, Melissa'nın kapısını tereddütle açtığı kütüphanenin içine bakmaya çalışıyordu. Okul öğrencilerini merak ediyordu ve Mellissa'nın dediğine göre bir çoğu buradaydı. Avengers öğrencilerinden de bahsetmişti.

Sky, Mell'in anlattığı birkaç saykodelik olayı duyunca az daha fenalık geçiriyordu. Babası nasıl insanlarla kalıyordu böyle?

Clea ise bu cehennemi sevmişti. Hayatına sakin devam etmesi gerekiyordu ama n'yapsın böyle değişik yerleri seviyordu. Yine de doktoru stresten uzak, sakin kalması için yoda veya meditasyon yapması ve kesinlikle sorunlu tiplerden uzak durması gerektigini söylemişti. Clea arada böyle kaçamaklar yapıyordu.

"Hadi ama Mell! Bizi yemezler ya!"

Mellissa kızlara bir kere daha baktı. İçerdeki Avengers'ın onlara ne gibi saykoluklar yapacağını düşünmeden edemiyordu. Clea'nın o engel olsa da içeri gireceği kesindi.

"Tamam. Sen ne dersin Sky?"

Sky, buraya ilk geldiğinden beri büyük ön yargılar taşıyordu. Defalarca sınıfta kalan insan topluluğuna alışması gerektiğini düşünüyordu. Belki de o kadar kötü değillerdi. Ayrıca buradaki kütüphaneyi merak ediyordu. Babası okulun kütüphanesindeki değişik kitap ciltlerini arada eve getiriyordu ve gerçekten nadir bulunan eserler vardı bu kütüphanede.

"Bence sen bizi burada bırak. Clea ve ben hayatta kalabilecek yeteneklere sahibiz. Yani bizim için yorulma. Tüm okulu gezdik zaten."

Melissa Clea'ya baktı. Clea başıyla onayladı. Ona bulaşanların sonu Cehennem'e kadardı. İçeride ne varsa korkmadığı belliydi. "Bence de git biraz dinlen. Biz bir şekilde anlaşırız."

Avengers High School (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now