Final

268 19 53
                                    

Sessizlik, endişe, korku ve tentirdiyot kokusu. Bunlar Melissa Arsfort'un bulunduğu hastane odasının önünü anlatmak için yeterli kelimlerdi. Bir de "üvey" kelimesi kendini belli ediyordu. Edward Artfortz'un ikinci eşi Cate ve kızı Isabel bir köşede fısıldaşarak bir şeyleri tartışırken Melissa için endişeli görünmeye çalışmıyorlardı bile. Isabel olan biteni annesine anlatırken Cate kızını doktora görünmeye zorlamıştı. Isabel ısrarla iyi olduğunu söylediğinde annesi nasıl dumandan kaçtığını sormuştu. Eh, o da Loki'nin onu okul yanmadan dışarı çıkardığını anlatmıştı.

Cate tekrar konuşmak üzere bu konuyu kapatmıştı. 

Yıllardır sülük gibi yapışıp kan emer gibi parasını yediği eşinin yanına sokuldu.

"Doktorlar ne diyor?"

Mellissa'nın babası yüzünü ovuşturup kırlaşmış saçlarını geriye ittirdi. "Ciğerleri çok zayıf, bir süre yoğun bakımda kalacakmış." Cate bir şey demedi. Kızı Avengers High School'a gönderen oydu. Eğer ona bir şey olursa eşi... Gerçi yine bir şey yapmazdı. Cate'in köpeği olmuştu çünkü.

"O okul... Kızımı ordan alacağım. Bu yangına sebep olanı da bulacağım! Sürünecek!"

Cate öfkeyle bağıran kocasını sakinleştirmek yerine etrafta onlara bakanlara rezil olmamak için ordan ayrılmıştı.

Mellissa'nın babası dediğini yapacaktı; kızını okuldan alacaktı. Ancak Hades'i bulması biraz zordu. Yine de deneyecekti.

Ve başarısız olacaktı.

+×+
Bir yıl sonra...

"Nerden bilebilirdim ki? Nerden tahmin edebilirdim işlerin bu noktaya geleceğini... Aslında çok açıktı; Avengers bir okula hapsedilemezdi. Onların kendi kuralları vardı. Güçlü karakterleri... İnançları ve yetenekleri... Okulun dönüşmesi daha iyi oldu. Size yeni görevinizde bolca sabır ve başarılar Bay..."

Nick tek gözü ile müdür odasındaki pencereden dışarıyı izleyen adama baktı. Geniş omuzları nerdeyse pencereyi kapatıyordu. Nick ise hâlâ o lanet siyah ceketini giyiyordu.

"Kronos." dedi adam buz gibi bir ses tonu ile. Bahçede voleybol oynayan öğrencileri izliyordu. Bir yıl önce gelen öğrenciler, Avengers'ın ardından bu okula ikinci bir 'kork bizden yiğidim' tarzı topluluğunun oluşturmuştu. Olimposlular... Asgardlılar yetmezmiş gibi...

"Her neyse." dedi Nick son kez müdüriyet odasına bakarken. Burda yılları geçmişti ama artık Avengers High School değil Olympus High School vardı. Nick yabancısı olduğu bu tayfaya daha fazla müdürlük yapmayacaktı. Dışarı çıkıp yangından sonra bakanlık zoru ile mezun ettiği Avengers'ı bulacaktı. Burdaki işi bitmişti ve gözünü kırpmadan gidiyordu şimdi.

"İyi günler." dedi ve çıkıp gitti. Mell'in babası okulu dava edince mecbur olarak bina yönetimi el değiştirmişti. Mell normal bir lise öğrencisi olmuş, Cate denen sürtükella ve kızını evden atmanın bir yolunu bulmuştu. Hâlâ Avengers ile görüşüyordu tabii.

Hepsi iş güç sahibi olmuştu.

Tony, Stark endüstrinin başındaydı. Steve binbaşı olarak askerdeydi ve muhtemelen orda kalacaktı. Bucky ve Sam de onunlaydı. Natasha yakın dövüş eğitmenliğine başlamıştı ve artık Bruce ile görüşmüyordu. Bruce kendini bilime adamıştı. Thor babasının yanında, Asgard yönetimindeydi. Loki bazen annesi ile takılıyor, bazen de tamamen ortadan kayboluyordu. Wanda ve Pietro Clint'in spor salonunda çalışıyordu. Pietro antrenördü, Wanda ise danışmada takılıyordu. Gidip gelene fal falan bakıyordu. Vision da sık sık onun yanına geliyordu. Strange ise inzivaya çekilmiş ve kendini bir tapınağın bekçiliğine adamıştı. Kısacası; herkes iyi köyü bir hayat kurmuştu kendine. 

Ve Olimpos Tayfası için ikinci lise senesi başlıyordu. Melezler, tanrılar, cadılar, avcılar, iblisler... Hepsinin toplandığı okulda Titanlar öğretmen, Kronos müdürdü. Ve öğrenciler kesinlikle normal değildi...

Kronos Nick'ten sonra OHS'yi devralmıştı. Bir yılda Nick'e hayatı sorgulatan öğrencilerin hepsini bahçe önüne topladıktan sonra o meşhur konuşmasını yapmaya başladı. Volta atarken ellerini arkada bağlamıştı.

"Birbirinizi dövüyormuşsunuz, dövdürtmem. Bahçede ateş yakıyormuşsunuz, yaktırtmam, ormanda oynaşıyormuşsunuz, oynaştırmam. Takımlarda şike dönüyormuş, döndürtmem. Kopya çekiyormuşsunuz, çektirtmem. Hırsızlık yapanlarınız varmış, yaptırtmam. Büyü ile birbirinizi ona buna çeviriyormuşsunuz, çevirtmem. Adam akıllı okumuyor, sınıfta kalıyormuşsunuz. Kaldırtmam. Ya liseyi adam gibi dört yılda bitirir defolur gidersiniz ya da ben sizi döve döve adam ederim. Bundan böyle en ufak yanlışınızı sezdiğimde elimden dört yıl değil, ömür boyu çekersiniz. Anlaşıldı mı?!"

Öğrencilerin bir kısmı yerine pısarken diğerleri yüzünde mimik bile oynatmıyordu. Kronos yan yana dizilmiş üç oğluna ve üç kızına baktı; Zeus, Poseidon, Hades, Demeter, Hera, Hestia. "ANLAŞILDI MI?!" diye kükrediğinde yer sarsılmıştı. Bütün öğrenciler "Anlaşıldı!" diye bağırdığında Kronos ciddiyetini bozmadan odasına döndü.

Hemen arkasından öğrenciler az önceki işlerine dönmüştü. Ellerindeki renkli boya dolu balonları birbirlerine fırlatırken çığlık çığlığaydılar. Az sonra Kronos'un penceresi açılıp Kronos'un isteği üzerine bekçi Kharon üstlerine hortumu nerden çıktığı belli olmayan tazikli suyu sıkınca hepsi odalarına kaçmıştı.

Bu sefer öğrenciler daha sorunlu, müdür ise daha acımasızdı. Avengers High School burada sona ermişti.

×Son×

+++

Eveeeet bitti!

Sanırım 1-2 yıl oldu bölüm atmalayı.

Öncelikle asla final yazasım yoktu ama Wattpad'de kitabın sonunu yazmayana hep ayar olurdum. O yüzden aniden gelen saçma fikrimi buraya geçirdim.

Eveeet Avengers dağıldı. Mell üveylerden kurtuldu. Herkes bir işe girişti.

(Son filmden sonra Marvel fandomundan çıktım bu arada)

Olimposlular (Yunan mitolojisi) geldi ve yeni bir çağ açtılar.

Hayır, onlara AHS tarzı bir kitap yazmayacağım. Ama başka mitolojik kurgular yazdım.

//Şuraya iki yıl sonra daha bir ekleme yapalım: mebibliosmia  hesabımda bir şeyler yazmaya devam ediyorum. Gelip ziyaret ederseniz bu beni çok mutlu eder.♡ //

Her neyse. Sanırım aşırı saçma bir finaldi ama kitabı asla ciddi olarak yazmadım ki sırf anısı var diye kaldırmadım.

Lütfen daha güzel kurgular bulup okuyun. 15-16 yaşımda yazdığım şu hikaye 18'ime iki ay kala bitti.

//şu an 21'im :")//

Vay be.

Bir sürü anınız var burda:")

Okuyan ve yorum yapan herkese teşekkür ederim!

Ballı çöreklerim ♥

Beni
-Sameri hesabında bulabilirsiniz.

Sizi 3000 kez seviyorum♥

//Son kez 2022 Ağustos 15'te düzenlendi.

DÜZENLEME (2024 OCAK)

BIRAKTIĞIM HİÇBİR HESAP ARTIK KULLANIMDA DEĞİLDİR
GÜNCEL HESABIM KameriCadi
BENİ VE KURGULARIMI ORADA BULANİLİRSİNİZ ♡

Avengers High School (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now