Fekete bikini

3.9K 139 18
                                    

Reggel kinyitottam a szememet ès körbe nèztem. Bágyadtan feküdtem tovább az ágyban. Kopogtatnak. Varták, hogy engedélyt jelezzek. "Igen?!"-mondtam. Majd azzal be is nyitottak a szobámba. Megint Patrik az.
-Júlia nincs itthon, elment a suliba intèzni valamilyen papírokat. Gondoltam lemehetnènk a medencèbe.
-Van medencènk?-tátottam el a számat. Majd ki is pattantam az ágyamból, majd megláttam, hogy a tegnapi ruháim a földön hevernek. Zavaromba eszembe jutott, hogy tegnap este fèlálomban ledobtam magamról minden ruha anyagot majd egy kinőtt comb közèpig èrő blúzt húztam magamra. Egyedül a fekete francia bugyi volt rajtam. Hirtelen azt sem tudtam mit csináljak így Patrikra nèztem. Aki alig bírta vissza tartani, hogy ne nèzzen meg alaposan. Mutattam az ajtóra majd kifelè menet megállt ès rám nézett.
-Lennt várlak.-becsukta az ajtót, ezzel èn ki is fújtam a levegőt. A 2 bőröndöm mèg a földön hevert. Izè, a helyzet a következő, nincs bikinim. Körbe nèztem ès èszrevettem, hogy a szobámban 2ajtó is van. ??? Oda mentem az egyikhez ès kinyitottam. Fürdőszoba, gyönyörű piros csempe ès minden második függőleges sorban egy virág minta volt. Az egyik sarokban tuskabin a másik sarokban egy pálma fa. Waooh. Ez de tetszik. Egy mosdó, felette pedig egy hatalmas tükör amit kis ègők kereteztèk. 2oldalt pedig piros, fekete színű szekrènyek. Vissza kimentem ès becsukta maga az ajtót. Odamentem a másik ajtóhoz, amikor kinyitottam szavam is elállt. Egy saját gardrób! Külön szoba a ruháimnak. Eszembe jutott, hogy nekem mèg mindig nincs bikinim. Így lementem a földszintre. Patrik egy szál fürdő gatyában állt. Valakivel épp telefonál. Kidolgozott testèn elkalandozott a szemem, izmos karja megfeszült mikor meglátta, hogy elbámultam rajta. Rám nèzett, majd letette a telefont.
-Ne szerènykedj, miért nem vetkőzöl le?
-Khm... Izè, nekem nincs bikinim.
-Èrtem, hozom a kocsi kulcsot. Húzd a patikád.
-Mèg is minek?
-Megyünk ès veszünk neked fürdőruhát.
Öhm, hát okeees. Magára kapott egy blúzt ès vonult is a garázsba. Mire kimentem a kedvenc kocsim már várt engem. Beültem ès bele süllyedtem a bőr ülèsbe. Elindultunk egy közeli ruhás boltban. Első pillantásra kis is szúrtam 3 bikinit, ami tetszett. Az első egy tiszta fekete, második kèk ès fehèr csíkos, szèle pedig kötèl utánzat, harmadik piros ès fehèr kavarodás, mintha egy nyalóka lenne. Mind a 3-at felpróbáltam. Patrikon látszott, hogy alig bírt magával. Így játszadoztam vele.
-Melyiket válasszam?-pózolgattam a tiszta feketèben.
-Szerintem, megvesszük mindet.-ezzel ment is a kasszához. Èn addig átöltöztem. Beültünk a kocsiba majd olyan gyorsan vissza èrtünk, hogy mèg pislogni sem pislogtam.
-Ötözz át.-utasitotta, majd egy rántással levette a felsőjèt. Felrohantam a szobámba, el is kèszültem hamar. Lementem a nappaliba, ahol a csúsztatós ajtó volt. Kilèptem ès megláttam a füves tèren jobbra a nagy medencèt. A teraszon balra pedig egy jakuzzi állt. Szó nèlkül bemásztam a vízbe. Patrik a medence szèlèn ült. Èn meg úszkáltam a víz alatt. Amikor megálltam pihenni, hirtelen valaki felemelt, kiemelt a vízből. Majdnem visszacsúsztam, mire Patrik szorosan magához ölelt.

Az ÖrökbefogadottWhere stories live. Discover now