Ship fikce ve sprše

86 5 0
                                    

Scout se pomalu probudil. Zničeně se posadil a chvíli přemýšlel, co se to vlastně stalo - to prospal celý den a noc? Vlastně nepřemýšlel. Seděl a zíral do zdi. Když se trochu probral, zjistil, že vedle něj leží Grisa. Nejdříve ho to vyděsilo. Pak se blaženě usmál a snažil si to vybavit. A pak se zklamaně, protože se mu vybavilo, že k ničemu nedošlo, zvadl z postele a zamířil do koupelny.

Jednou z nevýhod žití ve štěrkovně bylo, že měli všichni dohromady jen jednu koupelnu. V ní byly 3 umyvadla a 2 sprchové kouty, oddělené od zbytku světa jen lehce zamlženými plastovými dvířky. S příchodem děvčat tedy bylo potřeba jistých změn.

Přestože prvním návrhem bylo, že se každé ráno sejdou a budou si házet kostkou o to, kdo bude se kterou holkou sdílet sprchu, toto pravidlo neprošlo. Dopadlo to tak, že muži měli koupelnu do 7 rána. Od 7 ráno, byla koupelna mužům znepřístupněna a směli do ní jen děvčata. Večer pak byly dívky první a muži druzí. Mezi 10. a 19. hodinou byla přístupná všem a od 22 hodin do 7 do rána též. Ale v tuto dobu tam nechodil skoro nikdo.

Mnohokrát se již Scout pokusil nějak se v místnosti ukrýt a počkat si, až v sedum přijdou holky, svléknou se a budou se navzájem mydlit. A on by to točil a prodával. No jenže tam nebylo moc míst, kam se schovat a nikdy mu to prostě nevyšlo.

Alespoň záchody byly ve vedlejší místnosti, takže když ho Grisa tuhle načapala, nemohla mu strčit hlavu do záchoda a Scout skončil jen v umyvadle.

Scout tedy od myšlenky šmírování již opustil a prostě si šel vyčistit zuby.

Jestli ste si mysleli, že z partičky nikdo neví, jak Spy vypadá bez masky, jste na omylu. I Spy se musí holit a podobně, tudíž v koupelně měl masku obvykle dole. Neznali pouze jeho jméno, tudíž tvář jim byla v celku k ničemu.

Když Scout vešel do koupelny, zjistil, že je tu jako jeden z prvních. Spy se teprve k hygieně připravoval a Vojak už ve sprše byl. Nicméně ostatní zřejmě ještě spali.

,,Chystás se tam?" ukázal Scout na druhý sprcháč.

,,Ne. Posluž si." zavrtě Spy hlavou a sundal si masku. Odhalil tak svou černou, rozčepířenou kštici a strniště, které měl ale v plánu brzy zlikvidovat.

,,Vždycky mě udiví, kolik máš vlasů." podotkl Scout a sundal ai tryčko. Své psí známky se položil na umivadlo.

,,To jako phroč?"

,,Máš na to věk... na padání vlasů. A s tou maskou vypadáš jak plešoun. Místo toho máš víc vlasů než všichni ostatní z naší party dohromady. Teda krom holek."

,,Závidíš?" usmál se Spy, nanášeje na své tváře holící pěnu.

,,Hele. Mám hodně vlasů! Mý vlasy jsou vlastně narposto cool. Jenom jsem zastánce kradších sestřihů."

,,Já vlastně taky. Je to nephríjemné, když ti lezou vlasy do očí. Ale to je tím, že jsem se už dlouho nesthríhal." zamumlas Spy a prohrábl si to hnízdo.

Tekoucí voda stichla a Voják se ozval ze sprchy: ,,Už je na čase! Vypadáš jako hypík!"

,,Sleduj." usmál se škodolibě Scout a zakroutil ventilem u jedné z trubek.

Když pak Voják znovu pustil vodu, začal ječet a dobívat se ven, jeneže tím jak spěchal, mu to prostě našlo otevřít.

A Scout se Spyem se tam jen prakticky váleli smíchem. Když se konečně dostal ven, zdrceně se zabalil do ručníku a zastavil ten proud vody. Té ledové vody.. LEDOVÉ! Otočil ventylem na trubce zpět a vrhl na ty dva smrtící pohled.

TF2 - Druhá strana minceWhere stories live. Discover now