6

5.9K 491 517
                                    

Bayan Adler her zamankinden asık bir suratla girmişti sınıfa. Ki genelde bu gereksiz kadın hep güleryüzlü olurdu.

"Mmm.. Üzücü bir haberim var çocuklar, Bay Stark arayıp Peter'ın bir süre okula gelemeyeceğini söyledi."

Wade anında kahkahalara boğulunca sınıftan bir kaç kişide ona katıldı.

"Korkup kaçtı demek!"

"Hayır," dedi Michelle gayet soğuk bir ifadeyle. "O hasta."

Sınıf bir anda gülmeyi bıraktığında ise Michelle izin bile istemeden çıkmıştı dersten. Ned ise sadece oturup tekrar Peter'a aman tanrım diyebilmeyi umuyordu.

Bayan Adler, Peter'ın durumunu sınıfına açıkladıktan sonra -kendisi her ne kadar az önce sınıfı terk etmiş olsa da- Michelle'in tekrar Geeks'in takım kaptanı olmak zorunda olduğunu belirtti.

×××

Peter o sabah Bay Rogers'ın yardımcısı ile kahvaltısını etmişti. Tony'i aptalca bir umutla beklemiş, ama o gelmemişti. Gün boyunca o aptal odada tek başına sıkılmıştı. Tony birkaç imza için oraya uğramış, Peter'ı görmeye tenezzül bile etmeden gitmişti. Peter'ı zorunda olmadığı müddetçe görmek istememişti.

İnanması güç ama o hafta tamda bu şekilde geçmişti. Tony bir hafta boyunca kesinlikle nasıl olduğuna bakmak için Peter'a uğramamış, sadece bilgi almak için iş çıkışı uğrayıp istediğini aldıktan sonra gitmişti.

O haftayı farklı kılan şey, arkadaşlarının sürpriz ziyareti olmuştu. Loki'nin fikriyle her gün Bayan Adler ve üç kişi Peter'ı ziyarete gidecekti.

İlk gelenler Michelle, Ned ve... Bayan Adler'ın büyük ısrarıyla Wade oldu. Kapıdan girdikleri an Peter'ın yüzünde gördükleri ifade Michelle'in Tony Stark'a küfretmesi için güzel bir nedendi. Çocuk o kadar yalnızdı ki, Wade Wilson'u gördüğü için bile mutlu olmuştu.

"Wade'in sana söyleyecekleri var Peter?" Dedi Bayan Adler fazla imalı bakışlarını Wade'e yönlendirerek.

"Ööööözüüür dileeeriiim Peteeer Staaark." Wade'in göz devirerek, zorla sarf ettiği bu cümle Michelle ve Peter'ın haykırmasına neden olmuştu.

"Şey.. Ben bir şey duyamadım afedersin Wade, tekrar eder misin?"

Wade anında sinirlenip ayaklandı.

"Sikeyim nasıl duymazsın! Daha fazla bağırsam sağır biri bile duyabilir!"

Wade, Bayan Adler'ın ölümcül bakışlarıyla karşılaşınca yerine geçip aynı cümleyi tekrar kurdu. Ve sonra beş kez daha. Ve sonra Michelle'in videoya kaydetmesi için bir kez daha!

Ertesi gün Loki, Clint ve James.. Daha sonra Liz, Gwen ve Eric.. Ve ardından diğerleri.

Ama onlar gidince tekrar Tony'nin yokluğu onu çevreliyor, ne kadar yalnız ve aciz olduğunu hatırlatıyordu. Artık Bay Rogers yanına daha fazla uğruyor ve onu diğer hastalarıyla tanıştırmaya çalışıyordu. Peter'ın hastanedeki sekizinci gününde ateşi tekrar fazlasıyla yükselmiş, durumu kötülemişti. Hastalık yan etkilerini artık daha fazla belli ediyordu. Bay Rogers, Tony'e ulaşmayı denemiş ama cevap veren her zamanki gibi Jarvis olmuştu. İşte o gün Peter ufak çaplı bir sinir krizi geçirince Tony aramalara kendisi cevap vermek zorunda kaldı.

"Peter'ın durumunun iyi--"

"Şunu yapmayı kes!" Dedi Peter hayatı boyunca cesaret edemediği şeyi yaparak. Sesini ona yükseltmek canını daha fazla acıttı. "Sadece bir kez... Bir kez yanımda olsan ne kaybedersin!"

i'll be good | peterparker + tonystarkWhere stories live. Discover now