40

445 18 0
                                    

Natuurlijk liep hij meteen weg voordat ik iets kon doen. Ik zocht nog even verder waardoor ik hem daarna terug tegenkwam. Gelukkig had hij mij nog niet gezien. Aan wat mijn zintuigen mij konden vertellen was hij niet de gelukkigste persoon op dit moment. Hij zat op een brug en keek neer naar het water. Ik wist niet goed wat ik moest doen dus besloot dan maar om gewoon weg te gaan. Ik zou niet willen dat ze mij storen als ik me zo slecht voel als hij.

^^^

Ik stapte het schoolgebouw binnen en zag al meteen Theo, die aan zijn lokker stond. Het leek wel alsof hij nog steeds ongelukkig was. Ik heb natuurlijk ook geen bewijs dat hij de wolf is, maar eens een paar vraagjes stellen kan nooit kwaad. Ik stapte rustig naar hem toe en wachtte tot hij zich omdraaide.

"Hey." Glimlachte hij. Ik probeerde heel subtiel te ruiken of hij dezelfde geur had als de wolf, maar subtiel zijn is niet echt iets waar ik goed ik ben. "Is dit hoe jij uitzoekt of iemand weerwolf is of niet?" Hij kruiste zijn armen.

"Weerwolven? Die bestaan toch niet?" Lachte ik nerveus. De jongen keek even rond zich en toen weer naar mij, maar deze keer met gekleurde ogen. Mijn ogen deden vanzelf hetzelfde terwijl we gewoon naar elkaar keken. Waarom gebeurde dat toch altijd? Ik sloot mijn ogen en bracht ze weer naar hun originele kleur. "Waarom ben je altijd zo agressief als je mij tegenkomt in het bos? Waarom ben je daar zelfs zoveel? Ik zag je er gisteren ook, maar dan was je zo ongelukkig. Hoe kan je in een hele wolf ve-"

"Kunnen we er ook niet over praten, alsjeblieft?" Vroeg hij nogal verdrietig.

"Is er iets gebeurt? Misschien kan ik helpen." Antwoordde ik.

"Ik ben daar graag." Zuchtte hij.

"Komaan, stop met excuses. Ik kon ook wel zien dat je ongelukkig was." Drong ik aan terwijl hij zich gewoon omdraaide en iets uit zijn lokker nam. "Uuh... Hallo?"

"Kijk, het maakt niet uit, oké? Stop gewoon met al die vragen." Zei hij nogal geërgerd. Ik wou net antwoord geven toen hij zijn lokker dichtsloeg en weg stapte. Dat is ook een manier om hem weg te krijgen, dat moet ik onthouden.

"Sierra? Wat heeft hij gedaan? Moet ik erachter gaan en hem slaan?" Zei Stiles uit het niets waardoor ik me meteen naar hem omdraaide.

"Nee... Ik was het probleem." Antwoordde ik, verward.

"Blijf gewoon bij hem uit de buurt, oké? Ik ken Theo van vroeger... Dit is niet dezelfde Theo. Hij heeft ook al aan Scott gevraagd voor een plek in onze pack. Hij gedraagt zich vreemd. Het is beter zo." Legde hij uit.

"Misschien heb je gelijk. Zeg eens, weet jij of er ooit iets ergs is gebeurt met hem? Dat is het laatste dat ik wil weten."

"Ik weet dat zijn zus is gestorven, maar niemand weet hoe. Waarom?" Antwoordde Stiles, bezorgt.

"Nee, zomaar. Hij heeft een nogal ongelukkige geur rond hem. Het zal wel niets zijn." Ik probeerde dit even te vergeten en richte mijn blik op Stiles. "Kom, we hebben nog 10 minuten voor de bel gaat. We kunnen misschien iets leuks doen." Glimlachte ik waardoor Stiles hetzelfde deed.

~ I 28/01/2018
Idk wa ik moet zegge... u woordje is 'klaarblijkelijk' muhahahahahaha
Bye llama, i love you <3

Teen Wolf: The Third 'S'Where stories live. Discover now