Cel Dintâi

31 1 0
                                    

Ziua începe așa...
Undeva într-o pădure îndepărtată , în mijlocul luminişului întunecat , unde reflectau mici raze de soare printre crengile copacilor peste iarba cea verzuie , puțin veştejită , acolo se afla o turmă de cerbi , unii din cei mai mari și înțelepți. O turmă , cum nu s-a mai vazut , până acum ...
Până când..., în această zi , pe la răsăritul soarelui , sosește pe lume "Cel Dintâi ", primul dintre cei mai mari , dar și cel mai mic dintre toți. Când micul cerb a venit pe lume , toată lumea se afla în jurul acestuia , felicitând-o pe mama sa , Frunză.

Când liderul turmei a venit la nașterea acestuia , a observat că era diferit decât ceilalți , așa ceva nu s-a mai întâmplat de când e el Lider și fost pui , ca și acesta

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Când liderul turmei a venit la nașterea acestuia , a observat că era diferit decât ceilalți , așa ceva nu s-a mai întâmplat de când e el Lider și fost pui , ca și acesta .
Toți se minunau de înfățișarea sa era Alb, cu botic roz , ochi albaștri și avea un chip plăcut, dar pentru că era diferit decât ceilalți , cu toții au început să se îndepărtează de acesta.

Liderul se gândea , "ce o fi însemnând acesta ","O fi un semn sau suntem blestemați ! " se gândea liderul turmei "dar ce să fac cu el , ce sarcină aş putea să-i dau !?"Sărăcuțul pui , nu era vina lui , pentru că era diferit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Liderul se gândea , "ce o fi însemnând acesta ",
"O fi un semn sau suntem blestemați ! " se gândea liderul turmei "dar ce să fac cu el , ce sarcină aş putea să-i dau !?"
Sărăcuțul pui , nu era vina lui , pentru că era diferit . Cu toții au căzut pe gânduri...Până și mama sa , dar ea nu era la fel de speriată și gânditoare ca restul turmei .
Îl iubea exact așa cum era el , mic și albicios , cu tot cu boticul lui rozaliu și ochișorii lui albăstrui.

CERBUL DIN UMBRĂ Where stories live. Discover now