❤ 10. ❤

6.2K 387 93
                                    

Probudil jsem se do deštivého dne. Venku bylo zataženo což mi dělalo v pokoji příjemnou tmu do které svítili jen lampičky pověšené kolem zrcadla. S protáhnutím jsem se vyhrabal z postele a dal se trochu do kupy, jelikož dneska byla sobota a měli přijít kluci. Už jsem se jich nemohl dočkat. S lehkým úsměvem na tváři jsem se doplazil ke skříni a vytáhl si růžové tričko s pandou a černou sukni. Do vlasů jsem si připnul mašli a vydal se do kuchyně na snídani.

"Ahoj mami" Pozdravil jsem mamku která seděla v obývaku na gauči a sledovala televizi.

"Ahoj zlato, chceš udělat snídani?" Už už vstávala ale já ji zarazil. Nechtěl jsem ji zatěžovat, už tak toho má na práci víc než dost.

"V pohodě, jen seď" Usmál jsem se a během chvilky jsem měl snídani hotovou. Sedl jsem si pak vedle ní a společně jsme koukali na zprávy.

🌸🌸🌸

Kolem druhé někdo zazvonil.

"To budou kluci" Řekl jsem mamce a šel otevřít. A opravdu, přede dveřmi stál Jimin s Yoongim, který na sobě měl tmavě modrý seifuku obleček a černé nadkolenky. Jednoduše vypadal rozkošně.

"Ahoj, pojďte dál" Pustil jsem je dovnitř.

"Tak co máte v plánu?" Zeptal jsem se když jsme dorazili do obýváku a sedli si na gauč.

"No, já bych rád viděl tvůj pokoj pokud by ti to nevadilo" Řekl trochu stydlivě Yoongi. Jen jsem se nad tím zasmál.

"Jasně, můžeme si tam zahrát nějakou hru" Řekl jsem a vzal si je oba do pokoje. Yoongi byl celý vedle když vstoupil a nemohl se vynadívat.

"Máš to tu nádherný" Vydechl a Jimin k němu zezadu přistoupil a omotal mu ruce pasu.

"Ale no tak cukříku, taky máš pěkný pokoj" Řekl s úsměvem a líbl ho na krk. Radši jsem se otočil a šel hledat nějakou tu hru.

Hráli jsme asi 2 hodiny a pak se rozhodli, že by jsme mohli zajít do obchodního centra a někde se najíst.

"Hele znáš Kawaii Monster?" Zeptal se mě cestou Yoongi který se díky zimě trochu choulil k Jiminově ruce.

"Jo, mají tam super věci ale ještě jsem ten obchod nikde neviděl. Nebo aspoň u nás ho neměli" Řekl jsem smutně ale Yoongi se na mě zářivě usmál a ukázal tak svoje krásně bílé zoubky. Ten kluk by vážně jak z cukru.

"Tak tam zajdeme, já do něj občas dotáhnu Jimina když si mě chce udobřit" Nemohl jsem jinak než souhlasit, protože do toho obchodu chci už dlouho.

🌸🌸🌸

Asi po deseti minutách jsme stáli před obchodem zářícím všemi barvami a já měl co dělat aby mi nevypadl oči z důlků. To by snad ten nejhezčí obchod který jsem kdy viděl. Když jsme byli uvnitř, nevěděl jsem kam se koukat dřív, jelikož všude bylo něco co se mi líbilo.

Strávili jsme v Kawaii Monster asi hodinu a pak jsme zašli do cukrárny která byla hned vedle. Nade dveřmi byl pověšený bílý nápis Sweeter than sweet.

Přemýšlel jsem co si dát ale když jsem viděl ten výběr v podobě nazdobených pohárů a koblih od zelené, modré, žluté až po růžovou, nechal jsem to na klukách. Jimin si objednal jahodový shaker a modrou koblihu s hvězdičkami, Yoongi čokoládový shaker a pohár a mě vzali modro fialový bubble tea se zelenými kuličkami a ledovou tříští a růžovou koblihu.

Baby doll [TaeKook] Where stories live. Discover now