26.rész

1.7K 76 1
                                    

Jó olvasást és szórakozást😊😊!

Jungkook pov:

Most vagyok igazán boldog. Hogy miért? Mert végre valahára kiengedték a kórhából Azurát így jöhet iskolába. De ennek van egy kis bökkenője. Az, hogy elkellene úgymond "játszani", hogy ne vegye észre senki. Csak van még egy bibi. Az, hogy nem tesizhet én a tesi tanárja lettem mert felmondott az előző így nehezen fogom tudni magam ahoz tartani, hogy ne fogjam meg a kezét vagy a combját. Vagy ne nyúljak be belső combjához és... Na jó Jeon Jungkook erre nem is gondolsz! De annyira vágyok rá! De mivel szokták mondani, hogy türelem rózsát terem így addig várok míg ő nem akarja. A gondolataiomból egy kar zökkent ki.

-Minden rendben van? - kérdezi félve.

-Persze. Miért? - kérdem értetlenkedve.

-Mert levert a víz és piros is az arcod. - mondja ki a számomra kínos mondatott.

-Ja persze minden rendben csak melegem van! - füllentek neki mire beveszi és válat rántvamegy tovább.

Ja azt elfelejtettem mondani, hogy épp hozzá tartunk mi ketten csak mert a többieknek dolguk van. Ami szerintem kamu csak kettesben akartak minket hagyni. Mivel a kórház kb 1 óra gyalog Azura háza így megkér, hogy menjünk csak azért is gyalog mert hiányzott már neki a város nézés a sétálás és ehez hasonlók.

Kb már vagy 20 perce gyalogolunk mire átnézek a túl oldarra és meglátom az apját egy nővel. Tudom nem kéne megkérdezni de megkérdem azért a biztonság kedvéért.

-Azura! Hogy néz ki az a nő aki miatt apád elhagyott benneteket? - kérdem feszengve mire csak nyugodtan válaszol és egy rémálmom válik valóra.

-Szőke nő. Vékony, karcsú. Kb a 20-as 30-as éveiben járhat. Miért? - kérdi kiváncsian mire gyora berántom egy kávézóba mert épp most jönnek át az úton.

-Ja csak úgy. - mondom hamiskásan mire leadom a rendelést és várjuk, hogy kihozzák az italainkat.

-De amúgy nem fura az, hogy most csak te jöttél el senki más? - kérdi mire megvonom a vállam.

Amint kikaptuk rendelésünket gyors megittuk és már mentünk is volna tovább ha nem beszélgettünk volna tovább. Gyors kérdek valamit amit ő is fenn akad.

-Hogy tartjuk titokban a kapcsolatunkat a suliban ha te felvagy mentve év végéig? - mondom végig szemébe mire egy kicsit kétségbeesik.

-Na ezt a kérdést köszöntem! - mondja ki a lehető legrosszabb választ.

-Ez így nem lesz jó! Valahogy megkell oldanunk! Nem akarlak elveszíteni ha már ilyen nehezen tudtalak megkapni!! - mondom ki a szinte valómást mire elpirulok egy kicsit.

-Hát én se akarom! Enyém a legjobb pasi a világon! Nem akarom, hogy ez miatt a kis szar probléma miatt szakítsunk! - mondja ő is elpirulva mire egy kicsit jobb kedvre derít.

-Na de most már induljunk mert soha a büdös életben nem fogunk így! - mondom mire feltápászkodunk és ismét elindulunk.

Az út csendben telt el addig amig el nem értünk a házhoz. Mebentünk és nem volt otthon senki.

Ez nem jó, hogy nincs itthon SENKI!

Sziasztok drágáim🤗🤗. Itt is van a következő rész😉. Remélrm tetszet ha igen vote-olj és commentelj🙂🙂. A következő részben találkozunk sziasztok🙄🙄. Addig is legyetek jók ha tudtok😁😁!

Tanár diák kapcsolat ( BTS Jungkook FF Befejezett)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora