27.rész

1.7K 76 0
                                    

Jó olvasást és szórakozást😁😁!

Jungkook pov:

Miért nincs senki itt? És miért ilyen sötét minden? Faszomat  beleverem ha valaki a szerelmem házát kirabolta! A gondolkodásomból a lámpák plusz a visítás meg az üvöltések zökkentettek ki.

-ÜDV ITTHON AZURA! - üvöltik fel mire Azurának ahogy elnézem bekönnyezet. Nem is csodálom.

-Hát d-de mi-miért? - kérdi egy kicsit sokkosan mire egyből mellé léptem és gyors megcsókoltam.

-Azért mert felépültél és jöhetsz iskolába. Plusz végre mindenkivel tudsz lenni! - mondom a szemébe mire a mellkasomba fúrja a fejét és elkezd sírni.

-Köszönöm! - csak ennyit bírt kinyögni mire egyből jöttek volna oda hozzánk de Nam, Jin és Annabell (Azura anyja) visszatartották őket mire én hálásan néztem rájuk.

Kb 20 percig állhatunk így mikor Tae mondja a lehető legjobb ötletett.

-Kinek van kedve felelsz vagy merszezni? - kérdi mire Azura felé fordítja a fejét és bólint.

-Na Azura igent mondott. Na más valaki? - faggatja tovább a többieket mire mindenki csa bólint és már indultunk is a nappaliba.

-Én mentem sütni egy kis kakaóscsigát! - feleli Annabell mire csak bólintunk ismét és már el is tünt a konyhában.

-Na akkor gyors keresek egy üres üveget azt kezdhetjük. - vázolja fel gyors Jin mire el is tünt. Gyors visszajött egy üres flakonnal.

-Na és ki kezdjen? - kérdem mire mindenki rám nézet így tudtam, hogy én leszek az a szerencsés. Gyors pörgettem is mire Jiminnél állt meg az üveg.

-Felelsz vagy mersz? - kérdem mire mereket mond. - Csókold meg Shant. - mondom mire mindenki Ú-ni kezd gyors megcsókolja Shan Jimin-t, hogy túl léphessék. -Jimim te jössz.

Pörget Jimin és pont Auránál áll meg.

-Felelsz vagy mersz? - kérdi mire feleltett mond. -Apád bántott mikor bent volt? De tetsileg! - mondja mire mindenki őt nézte a választ várva.

-Igen. - mondja miközben lesütötte a szemét.

-KITÉPEM A BELEIT A SEGGÉN KERESZTŰL! CSAK LÁSSAM MEG BAZDMEG AZT ELJÁTSZOM VELE AZT, HOGY VOLT AZT NINCSET! SHAN GYERE MEGKERESSÜK AZT A GERINCTELEN, FOSKAZÁN, HÜLYE ELMEHÁBORODOTATT! - keltem mi magamból mire Shan felállt a kanapéról és már mentünk is volna ha nem ölel meg valaki hátulról.

-Hadjátok! Túl élem! Nem először bántott. - hallom meg hátam mögül Azura hangját.

-Na jó inkább mindenki menjen haza! - szólal meg Nam mire Jin kimegy a konyhába.

Amint mindenki elment mindenki felvittem a szerelmemet a szobába és fölé másztam.

-Akarlak... - sutogta Azura mire felkaptam a fejem. -Kérlek vigyáz rám ha... - nem hagytam, hogy végig mondja mert megcsókoltam.

Mialatt csókoltam addig a kezem egész testén felfedező körútra tért. A csókot megnem szakítva gomboltam ki az ingjét és vettem le róla. Amint levettem elém tárult a csodás felsőteste. Egyből rátértem a nyakának a szívására amiket kéjjes nyögésekkel díjjazot.

**

Hát ebből nem lett semmi se mert Azuta teljesen beparázott amit meg is értek. Szerintem a pillanat hevében mondta ki azt a szót. De mindegy is. Most itt szuszog a mellkasomba bújva. De amúgy komolyan kinek van annyi esze, hogy a kórházban ismétlen a KÓRHÁZBAN lévő lányát megüti vagy amit csinált vele. Csak találjam meg azt majd fusson az életéért! A sok gondolkodás miatt én is bealudtam.

Csak könyörgőm ne legyen semmi baj ha vissza jönn!

Sziasztok drágáim🤗🤗. Itt is van a következő rész🙄. Remélem tetszet ha igen akkor vote-olj és commentelj😊😊. A következő részben találkozunk sziasztok🙂🙂! Addig is legyetek jók ha tudtok😚😚!

Tanár diák kapcsolat ( BTS Jungkook FF Befejezett)Where stories live. Discover now