Hoofdstuk 11

14 5 2
                                    

Amy
Ik hoorde Diego achter me aanlopen, maar gaf er even geen aandacht aan. Ik wist niet waarom ik ineens zo chagrijnig deed, nou ja eigenlijk wel, maar ik had niet zo moeten flippen waar iedereen bij was. Nu was Floor waarschijnlijk ook nog boos op me.
  Ik voelde hoe Diego mijn hand pakte, en keek hem even aan. Hij keek me zorgzaam aan, en wreef met zijn duim over de rug van mijn hand. Ik glimlachte naar hem. Ik keek weer weg, naar waar ik liep, en merkte dat we al binnen waren. We waren bijna bij de lift toen iemand ons leek te roepen. 'Señora y señor, no está permitido entrar aquí cuando está mojado, no queremos que todo se moje.' riep de vrouw. Diego draaide zich om, en deed alsof hij niet begreep wat ze zei. We liepen door naar de lift en stapten erin, om vervolgens naar mijn verdieping te gaan. De lift opende en ik stapte eruit. 'Ik ga even naar mijn kamer en pak dan gelijk jouw spullen, jij kan dan vast naar jouw kamer.' zei Diego, waarna ik knikte. Ik liet langzaam zijn hand los, maar Diego trok me terug en gaf me een korte kus op mijn voorhoofd. Ik keek omhoog en glimlachte naar hem, waarna hij me ook een kus op mijn mond gaf. Ik stapte snel de lift uit en liep naar mijn kamer. Ik deed het pasje in de deur en wachtte tot het groene lichtje, waarna de deur open kon. Ik liep mijn kamer in, haalde het pasje uit de deur en deed hem weer dicht. Ik kleedde me helemaal uit en pakte snel wat schone kleren. Ik kleedde me weer aan en liep mijn kamer uit en wilde naar de badkamer gaan, toen ik Lilly op de bank zag liggen. Ik liep naar de bank toe en zag dat ze lag te huilen. 'Lilly wat is er aan de hand?' vroeg ik bezorgd. 'Ik ben bang.' mompelde ze. 'Sem zei dat we seks hebben gehad, maar de condoom waren vergeten. Ik ben mijn pil vergeten te slikken sinds we hier zijn.' mompelde Lilly. 'Heb je geen morning-afterpil mee?' vroeg ik. Lilly schudde haar hoofd. 'Vergeten.' mompelde ze. 'Misschien dat Noa of Floor er een heeft?' vroeg ik. 'Dat durf ik niet te vragen.' snikte Lilly. 'Je hoeft echt niet bang te zijn, en heb schijt aan wat ze denken. Zij zijn ook maar mensen en hebben ook zo hun behoeftes.' zei ik. 'Dat is waar.' 'Wacht eens.' zei ik. Ik stond op en liep naar mijn kamer. Ik pakte mijn tas en zocht door mijn medicijnen, en vond een doosje met daarop de verpakking van een morning-afterpil. Ik opende het doosje en zag dat de pil er nog in zat. Ik stond op en liep naar Lilly toe. Ik gaf haar het doosje op, en gelijk sprong ze op. Ze stak haar armen de lucht in en omhelsde me stevig. 'Oh mijn God, Amy, hoe kan ik je ooit bedanken?!' gilde ze. 'Dat hoeft niet, jij had hetzelfde voor mij gedaan als ik in zo'n situatie zou hebben gezeten.' zei ik, waarna Lilly heel hard knikte. Ik hoorde ineens geklop op de deur, en stond op. 'Ga jij die pil maar slikken, ik denk dat Diego aan de deur staat.' zei ik, waarna Lilly knikte. Ze stond op en liep naar de badkamer. Ik liep naar de deur toe en opende hem, maar in plaats van dat Diego daar stond, stond Floor samen met Pablo aan de deur. Beide keken ze me boos aan.
  'Amy, ik moet je even spreken.' siste Floor. Ze trok Pablo mee naar binnen, en duwde de deur naar de woonkamer open. Ze duwde mij de woonkamer in en ik hoorde dat Pablo de voordeur achter zich dichttrok. We stonden met zijn drieën in de woonkamer, en Floor duwde Pablo op de bank. Ze pakte mijn arm vast en trok me mee naar haar kamer. Toen we daar waren gooide ze de deur dicht en ging ze op bed zitten. Ik kwam naast haar zitten, een beetje bang voor wat ze ging zeggen. Als Floor boos was, was ze ook echt snel boos.
'Wat was dat nou net met jou en Pablo?!' riep ze. 'Niks.' zei ik. 'Je schreeuwde dat hij zijn bek moest houden!' riep ze nogmaals kwaad. Ik bleef stil. 'Nou?!' 'Ja ik weet niet wat ik moet zeggen.' zei ik rustig. 'Wat is er tussen jou en Pablo, je deed alsof je hem haatte!' 'Het is niks.' mompelde ik. 'Dat is het wel.' siste Floor. 'Nee.' 'Jawel, en je gaat het me nu godverdomme vertellen, en anders vertel ik iedereen hoe erg je jezelf haat.' dreigde Floor, waarna ik haal met grote ogen aankeek. 'Floor nee.' mompelde ik. 'Doe dat niet.' zei ik. Ik kreeg tranen in mijn ogen en keek haar smekend aan. 'Dan vertel je me nu godverdomme wat er aan de hand is!' schreeuwde Floor. 'Je zou me er niet mee chanteren.' snikte ik. 'Het gaat nu niet om jou, vertel me wat er aan de hand is!' schreeuwde Floor. 'Oké maar weet wel dat dan veel verkloot gaat worden!' schreeuwde ik met tranen in mijn ogen. 'Pablo wilde me verkrachten!' siste ik. 'Wat?!' schreeuwde Floor. 'Niet te geloven!' riep ze. Ik was even stil. 'Dat is zo'n fucking slechte smoes, Amy! Ik had beter van jou verwacht, echt.' Floor stond op van haar bed, en stampvoette haar kamer uit. 'Floor!' gilde ik. 'Geloof je me niet?!' 'Wat denk je zelf?!' 'Ik ben je beste vriendin!' 'Dat doet er nu niet toe. Dit is krankzinnig. Jouw geheim is niet meer veilig bij mij.' zei Floor teleurgesteld. 'Floor, asjeblieft. Ik was me in de badkamer aan het omkleden bij de jongens, en Pablo moest iets hebben van die badkamer, en ik had alleen mijn broek aan met een bikini-topje. Hij trok hem van me af en wilde me gaan verkrachten, maar toen kwam Diego binnen en hij trok Pablo van me weg...' mompelde ik. Tranen stroomden van mijn wangen.

Won or lostWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu