Capitolul 16

608 22 20
                                    

-----Matteo e cu tine?-- eu mă blochez pentru câteva secunde, dar ea continuă--Adică--se bâlbâie-- Este la voi? La tine și la Nico?

-----Da, e aici--spun și mă mai calmez puțin--

Matteo se uită la mine ca și cum Ambar ar fi intrat acum în cameră.

-----Crede că ești cu mine și cu Nico acasă la noi.--îi spun acoperind difuzorul--

El răsufla ușurat și se lasă pe spate, dar se ridică imediat.

-----Poți sa mi-l dai la telefon? L-am sunat, dar nu mi-a răspuns.

-----Desigur!--spun și îi fac semn lui Matteo-- E pentru tine.-- îi soun lui și îi dau telefonul--

-----Bună Ambar!--spune când duce telefonul la ureche--

Nu pot să aud ce spune Ambar, dar el spune ca nu telefonul lui ori e pe silent ori e închi. După ce își iau la revedere închde telefonul și mi-l înapoiază.

-----Ce a spus?--îl întreb deși știu că l-a întrebat când va merge casă--

-----Nimic important.--vine din nou spre mine--

-----Matteo....--încerc să îl îndepartez, dar el ma prinde de mâini și mă lasă pe spate --

Începe să mă sărute ușor pe gât, lăsăndu-mi urme unde. Mâinile lui îmi traversează tot corpul, făcându-mă să mă simt minunat.

-----Matteo...--spun și îmi pun mâinile peste ale sale încercâd să îl opresc, dar el mă mușca ușor de gât făcându-mă să gem--

-----Sunt aici, Luna.--spune printre săruturi--

Nu mai pot să fac nimic, nu mă mai pot opune în niciun fel, tentația e mult prea mare. Îmi masează coapsele desfăcându-le ușor. Mână lui trece peste zona mea intimă și asta mă face să gem, din nou. Îmi încolăcesc în jurul taliei lui ca să îl simt mai aproape. Inima mea începe să bată mai repede, tensiunea crește, iar respirația devine îmi greoaie.

Matteo pov

Mă vrea, simt asta. Fiecare gest facut îmi arată că trebuie să o înnebunesc, să o fac să se simtă cum se simte de fiecare dată. Să o fac să se simtă cum doar eu pot.

Îi îndepartez ușor tricolul, sărutând-o pe marginea sutienului. Cobor cu săruturile până la marginea pantalonilor ei și îi desfac nasturele. O simt tremurând ușor când degetul meu face contact cu acea zonă. Deja o simt udă, îi dau pantaloni jos și bluza mea de asemenea.

-----Matteo!--geme când îmi introduc un deget in ea--

-----Te iubesc, Luna!--o sărut--Te iubesc mult!

***

Este incredibil cât de bine mă poate face să ma simt femeia asta. Este clar că între noi e ceva mai mult decât atracție fizică. Nu am mai avut cu nimeni chimia pe care o am cu ea, nici măcar cu Ambar. Recunosc că și ea mă face să mă simt bine de fiecare dată, dar nu așa ca Luna. De fiecare dată când o vad aș vrea sa o am, dar nu se poate, pentru că aproape de fiecare dată sunt și Ambar și Nico. Poate că de asta ne simțim așa bine când facem dragoste, pentru că acesta este cel mau bun lucru pe care îi putem face când suntem împreună, poate că sexul este limbajul nostru.

Nu știu cât vom mai continua așa la un moment dat o să afle ori Nico ori Ambar. Noi niciodată nu o să putem să le spunem, mai ales ca Luna este una dintre cele mai bune prietene ale lui Ambar, iar eu și Nico ne-am apropiat destul de mult în ultima vreme.

*Flashback*

Tocmai ce am ajuns de la munte. Ambar nu a vorbit cu mine tot drumul, dar nici înainte să plecam nu a spus prea multe, are și motive. Vad că se așeaza pe canapea și nu spune nimic, vreau să ma așez lângă ea, dar se ridică.

Am PierdutWhere stories live. Discover now