Why did you kick me! Are you jealous?

762 46 26
                                    

Jungkook pov:
Ik word wakker van een raar geluid uit de kamer naast mij. De kamer van jimin. Ik hoor dat hij praat, maar tegen wie weet ik niet. Ik skip het maar. Ik luister goed naar de ademhaling van taehyung die naast me ligt te slapen. Ik krijg een lach op mijn gezicht.

'Ben ik echt homo?' Vraag ik me zelf af. Ik kijk naar taehyung. 'Ja ik hou van hem' denk ik. Ik denk aan de zoen van gisteren. Ik krijg een lach. Ik kijk naar mijn arm. Mijn glimlach gaat snel weg. Van een glimlach naar een traan die uit mijn ooghoek komt. Ik veeg hem weg. Maar er komen toch meer. Ik sta op en ik kijk naar taehyung.

'Wil ik echt een einde aan mijn leven maken?' Denk ik. Ik twijfel. Ik zucht en loop naar de badkamer. Als ik daar ben sta ik zonder shirt voor de spiegel. Mijn ogen zijn rood. En dan HACHOOEE (niezen). 'Nee nee neeee ik wil niet ziek worden'. HACHOO, HACHOO,HACHOO. 'En ja hoor ik ben ziek'.

Ik trek alles uit en ga onder de douch. De warme stralen gaan langs mijn lichaam. Als het water mijn arm aanraakt prikt het. "Auww!" Roep ik. "Ughhh ik haat mijn leven echt". Zeg ik. Ik hoor stemmen vanuit de kamer naast me. Ik stop met douchen en ik luister goed. Ik hoor dat het taehyung is die praat met jimin. Maar ik hoor niet waar over ze praten. Ik laat het maar en Ik ga weer verder met douchen.

Taehyung pov:

Ik word wakker. Ik kijk gelijk naast me maar ik zie geen jungkook. Ik ga recht zitten en wrijf over mijn ogen. Ik zucht. 'Heb ik hem echt gezoend gisteren?' Denk ik. 'Ja ik heb hem gezoend'. 'Ben ik echt verliefd op hem?' 'Ja ik ben echt smoor verliefd op hem'. Ik zucht. Ik beantwoord mijn eigen vragen. Ik sta op. Ik heb geen shirt aan. Ik kijk rond. Nog steeds geen Jungkook.

Ik wil naar beneden gaan. Maar Waneer ik de deur wil open doen van mijn kamer kom Jimin binnen. Hij duwt me naar achteren. "Eyy wtf waarom duw je me zomaar!" Is mijn reactie. Hij komt naar binnen en doet de deur achter hem dicht. "Ik heb een vraag" zegt hij zonder emoties. "Wat?" Zeg ik arrogant. "Waarom heb je jungkook gezoend?" Vraagt hij hard. "Ik Uhm ik W-weet H-het niet". Zeg ik stotterend.

"Hoezo je weet het niet?!" "Vind je hem leuk?!" Vraagt hij hard. "Waarom zoveel vragen wjww" zeg ik. Hij kijkt naar de grond. "Ik vroeg of je verliefd op hem bent!" Zegt hij terwijl hij me weer aankijkt. Ik zie dat hij huilt. Huh? Jimin die huilt? Das heel raar. "j-ja" zeg ik kort en heel zacht. "Wat zei je?" Vraagt jimin. "Ja" zeg ik harder. En dan BAM. Jimin slaat me in mijn gezicht. En trapt me in mijn zij. Ik val op de grond. "AUW! Ben je jaloers ofzo!" Schreeuw ik half.

Ik zie dat jimin schrok van zijn eigen actie. Ik probeer op te staan maar dat lukt niet echt. "Ohmygod W-wat heb ik G-gedaan ?" Hoor ik hem zacht. Ik sta op terwijl ik met mijn hand mijn zij vast hou. Ik veeg het bloed van mijn lip af. Ik kijk hem aan. "Jimin wat heb je ineens!" "I-ik u-Uhm weet het niet" zegt hij.

Ik ga zitten op de rand van jungkooks bed. Ik kijk jimin aan. Hij kijkt mij aan. "J-jimin b-ben je v-verliefd op j-jungkook?" Vraag ik. Hij kijkt me nog steeds aan maar zegt niks. En dan rent hij de kamer uit. Ik zit nog steeds op de rand van jungkooks bed. Ik besef me oppeens dat jungkook er elk moment kan aankomen. Dus ik sta met moeite op. Ik kijk in de spiegel. K*t mijn zij is helemaal blauw/paars. Ik zucht. Mijn lip is opgezwollen. "Ik haat mijn leven!" Zeg ik en ik kijk in de spiegel naar mijn lichaam. Ik pak snel een t-shirt. Maar voordat ik een t-shirt kon pakken kwam er iemand binnen..

Ik schrik en pak snel mijn t-shirt en leg hem op mijn zij. Jungkook loopt naar binnen. Ik kijk hem aan en hij mij. "Hey waar hadden jullie het over? Met jimin" vraagt jungkook. "Oh Uhm niks hoor" beantwoord ik hem. Ik zie aan hem dat zijn ogen rood zijn. Ik trek snel mijn t-shirt aan. Zodat hij mijn plek niet ziet. Ik loop naar hem toe. En dan BAM. Ik zoen hem. Ik pak met beide handen zijn gezicht vast.

Hij gaat met zijn handen op mijn zij mar als hij het aanraakt doet het pijn. "Auw!" Roep ik en ik buk naar beneden. "W-wat is er?" Vraagt jungkook geschrokken. "O euhm niks hoor ik ga maar is" zeg ik terwijl ik met moeite uit de kamer loop.

Jimin pov:

Ik word wakker van een zonnen straal die naar binnen schijnt. Ik kreun. Ik lig nog paar minuten totdat ik me bedenk van gisteren. Ik hoorde taehyung praten met jungkook. En ik ging daarheen om te kijken maar ik zag de rest al voor de deur staan luisteren. Ik ging voor hun kruipen en ik keek naar binnen. Ik zag dat ze aan het zoenen waren. 'Wat! Ze zijn aan het zoenen!' Dacht ik. Ik liep boos weg en iedereen keek me raar aan. En kwam in mijn kamer en ik gooide de deur heel hard dicht. "Ik haat mijn leven!" Zeg ik.

Ik loop uit mijn bed en met veel agressie loop ik naar de kamer van jungkook. Maar wanneer ik de deur open doe komt net taehyung voor. Ik duw hem naar achteren. "Eyy Wtf waarom duw je me zomaar!" Zegt tae boos. Ik loop naar binnen en doe de deur achter me dicht. "Ik heb een vraag" vraag ik met geen ene emotie. "Wat? Zeg hij arrogant. "waarom heb je jungkook gezoend?"vraag ik hard. "Ik Uhm W-weet H-het niet" zegt taehyung stotterend.

"Hoezo weet je het niet?!" "Vind je hem leuk?!" Vraag ik hard. "Waarom zoveel vragen wjww" zegt hij. "Ik kijk naar de grond. Ik krijg tranen. "Ik vroeg of je verliefd Of hem bent!" Zeg ik. "J-jah" zegt hij. "Wat zei je?" Vraag ik . "Ja" zegt Hij wat harder. En dan BAM. Ik sla in zijn gezicht. En ik trap in zijn zij. Hij valt op de grond. "AUW ben je jaloers ofzo!"schreeuwt hij half.

Ik schrik van mijn actie. Hij probeert op te staan maar ik zie dat het moeilijk gaat. "Ohmygod wat heb ik g-gedaan?" Zeg ik zacht. Hij staat op met zijn hand tegen zijn zij. Hij veegt zijn bloed af van zijn gezicht. En kijkt me aan. "Jimin wat heb je ineens!" "I-ik u-Uhm weet het niet" zeg ik.

Hij gaat zitten aan de rand van jungkooks bed. We kijken elkaar aan. "J-jimin b-ben je v-verliefd op j-jungkook?" Vraagt hij. Ik kijk hem aan maar ik zeg niks. Ik kan niet zeggen dat ik verliefd op hem ben. En het enige keuze is weg rennen. Dus ik ren de kamer uit. Ik ren naar mijn kamer. En ik ga op mijn bureau stoel zitten. En ik leg mijn hoofd op de tafel en begin te huilen.

Okee Okee eindelijk een nieuwe hoofdstuk! Tot de volgende hoofdstuk dan maar! Stemm!☺️☺️

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Okee Okee eindelijk een nieuwe hoofdstuk! Tot de volgende hoofdstuk dan maar! Stemm!☺️☺️

A baby?? (Vkook. Dutch) Where stories live. Discover now