kapitel 1

260 7 0
                                    

S H E S
A
F U C K G I R L

(Noah)

Lige i det jeg bliver trukket ind i rummet, lugter jeg alkohol, stoffer og bræk. Jeg skærer en grimasse, og Oliver råber grinende til mig; "skal vi se, hvem der kan score flest?" "Prøv med nej?" Svarer jeg tilbage og ryster kraftigt på hovedet. Han griner blot og svarer; "jo kom nu, hvad vinder man?" I stedet for at svare så bliver jeg bare ved med at ryste på hovedet. Han giver mig bare et dask på skulderen og forsvinder.

Jeg kigger panisk omkring mig for at finde ham, men han er ikke i nærheden. Jeg sukker dybt og begiver mig hen mod sprutten. Jeg finder et af de røde plastikkrus og blander noget vodka og cola sammen. Jeg overdrev måske lidt med vodkaen, men hvis Oliver ikke er i nærheden, så har jeg ikke rigtig lyst til at høre, hvilke dumme ting jeg har gjort tbh.

Jeg begynder at drikke af krusset og vender mig som om, og i det jeg vender mig om, dunker jeg ind i en eller anden pige. Jeg får rejst mig og ser, det ikke bare er hvilken som helst pige. Næ nej, så heldig er jeg ikke, det er selveste Allison Woods, jeg er dunket ind i og ødelagt hendes kjole.

Hejj, jeg sidder legit i s-toget og keder mig af. Jeg skal til Lalandia med familien, wuhu. Så jeg opdatere måske lidt mere i dag på den her historie og måske også den anden, men jeg er mest spændt på at skrive på den her tbh.
Well hav en fantastisk dag, dejlige <3

Shes a fuckgirlWhere stories live. Discover now