Sold.. - Part 6

397 20 1
                                    

Усетих как нещо се затяга силно около мен. Отворих бавно очи и видях работещия телевизор, който изтъкваше със светлините си в тъмната стая. Погледнах на долу и видях спящия Джейсън, който беше поставил главата си на гърдите ми.

Джейсън.. Защо не го мразя? Защо?! Аз трябва да го мразя от дъното на душата ми, но не се получава. Той не ми го позволява. Държи се мило и грижовно с мен, а не като някой задник за какъвто го помислих на първата ни среща. Не знам как, но винаги когато съм около него се усмихвам. Джейсън ме кара да се усмихвам.

Протегнах ръката си към стъклената масичка и взех телефона си от нея. Включих го и видях:

01:47
Понеделник

Понеделник. Отново е понеделник. Е, поне вече няма да ставам в 06:00, а в 08:00, защото.. барабани моля.. Вече съм втора смяна и втория срок настъпи! Най-накрая. Тъкмо щях да изключа телефона си, но се загледах в снимката на тъпета ми:

 Тъкмо щях да изключа телефона си, но се загледах в снимката на тъпета ми:

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Джейсън.. Чудно кога е успял да смени снимката на телефона ми, като имам пръстов отпечатък и ПИН код. Взех внимателно дясната му ръка и поставих всички пръсти  върху бутона, но не стана. Реших да се опитам и с лявата му ръка и стана. С палеца. За Бога кога успя? Проверих историята на телефона си и видях, че той е влизал във всичките ми социални мрежи и е разглеждал чатовете ми.

Реших да проверя дали нещо е писал на някого или само е разглеждал.. И разбира се беше писал на всичките момчета с които си пиша (нямам предвид момчета с които се свалям, а момчета от моя клас и приятели с които се познавам от години).

Влязох в първия чат, който беше с Александър - момче с което съм от детската градина.
_______________________________________

Чат

Хей, *твоето име* къде се
губиш тези дни? Не се
обаждаш, не излизаш, нищо.. Всичко ок ли е?


Да, просто искам да прекарам повече време с гаджето си и не искам момчета като теб да се въртят около мен.


Какво??


Ти си бил рядко тъп, а? Казах, че не искам ти или други момчета близо до мен. Намери си друга която да те задоволява и повече не ме търси! Чао.


Край на чата
_______________________________________

Какво по дяволите?! Защо? Втория чат беше с момче с което излизах преди 6 месеца, но се разделихме, защото той се опита де ме изнасили.

_______________________________________

Чат 2

Хей, красавице.. Виж, аз съжалявам за това, което направих. Липсваш ми! Обичам те! Моля те върни се при мен!

Братле тя в момента спи, но ще и кажа когато се събуди.

А ти кой си?


Аз съм Джейсън МакКан,
гаджето ѝ. И ако не искаш да си събираш зъбите от земята ще спреш да пишеш на момичето ми!


Край на чата 2
_______________________________________

Мамка му! Защо го е направил?! На долу имаше още около 6 чата с момчета с които съм си супер близка. Поправка.. Бях си супер близка! В Instagram беше махнал всички момчета които следях и ги беше блокирал, а в Facebook беше махнал някои от приятелите ми и беше променил статуса ми от single на
Обвързана с Джейсън МакКан

 Бях си супер близка! В Instagram беше махнал всички момчета които следях и ги беше блокирал, а в Facebook беше махнал някои от приятелите ми и беше променил статуса ми от single на Обвързана с Джейсън МакКан

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Под което имаше около 500 - 600 коментари от мои приятели и от момчета и момичета които не познавам. Повечето от непознати момичета бяха разочаровани и тъжни, че той вече е обвързан, а момчетата го поздравяваха за "котенцето" което си е хванал и го питаха дали е щял да ме даде за една вечер. Край!

- Джейсън!

Представи с Джъстин Бийбър и Джейсън МакКан 2Donde viven las historias. Descúbrelo ahora