22. BÖLÜM "LUCİFER YENİK DÜŞTÜ "

150 104 115
                                    

Lucifer Angelika 'yı sarıp sarmaladı tek vücut olmuşlardı. Adeta güçbirliği yapmak istercesine birleşmişti vücutları .Angelika,Lucifer' in  tutkulu ,arzu dolu oluşuna şok olmuştu....böyle karşılanacağını  bilmiyordu.

Genç kızın gücü,onun kollarından sıyrılmak için yetersizdi. Enerjisi azdı,korkuyordu geri adım atmaya. Tüm gücünü toplayarak kendini  geriye savurmak istedi ama Kral ,onu sımsıkı tutmuştu .

Aslında Angelika  ,karşı gelmek istemiyordu artık.Lucifer ' e karşı kanında akan sıcak bir akım oluşmuştu. Gözleri, ikisinin  de sarı olmuştu .Kral tüm enerjisini Angelika ' ya aktarmak istercesine dokunuyordu sarılıyordu , kendine çekiyordu. Boynunu ve basını kendine çevirdi . Göz göze geldiler ve dudaklarını Angelika ' nın dokunulmamış pamuk dudaklarıyla birleştirdi. Bu sefer tepki alacağından  korkuyordu fakat Angelika büyülenmiş gibiydi, istiyordu  bu şeytanı arzuluyordu.

Kral dudaklarını birleştirmişti genç kızın dudaklarıyla ,gözlerini yumdular. Hararetli ve arzu dolu bir öpüşmeyi yarıda kesen kral, Angelika ' yı kucağında mahrem odasına kadar  taşıdı ... kaslı  vücuduyla .Orası kimsenin görmediği Kralın yatak odasıydı .

Şeytanlar pek uyumasa da  ,Kral bu odayı  kendine düzenlemişti. Her yer kırmızı - siyah döşenmişti;  Yatak ,yuvarlak ve örtüsü, yastığı ve tavandan sarkan tül cibinlik de  kırmızıydı   .Yerdeki  halılar kan kırmızı rengindeydi .Aynalar dört bir yanından duvardan - duvara,boydan - boya  kaplanmıştı. Kenarda duran ve ortasında fiskos masanın olduğu iki berjer de  vardı .Siyah kadife döşemeliydi. Kocaman ayaklı mumlar yanıyordu .Romantik bir hava esiyordu .Sanki Angelika 'nın geleceği kesindi .....hazırlanmıştı oda .Kral Angelika' yı yatağın üzerine bıraktı ,genç kız üzerindeki mini kırmızı kıyafetiyle yatakla bütünleşmişti.

Lucifer,parmaklarını şaplatınca ; Angelika, üzerinde sadece iç çamaşırıyla kalmıştı .Lucifer de   yarı çıplak kalmıştı odada.Gücün timsali güçlü kolları ve kaslı vücuduyla Angelika' nın gözüne bir kat daha girmişti .Onu hayranlıkla izliyordu. Yatağa girdi ve hiç konuşmadan birbirine dokunmayı başladılar.....sanki insanoğlunu sil baştan keşfeder gibi;  yavaş yavaş ve hayranlıkla .

Gözleri , ikisinin  de sarı renkteydi hâlâ. Angelika'nın sırtında olan iki çıkıntı ise artık kalıcıydı .Onlar uçmak için gereken kanatların yeriydi ve şeytan olmanın gerektirdiği bir göstergeydi . Aynısı  Lucifer 'de  de vardı ama bu durum onları rahatsız etmiyordu. Kral, eliyle Angelika' nın sırtındaki o çıkıntılara dokunup Angelika" nı n tepkisini merak etti . Farklı bir tepki bekliyordu ama aldığı cevap kralı memnun etmişti.

Güzel kız,hafif tebessüm ederek -" Pişman değilim seçimimde" dedi .
Bu ilk ve son konuşmaydı.  Birer bardak kırmızı şarap içtikten sonra Angelika' nın enerjisinin  tükendiğini gördü . Ona bir kutu çıkarıp verdi.Yumuşak  ve aldatıcı ses tonu ile genç kızı çabuk ikna edebiliyordu;

-" Angelika, ruh eşim !  Çek şunu  içine ,hadi aşkım" deyince zaten buna ihtiyacı olan Angelika da hiç durmadı ve aldı içine çekti.

-" Sana içirdiğim ruh özü ; zindanda yüzyıllardır azap çeken bir hükümdarın ruh özüydü. Enerji dolu ve dayanıklı, kahramanlık özü vardı adamda.Yüzyıllarca zindanda esir kalmıştı bunca işkenceye dayanıklıydı. Artık bu sana uzun bir süre enerji verecektir ,merak etme!  İçinde binbir soru var biliyorum fakat şimdi onları cevaplamanın zamanı değil seksi şeytanım!" dedi gülerek.

Angelika anlaşıldığının ve sevildiğinin farkında olmanın verdiği bir huzurla Lucifer' e sarıldı .... sevişmeye başladılar . İki hükümdar iki dev güç zaman kavramını unutmuş gibi farklı boyutlarda  olduklarını hissediyorlardı.Cehennemi unutmuş farklı bir galakside birleşmişlerdi 💏

CEHENNEMDEN   GELEN   Where stories live. Discover now