3.

21 2 0
                                    

Pohled Kevina:

   Po tom co jsem viděl jak se Brian vrhla na toho sexouše... teda našeho nového třídního , tak se mi zastavilo srdce. Když ale řekla že je to její bratr jako by se mi rozpustil nějaký kus ledu co se ve mě v tu chvíli vytvořil. On byl tak neuvěřitelně sexy, je vysoký, má vysportovanou postavu a ještě ke všemu je to blonďák s modrýma očima. Někoho tak sexy jste ještě neviděli, to vám odpřísáhnu. Ach ne! Já se zabouchl do učitele a navíc ani není gay, nemůže být gay protože to prostě nejde, ne u někoho tak sexy jako je on to je totiž naprosto nemožné. Nebo snad je? I kdyby byl tak co? Někdo jako on má určitě přítele a i kdyby náhodou ne tak by si nezačal s někým jako jsem já, s někým tak obyčejným. Mám obyčejné hnědé vlasy, obyčejné zelené oči, jsem hubený, řekl bych že až dokonce vychrtlý a jsem neskutečně nudný, nemám přátele a ve škole je o mě známo že jsem gay, bohužel kvůli Rickovi. Rick byl můj nejlepší kamarád a já se mu jednou svěřil se svojí orientací. Byli jsme v mé oblíbené čajovně - kam chodím dodnes, je to úžasné jméno - a potom co jsem pronesl tu osudnou větu 'Jsem gay' se s tichým Proboha zvedl ze židle a už jsem ho vídal jen ve škole. Jo a taky jsem od toho dne šikanovaný. Už mě to ale natrápí, časem si zvyknete na počmáranou lavici, popsanou skříňku, podkopávání nohou nebo hnusné nadávky když jdete po chodbě, jakoby byly nadávky jako 'Buzno!', 'Teplouši'něco hrozně originálního. Ale dokonce občas ty jejich mozky vyplodí něco jako 'Seš teplej jak radiátor v zimě!' což je pro ty hlupáky skoro nadlidský  úkol. Počkat! Nemáte u sebe někdo Oscara? Jako myslím tu sošku a ne toho podivína co se mnou chodí do školy. No nic, jede se dál. Pan učitel Anderson nám o sobě začne vyprávět a já se dozvím že posledních 6 let strávil v Rusku a že proto bylo to přivítání s tou krávou Brian tak emoční (Asi se to tak říká, já nwm.) A když se ho někdo ptal proč se neviděli, protože vždyť koupit letenku a nastoupit do letadla není až tak těžký ne?

V tu chvíli se zářivě usmál a kývl na Brian která se rozzářila jako vánoční stromeček a zakřičela "To protože můj bratříček je teplejší než Sahara v létě!" a já v tu chvíli pochopil.

Zamiloval jsem se do mého třídního učitele... John Anderson je můj první Crush... Nebo snad není?


Pozn. Autorky: Wow máme tu nové postavy a že jich ještě bude protože tenhle příběh hodlám pořádně rozjet! Btw. Tímhle jsem nechtěla nikoho urazit protože já sama jsem teplá jak topení (Jsem lesba) takže to neberte jako urážku a Oscar je... mno, prostě jestli je tu nějaký Oscar (Pokud tu vůbec někdo je) tak jsem ho nechtěla urazit a doufám že je to slušný občan Národa Českého! (Twl. to co sem zase hulila že mi tak rube v bedně?) No nič já se loučím a snad se brzo dokopu k dalšímu dílu! 




Mno... To se ještě uvidí protože jak se tak znám, nejspíš budu moc líná... Ale budu se snažit. SLIBUJU!

Blue HairWo Geschichten leben. Entdecke jetzt