~2~

50 5 5
                                    

Szerelem... 

Hmm...

Na de mi is az pontosan? Mit tudunk róla, azon kívül, hogy minden ember vágyik rá? 

Kezdjük az elején..

A szerelmet sokan jellemzik, mindenféle jelzőkkel. Van, aki úgy gondolja, hogy a szerelem a 'katarzis', vagy van olyan, aki a 'rózsaszín-felhőben-élek' elnevezést használja. Vannak olyanok is, akik a 'háború/harc' szavakkal illetik, miszerint: Könnyű elkezdeni, de nehéz befejezni.

Nos az én verzióm az "eső". Mert az eső hol felerősödik, hol lecsillapodik, s néhol átmehet pusztító viharba is. Számomra a szerelem nem más, mint puszta öngyilkosság. S minden ember a vesztébe rohan, ha odaadja szíve kulcsát egy másiknak. Mert mindenki csak magának akar jót, s bele sem gondol, hogy ez esetleg milyen rossz érzés a másiknak. Hisz' minden embernek vannak érzései. Csak van, aki már megunta, hogy játszanak vele és inkább eldugta őket jó mélyre.

Ezért is fél szeretni néhány ember. Mert nem mernek sem bízni, sem pedig megnyílni; hiszen tudják, hogy akkor könnyű prédák lennének.

Ilyen vagyok én is. Jobban mondva ilyenNÉ tett valaki, akit mostanra már gyűlölök (mint azt már tudjátok). Hogy miért? Mert egy éven keresztül hitegetett azzal, hogy szeret. Én naiv me be is dőltem neki..

Tudjátok számomra az igaz szerelem olyan volt, mint az ufók: sok hívője van, de nincs rá bizonyíték.

Mái napig így vagyok ezzel, de mikor vele voltam hittem azt, hogy nem igaz. Hittem, hogy létezik az a bizonyos"boldogan-élnek-míg-meg-nem-halnak" dolog; de rá kellett jönnöm, hogy nem vagyok egy Hamupipőke, hogy majd jön a szőke-herceg és elvisz hófehér paripáján a horizonton túlra!

Blah!Mikor lettem ilyen nyálas?

Ahh!Biztos megártott, hogy már több, mint egy hete nem ártottam senkinek..

Tiszta szar..! Már rendesen elvonási tüneteim vannak!

Megyek megvillázok inkább egy srácot. Úgyis kaja van.

Ha nevezhető kajának az a moslék, amit itt eléd raknak.

-Őrség!!-kiabáltam ki a rácsokon keresztül. Egy kis ketrec szerűségbe vagyok bezárva távol a többiektől. Kis édesek! Féltik a többi rab testi- és lelki épségét!- Őrség!! Kajás vagyok! Azt akarják, hogy éhen haljak?

A fejem feletti 'terasz' részen az egyik fegyveres őr szólt egy másiknak valamit majd az sitty-sutty eltűnt! Sajnos nem tudok Oroszul ezért fogalmam sincs mi a frászról beszéltek, de remélem,hogy az etetésemről volt szó mert kilyukad a gyomrom! Bár inkább megenném a Gregornak elnevezett cella-patkányom, mint azt a szart,amit kapok! (Bocs Gregor, de tudom, hogy te is egyet értesz velem!)

Úgy röpke két perc elteltével bejött ebbe a nem tudom minek nevezzem helységbe a szuris bácsi. Nem viccelek. Itt az a hír járja, hogy ez az ember az éjszakákat járja azzal az injekciós szarral a kezében és, ha gondol egyet, beszurizza az embert!

- Kim Taehyung.- kezdte a szuris bácsi.- Tudtommal téged nem lehet kiengedni innen. Szóval vagy itt eszel vagy sehol.

- Jaaaaj ne már!- nyafogtam.- Ígérem nem fogok senkit sem bántani! Csak had menjek már ki ebből a pöcegödörből!- ránéztem a patkányomra, aki egyetértően cincogott.- Még Gregor is egyet ért azzal, hogy ki kell mozdulnom innét!- mutattam rá az állatkára. 

A megbilincselésem után már mehettem is az ebédlő(-nek nem nevezhető) helységbe.

Jól megnéztem magamnak mindenkit. Volt is egy célszemélyem.







HÁJ GÁJZ!!!! OPPA ÍZ HÍŐR!!!!! :D

ÁJ HÓP JÚ ÓLL LÁV IT!!! <3


By.: fudanshi_potato

2018.02.07.



You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 07, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Légy Jó Mindhalálig! //VKOOK//Where stories live. Discover now