Introducere

311 6 5
                                    

Sunt multe de zis...  Incerc sa nu intru prea tare in detalii, si sa spun ce consider ca este mai important de stiut.

Nu doar zodia este importanta in descrierea caracterului oamenilor. Trebuie luate in considerare Luna (parte emotionala, cum se manifesta omul mai ales in relatii), Venus (la barbati reprezinta de ce femei sun atrasi, la femei reprezinta cum se manifesta ele in relatie), Marte (la femei reprezinta genul de barbat de care sunt atrase, la barbati reprezinta energia sexuala, cum se manifesta intr-o relatie). 

Exemplu: un barbat cu Marte in Berbec se comporta dur, uneori chiar agresiv intr-o relatie, nu are rabdare, dinamic, activ. O femeie cu Marte in Berbec este atrasa de genul de barbat activ, curajos si care nu bate pasul pe loc. 

Acestea fiind spuse, va prezint momentan Soarele in Semne (ZODIA). Doar SOARELE.

  Berbec 

Sociabil, spirit inițiativ, repezit, egoist, pionierat, abilități de conducere, agresivitate, face pe șeful, se enervează rapid însă nu durează mult decât dacă în diagramă are o puternică accentuare în Scorpion. Cu cât Berbecul este mai accentuat în diagramă, cu atât va fii mai egoist. Berbecilor le place să vorbească despre ei înșiși, despre viețile lor și adesea neglijează nevoile celorlalți. Se pun pe sine înșiși și propriile interese pe primul loc.

  Taur

Senzual, încăpățânat, încet, indulgent, artistic, perseverent, îndrăgește mâncarea bună și confortul material, posesiv, gelos, se descurcă bine cu banii, pot fi lacomi și materialiști, pot avea o obsesie cu banii. Taurii sunt persoane care se bazează pe planuri. Dacă vorbești cu un Taur sau cu o persoană care are un Taur accentuat în diagramă și îi spui că vei face ceva, atunci îndeplinește lucrul respectiv. Urăsc când planurile le sunt schimbate, în special dacă este o accentuare a semnelor fixe în diagramă. Taurul este o persoană căreia îi displac schimbările, cu excepția situației în care sunt multe semne flexibile în diagramă pentru a echilibra această tendință. Deși textele astrologice tradiționale spun că Taurii „sunt înceți la mânie", am observat că Taurii au mai degrabă o tendință către izbucniri nervoase frecvente.  

  Gemeni
Schimbători, natură duală, spontani, intelectuali, verbali, îndrăgesc învățatul, cititul, au o minte activă, interese diverse, dezorganizare, ușor de plictisit, se pricep la toate, pot face mai multe lucruri în același timp, flexibili, adaptabili. Gemenii au minți foarte active. Obișnuiesc să nu stea locului cu mâinile și au foarte multă energie nervoasă. Gemenii se pot răzgândi ușor, alternând între doua puncte de vedere complet diferite în momente diferite, adesea neștiind ce poziție adoptă în anumite situații. Pot spune ceva într-un moment și mai târziu complet opusul. Când o persoană este subordonatul unui șef Gemeni sau a unui individ într-o postură autoritară, aceasta realizează că trebuie să urmeze curentul ca să zicem așa, pentru că Gemenii se pot schimba zilnic, mergând atât de departe încât să schimbe regulile, metode de aplicare a muncii și alte lucruri asemănătoare. Cuvântul „oscilant" li se aplică cu siguranță Gemenilor. Acesta este accentuat în special dacă o persoană mai are și alte semne flexibile în diagramă.  

  Rac  

Schimbători, iubitori de familie/casă, protectivi, copilăroși, lipicioși, trăiesc în trecut, buni bucătari, mâncarea este iubire pentru aceste persoane, se îngrijorează cronic, femeile sunt cicălitoare; Racii urăsc criticismul și ridiculizarea, în special în fața altora. Devin părinți buni și încearcă sa fie mămoși cu alții. Aceștia țin pică și nu uită niciodată o insultă. Mulți Raci au o fascinație cu trecutul sau cu o eră anume sau perioadă din trecut. Majoritatea Racilor au o memorie excelentă, din moment ce acest semn domină asupra trecutului. Ei tind să ia lucrurile în mod personal. Mulți par să fie duri și tari, însă în adâncul lor sunt cele mai sensibile suflete. Sunt empatici înnăscuți, împreună cu Peștii. Pot simți durerea celorlalți. În general Racii sunt abuzați de ceilalți sau atrag relații abuzive. Aceasta se datorează opusului lor – Capricorn, care este condus de Saturn. Asta este foarte real în special când Racul este ascendent. Au o intuiție naturală și absorb emoțiile și sentimentele altora și a mediului lor. Siguranța, împreună cu o familie și un cămin iubitor sunt foarte importante pentru bunăstarea emoțională a Racilor. Racul este semnul matern al zodiacului și acești oameni sunt excelenți în a-i îngrijii pe ceilalți, fiind atrași de cei bolnavi și de cei în nevoie de atenție personală.  

Astrologia ca modalitate de caracterizareWhere stories live. Discover now