Venus

249 2 1
                                    

Venus, planeta iubirii...

Aspecte guvernate: atractia, distractia, frumusetea, sexualitatea feminina, prietenia, armonia, dragostea, luxul, muzica, talentele si exprimarea artistica. relatiile sociale, tandretea, emotiile, sociabilitatea, adaptarea sociala, mondenitatea, fastul, sarbatorile, vacantele, imaginea exterioara, artele, moda, vestimentatia, machiajul, cosmetica, creativitatea, placerea, senzualitatea, bunul gust, societatea, desfraul, perioada 14-21 ani.  

Pentru a afla in ce zodie se afla Venus, consultati-va harta natala. (va trebuie data nasterii).

Venus în semne

Berbec
Acestor oameni le place prada. Dacă lucrul pentru care simt afecțiune vine spre ei cu ușurință, adesea își pierd interesul. Își doresc parteneri atletici cărora să le placă sa iasă în aer liber, să poată tine pasul cu ei şi care le vor împărtășii interesele în mod activ. Odată ce sunt conștienți de faptul că au cucerit complet un iubit, își pierd interesul şi îi pot lua de-a buna. Dragostea este un concurs pentru acești oameni. Ei vor ca tu să faci prima mișcare, însă nu face asta. Lasă-i pe ei să facă prima mișcare, pe care o vor face dacă sunt interesați de tine. Au nevoie de supărare în dragoste, în special dacă Venus are aspecte dificile cu Marte. Când lucrurile merg bine își pierd interesul, așa că încep certuri şi pot face alte lucruri pentru a zgâlțâii relația. Le place să-şi vadă partenerul gelos, însă la rândul lor nu se pot descurca cu gelozia. Pot reacționa în mod exagerat.

Cei cu Venus în Berbec sunt iubiții egoiști. Sunt adesea preocupați doar de propria plăcere. Dacă îți pui mâna în jurul gâtului lor, dacă le ciufulești părul, îi săruți pe urechi şi gât, dacă îți plimbi degetul peste buzele lor, prin acestea îi ațâți. Unor femei cu acest aspect le place ca bărbații să aibă un pic de barbă şi să o simtă pe fată atunci când sunt sărutate. Unora le place sexul dur. Întoarce-le-o. Rezistă-le. Își pierd interesul când știu că te pot domina. Schimbă-te des pentru a le păstra interesul, pentru că se plictisesc repede. Venus în Berbec poate fi foarte enervant sau ostil, cu excepția cazului în care sunt multe planete în Pești, Rac sau alte semne de apă.

Taur
Oamenii cu Venus în Taur au nevoie de atingere. Poartă materiale senzuale moi, cum sunt mătasea, satinul, angora sau catifeaua; asta îi ațâță. Pot face sex în aceeași poziție, la aceeași oră zilnic, varietatea nu este esențială, cu excepția cazului în care Uranus are un aspect cu Venus în diagramă. Pot deveni foarte geloși şi posesivi. Taur este un semn foarte gelos; au nevoie de siguranță într-o relație. Hrănește-i cu mâncarea pe care o iubeau când erau copii; mâncarea propriei tari. Mâncarea bună este esențială bunăstării lor. Uitați-vă la un film şi faceți sex toată seara. Plăcerea ta sexuală este foarte importantă pentru ei. Mimează dacă trebuie.

Îi ațâți dacă îi săruți pe gât sau pe umeri. Le plac îmbrățișările. Fă-i să se simtă pe cât de sigur, confortabil şi luxos posibil. Nu-i răni niciodată, pentru că astfel vor sta departe pentru totdeauna. Angajamentul este foarte important pentru ei.

Gemeni
Acest aspect reprezintă persoana care poate avea două sau mai multe relații în același timp şi pot iubii fiecare persoană pentru unicitatea fiecăruia. Cei cu Venus în Gemeni sunt înclinați spre a înșela.
Nu sunt consistenți în emoțiile lor. Buni pentru discuții, inteligenta, şi multe conversații interesante îi vor menține interesați. Bărbații cu Venus în Gemeni iubesc femeile intelectuale şi inteligente cu care pot comunica aproape despre orice. Acestor oameni le place să se laude cu privire la viața sexuală (de obicei unui prieten apropiat); le place să vorbească despre dragoste. Adesea își pot pierde interesul cu trecerea timpul, pentru că se plictisesc cu ușurință. Le place să rămână prieteni cu foștii iubiți/iubite chiar şi lung timp după ce relația s-a terminat.

Astrologia ca modalitate de caracterizareUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum