#4

10.4K 307 12
                                    

××Lau szemszöge××

Reggel az idegesítő ébresztőre keltem 6:30-kor. A fürdő szobába gyorsan le tusoltam,fogat mostam,és vissza mentem a szobámba. Nekünk fontos hogy az első nap ünneplőbe menjünk a suliba, de szerencsére nincs egyen ruhánk annyira nem szigorú a sulink.

Ruhám:

Cipőnek egy t-pántos magassarkút választottam:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cipőnek egy t-pántos magassarkút választottam:

És a hajam pedig ki vasaltam és egy vízessés fonásba befontam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

És a hajam pedig ki vasaltam és egy vízessés fonásba befontam

És a hajam pedig ki vasaltam és egy vízessés fonásba befontam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gyorsan megreggeliztem ami gofri volt. A szüleim megint korábban mentek el dolgozni szóval gyorsan felkaptam a táskám és a kocsimba beszáltam. A suli előtt már várt Lia,gyorsan lezártam a kocsim és oda siettem a barátnőmhöz és megöleltük egymást.
-Láttad milyen jól néznek ki?-Lia
-Tényleg jól néznek ki-nézek oda. Rajtuk egy fehér ing volt és fekete szakatt farmer. Ádámon feszült az ing úgy hogy látni lehetett a kidolgozott testétt. Na jó már engem is kezeltetni kéne. Aztán az ajtón bejött a három utca sarki, a három ribi nem más mint Emma és a pincsi kutyáji mind festett hajú, és persze 20 cm póthajuk van. Mini szoknya és olyan póló amibe kint a fél mellük, persze a testük 90% tuti műanyag. Mikor elhaladtak mellettünk majdnem elhánytam magam annyi parfümött raktak magukra.
-Lia menjünk a terembe jó?-Lau
-Jó menjünk-Lia
Mikor felértünk a terembe csak 5-en voltak . Mi helyett foglaltunk a padunkba ami az ablak felől volt középen. Az osztályba csak 5-en vagyunk lányok a többi fiú és hogy ki azaz 5 lány? Mi Liával, és a 3 utca sarki. Mi Liával egyébként óvoda óta legjobb barátnők vagyunk semmi pénzért nem adnám egy másik barátnőért. Miközben gyültünk az osztályba elő vettem a telefonom és felnézten instagrammra,facebookra. Mikor már 8-óra volt mindenki a teremben volt és be jött az osztályfönők. Róla tudni kell hogy vállig érő vörös haja van,kék szeme, és nagyon szigorú de tényleg,egyben matek tanár is szóval matek órán olyanok vagyunk mint a kisangyalok. Mikor bejött mindenki csendben maradt.
-Jó reggelt osztály-osztályfönők
-Jó reggelt-mondja az osztály
-Ma csak 3 osztályfőnökitek lesz és mehetek haza. Az évnyitó 5 perc múlva kezdődik úgy hogy mindenki sorakozon és induljunk le az udvarra-osztályfönők
Mindenki sorakozott és elindultunk le az udvarra. Az évnyitó kb egy órás lehetett. Csak a szokásos volt az igazgató beszéde amiben elmondta a házirendett és köszöntötte a 9. Osztályt.
Felmentünk az osztályba és az első órába lediktálta az ofi az órarendet. Hétfőn,kedden,és szerdán van 7 óránk, csütörtöken és pénteken 8 óránk van. Hogy fogok én ennyi órát ki bírni?😒 Na mindegy. Mikor kicsengettek mindenki letette a tollát és hátra döltek a széken. Hát igen már az elsőnap kicsit íratott velünk az ofi mert Samek nem bírták ki hogy ne szólaljanak meg. De mikor az ajtóba néztünk Liával ott áltak Ádámék Lia egyből elfordította a fejét mert Áron nézte és Lia elpirosodott. Én nem fordítottam el a fejem de mikor Ádám rám nézett és kacsintott én is lesütöttem a fejem mert a paradicsom is megirígyelné a színem. Ádámék bejöttek és hátra mentek Samekhez mi meg Liával bemnetünk a mosdóba és Lia mint egy 5 éves elkezdett ugrálni.
-Befejezted vagy még tombolsz?-kérdem nevetve
-Már be-mondja Lia
Mikor jól kibeszéltük magunkat és vissza mentünk. Ádámék már nem voltak a terembe szóval kicsit nyugott voltam. A többi 2 órában csak azt hallgatuk hogy ebben az évben jobbnak kell hogy legyünk,meg a házirendet mégegyszer. Mikor végeztünk a suliba Liát gyorsan haza vittem,és én is haza mentem. Le vetten ezt a kényelmetlen ünneplőt és helyette pedig egy fehér rövidnadrágot és egy fekete trikót vettem fel és leültem olvasni. Mikor meg meguntam a könyvet rendeltem pizzát. Megettem,elmenten fürdeni,még beszéltem Liával és elis aludtam.

Rosszfiú+lúzerlány😊❤/befejezett/Where stories live. Discover now