#9

7.8K 252 0
                                    

××Lau szemszöge××

Ma megint arra szörnyű ébresztőre keltem fel 6:30-kor. Gyorsan arcot,fogat mostam majd átöltöztem.

 Gyorsan arcot,fogat mostam majd átöltöztem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A hajam pedig hagytam a válmara omolni. A sminkem alapozóból, tusvonalból,szempilla spirából, és szájfényből ált. Mikor le mentem a konyhába furcsa modon anyum lent volt.
-Jó reggelt!
-Jobbat-mondom anyunak miközben kávét csinálok. Nem mindig szoktam de, néha igen. Aztán anyum a gofrimat lerakja elém egy tányérba.
-Köszönöm-mondom anyunak. Miután meg reggeliztem és elköszöntem anyutól, a kocsimba ültem és a suli felé vettem az irányt. Gondolkoztam. Ádámon. Mostanában rengeteget, beszélek vele és még jobban belé szerettem :D. Mikor a sulihoz értem megöleltem Liát és beráncigált a mosdóba.
-Megcsókolt-mondja. Majd 2 perc múlva leesett mit mondott és örömöben elkezdtem ugrálni.
-Mikor? És hol?-teszem fel a kérdést.
-Mikor szombaton az anyukája szólt hogy mindjárt indulnak és mi még mindig a szobámba voltunk Ádámot előre küldte és akkor-mondja Lia mire én megölelem.
-Csak úgy melesleg mondom, kedves anyósod és apósod lesz-mondom mire felnevett.
-Tudom-mondja. Aztán mentünk a terembe. Az órák lassan teltek de már alig vártam a 7. Órát mert nem lesz megtartva mert az igazgató elmondja hogy megnyertük-e a fordított napot vagy nem. Miközben a torna terembe mentünk le Ádámékat láttuk meg és oda jöttek.
-Sziasztok-jönnek oda majd mind a kettőnket megölelnek. Én Ádámtól puszit is kaptam a homlokomra. Hihi :D szegény Lia, annyira piros volt hogy a pipacs elbújhatt mögötte. Mondjuk, tőlem a paradicsom irigykedne :D
-És Ádám, kishúgod lesz vagy kisöccséd?-kérdeztem.
-Húgom lesz szóval nálunk pasik nem igen fognak járkálni-mondja Ádám mire felnevettünk. Lia és Áron előre mentek összekulcsolt kézzel. De cukik😍. De Ádám is összekulcsolta a mi kezünket. Én a kezünkre néztem majd Ádámra és elmosolyodott mire én is elmosolyodtam. Kézenfogva áltunk a tornaterembe Liáék mellett.
-Kedves gyerekek! A fordított nap nem csak nálatok aratott síkert, ha nem a szervezőknek is. Az 1. Helyezetek lettük. Szóval Párizsba fogunk menni. Oda sajnos nem mindenki jöhet de az a 9 gyerek aki a fordított napon résztvettek, azok biztos hogy jönnek. Az osztályfőnökök, holnap majd adnak papírt azoknak a gyerekeknek akik, jönnek Párizsba.Mindenkinek köszönöm a figyelmet!-mondja az igazgató. Mire kézenfogva😍 vissza kísérnek minket Ádámék az osztályba. Az osztály előtt megöleltek minket majd elmentek. Suli után haza mentem majd bedöltem az ágyba olvasni. Nagyba olvasok mikor megcsörren a telefonom. Lia volt az.
-Nem fogod elhinni hogy mi történt-mondja visítva Lia mire kissé eltolom a fülemtől a telefont mert, meg süketültem :D
-Mond, kíváncsi vagyok-mondom én is izgatottan.
-Suli után Áronéknál mentünk, mert beszélni akart velem, és meg kérdezte hogy leszek-e a barátnője-mondja Lia
-És te mit mondtál?-Kérdezem a barátnőmet
-Azt hogy igen ,és megcsókolt aztán megnéztünk egy filmet majd haza hozott és a kapuba is megcsókolt-mondja Lia
-Úr isten, gratulálok csajszi, sokáig-mondom Liának
-Köszi de, nehogy, azt hidd hogy, most járok Áronnal elhanyagolak. Soha és köszönöm a sok bíztatást Lau-mondja Lia
-Nem is gondoltam hogy elhanygolsz. És mire valók a barátok?-mondom, megkönnyezve.
-Na de most megyek mert Áron mindjárt, hív holnap találkozunk puszi-mondja Lia
-Puszi-mondom majd leteszem.
Örültem a barátnőmnek hogy végre boldog. De azért én szomorú is voltam, nekem általába nem mindig jön össze valami, és most hogy Ádámmal valahogy vagyunk, amilyen szerencsétlen vagyok, úgyse lesz semmi. Miközben ezen gondolkoztam megcsörrent a telóm.
Ismeretlen
-Háló?-szólok bele
-Szia Lau Ádám vagyok.
-Szia Ádám.
-Arra gondoltam hogy holnap elmehetnénk moziba. Kettesben-mondja
-Randi?-kérdem felvonva a szemöldököm
-Randi!-mondja
-Jó! elmegyek.
-6-ra ott vagyok érted-mondja
-Jó akkor holnap találkozunk! Jó éjt Ádám!-mondom boldogan
-Jó éjt hercegnőm!-mondja majd lerakja. Az utolsó szóra annyira boldog voltam hogy a vigyort le se lehetett, törölni az arcomról. Gyorsan lezuhanyoztam, fogat mostam, pizsimbe bújtam majd meg vacsoraztám. Anyuéktől elkéretszkedtem, persze elengedtek majd elaludtam. "Hercegnőm"

Rosszfiú+lúzerlány😊❤/befejezett/Where stories live. Discover now