10. Díj

1.3K 32 6
                                    

Sziasztok!

Először is örömmel jelentem be, hogy egy nagyobb jelentőségű fejezetet sikerült megírnom, amit holnap 11:00-kor meg is kaptok.

Másodszor pedig köszönöm szépen a TIZEDIK DÍJAT Dumbi1 -nek, nagyon hálás vagyok érte, hogy ilyen rendíthetetlenül olvas, kommentel és díjaz is. Köszönöm szépen :)

Kicsit különlegesre fogjuk a mai tényeket, jól figyelj :P

Tények, amiket tudnod kell rólam, ha ismerni akarsz.

1. Sorozatmániás vagyok, de csak egyedül szeretek sorozatmaratont tartani.

2. Írás az életem: ezzel szeretnék majd foglalkozni, és legkésőbb, a három év múlva esedékes diplomaosztóm előtt még szeretnék legalább egy könyvet kiadni.

3. Több könyv-ötletem is van, mind más és más, de abban egyformák, hogy mindben van egy nagyobb dolog, mely egy rész belőlem.

4. Kedvenc színeim a sötétzöld és a fekete. Legtöbb ruhám is fekete, amit imádok, bár nem vagy sem gót, se emo, vagy ilyesmi, pedig sokan ezt gondolják.

5. Jobban élvezem az állatok társaságát, mint az emberekét, de mivel lovakhoz már nem járok ki, Szaffimacsek meg egy öntörvényű, apró teremtés, így hosszabb egyedüllét után igénylem a tekinteteket, a nevetést, azt hogy igazán beszéljek valakivel. Azonban ezt is csak maximum 2, 3 személlyel teszem meg, mert ha öten vagyunk, nekem az már sok.

6. Heteroflexibilisnek tartom magam, de nem gondolom ezt olyan jelentős dolognak, hogy mikor az "alap szexualitásról" van szó, ne azt mondjam, hogy heteroszexuális vagyok.

7. Eléggé ellentmondásos személyiség vagyok.

8. Ha valaki megbánt valahogyan, előkerül a makacs, büszke, köcsög énem.

9. Mindig is arról álmodtam, hogy egyszer egy kiadóhoz kerülök, majd a könyveimet ott láthatom a polcokon.

10. Ha valamit (vagy valakit) akarok, azt meg is szerzem.


Éééés a válaszok, melyek után nem fognak általam kreált kérdések következni. Bocsika.

1. Milyen nyelve(ke)t tanulsz? Angolt és spanyolt.

2. Nézel valamilyen sorozatot? Mint mondtam, sorozatmániás (-függő?) vagyok, így rengeteg sorozatot néztem már. Jelenleg várom az iZombie 4. évadát, nézem a Heartlandet, The Last Man on Earth-öt folyamatosan, ahogy jönnek ki a részek, és A Grace Klinikát kezdtem el a napokban.

3. Mi a kedvenc könyved? Nehéz megmondani. Nagy kedvenc Joss Stirling Lélektársak könyvei, de imádom Anne C. Voorhoeve Liverpool Street regényét, Ava Dellaira Kedves Halottak!-ját és Tabitha Suzuma Forbidden művét is.

4. Mi a kedvenc Watty könyved? Nem olvasok WattPaden.

5. Kik az OTPd? OTP? Ezt általában keverem. Az OTP az One True Pairing, szóval feltételezem, ebbe beletartoznak azok az akik valójában (életben, sorozatban, filmben, könyvben, stb) nincsenek együtt, de te shippeled. Ha erről van szó, akkor természetesen a legjobb a Snanger (Perselus Piton és Hermione Granger párosítása)

6. A való életben (is) vannak shipjeid? Egy volt... De már nem...aktuális...

7. Ha bekerülhetnél egy általad választott történet világába, melyik lenne az? Egyértelműen Joss Stirling Lélektársak művében kreált savant társadalom tagjává szeretnék akkor válni.

8. Ha bekerülnél annak a filmnek a világába, amit legutóbb láttál, mennyire lennél bajban? Öhm... Akkor hivatalos lennék egy esküvőre... Mamma Mia (ezredszerre) xD

9. Mi lenne a patrónusod? Nőstényoroszlán

10. Okay? Nope


Na, ennyi voltam mára, legyetek jók, és ne feledjétek: holnap 11:00 Mindig a hintánál 21. fejezet!

Love ya :*

Mindig a hintánál //BEFEJEZETT//Where stories live. Discover now