İLK BULUŞMA❤

24 3 1
                                    

Gerçek aşkın nerden nasıl karşımıza cıkacağını bilemeyiz. Bir anda sebebsiz yere kalbimizin atışını hissederiz iste bu deriz... Hilal de artık musaya kalbini açma kararını vermistir...Şimdi ilk buluşma olur.Hilalle musa uzun süre konusurlar,bir buluşma planlarlar.Hilal okuldan çıkar metro köprüsünün üstünde musa bekliyordur. Çok heyacanlı bir şekilde.Kalbin atışını duyar gibi,elleri terlercesine bekler.O dakika zaman durmuşda hilal gelmiyor gibi,gelmicek gibi. İste o an hilal köprüye çıkar musaya göz ucuyla bakıp hicbirsey yokmuş gibi geçer.

(Evet doğru onu gördügüm halde ilerledim.Biraz şaka gibide olsa önünden baka baka geçtim.Tanıdıklarımım orda olduğunu farkettim içinn☺️ )

Sonra Hilal köprüden aşagı iner hiçbirşey olmamıs gibi köprünün aşağısında bekler ve telefonla musayı arar...

-Gelmiyorsun galiba ben gideyim istersen?
-Ne bileyim önümden hic bakmadan geçtin tabikide iniyorum...

Musa; Öyle bir bakarak geçtiki o dakika gözlerinde boğulduğumu gördüm donup kaldım. Ne yapacağımı bilemez oldum.
...

Musa hilale sorar simdi ne yapalım? Herkes gibi ilk bulusmayı geçirmeyen hilal ve musa beraber çiğköfteciye giderler ve tıka basa çiğköfte yerler.

Onların aşk yuvası çiğköfteci olmuştur...

Evet arkadaşlar uzun süre sonra sizlere hikayemizin devamını anlatacağım bunlar ilk zamanlar oldu için bu kadar kısa oldu.Hepiniz kusuruma bakmayın bundan sonra devamı her gün sonunda sizlerle olacaktır. Aşk nerden nereye kadar ilerlediğini sizde inanamayacaksınız. Aşık olduğunuza inandığınız zaman sizde vazgeçmeyin.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 16, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Mu'HiWhere stories live. Discover now