Emkin krásny fotošop

219 19 12
                                    

Legolas sa prechádzal po temnej chodbe. Vtom ho však o stenu šľahla biela lavína. Sneh to však určite nebol. Keď si Legolas zotrel bielu hmotu z tváre, naskytol sa mu pohľad na otvorené dvere najbližšej cely a v nich tvor, akého doposiaľ nevidel.

Tvorove zvodné telo zahaľovali modré a červené plachty, teraz už však celé pofŕkané bielym semenom. Do výšin nebeských sa mu týčil dlhočizný krk, takmer taký dlhý ako jeho malý kamarát hompáľajúci sa medzi jeho nôžkami.

Legolas sa mu zadíval do tmavobelasých kukadiel a zbadal v nich vášnivú túžbu. "Aké je meno tvoje?" Zastretým hlasom vyriekol do tichej pivnice.

"Každá žena je krásna, aj ty, mladá deva," odvetil namiesto toho tvorček a ľúbezne sa uškrnul. Legolas sa zarazil. "Ja, Legolas Novák som čisto mužského rodu," oponoval nahnevane.

"Som si na 100% istý, že si ľúbezná žienka. Také ja najradšej."

"To, čo sa nachádza medzi mojimi nohami svedčí o opaku."

"Kým neuvidím, neuverím," Raťafák Plachta hrdo vystrel svoj dlhokánsky krčný sval a odvážne sa pozrel Legolaskovi priamo medzi stehienka. To, či sa tam niečo hompáľa alebo nie, bolo preňho ešte stále záhadou.

"Na väzenského učňa si priveľmi dovoľuješ, maličký," rajcovným pohľadom prešiel po celej Raťafákovej dĺžke.

"Maličkosť je mojím opakom."

"Dokáž to."

Zatiaľ čo si Legolas a Raťafák Plachta vrúcne vyznávali svoje sexuálne túžby, raňajky Bagetky Ivetky a Mníšky Marišky sa chýlili ku koncu.

"Mariška, ja už naozaj nevládzem," Bagetka s posledným povzdychom zdolala horu párečkov s majonézou vylepšenou o jednu špeciálnu ingredienciu.

"Bagetka, ja ti rada pomôžem vytráviť tvoje najedenú pusinku," zaškľabila sa Mníška a sadla si Bagetke do lônka. I keď sa zdalo, že prvé kolo ich erotických hrátok je ouvr, tieto dve žienky pozbierali všetky svoje sily a podali päťnásobný výkon.

V ďalších temných komnatách pičínskej pevnosti sa zatiaľ zbiehali nahí väzni a zajatci a praktizovali svoju intímnu spršku.

Uprostred očistného zápalu sa jednému z väzňov vyšmyklo mydielko. "Počkaj, Servácko, ja ti ho ihneď zodvihnem," ozval sa Ignácko a elegantne zohol svoj chrbátik. Ale kým sa stihol vystrieť, Serváckov malý Servác sa znenazdajky ocitol v jeho prdelke.

"Uj!" Zvolal prekvapený Ignácko a mydielko mu vykĺzlo z rúčky.

Ako väzni zbadali scenériu odohrávajúcu sa pred ich zrakmi, pocítili náhle vybrácie v oblastí intímnych partii.

Ich túžba prekonala chladný rozum a v sprškách sa rozprúdila sila vášne. Po krátkych minútach súloženia sa však v sprchovacej miestnosti rozrazili dvere. A v nich nestál nikto iný ako majiteľ Pičína.

"Čo to do Mojsejovej prdelky robíte!" Zvolal Ian a miestnosťou sa rozhostilo napäté ticho.

"Nie do Mojsejovej," pípol Servácko a snažil sa ukľudniť svojho vzpínajucého sa Serváca.

"Toto je priestupok 69 stupňa stupnice založenej na 50 shades of gray," pokračoval Ian, ignorujúc stále bujného Serváca. "Takéto prečiny smiem vykonávať iba ja. Budete 'po škole', ak tomu správne rozumiete. A hlavne teba, Servácko, trest neminie ."

Nastalo ďalšie hrobové ticho. Vtom sa niekto rozvzlykal. To bol Servácko, ktorý si uvedomil, že za túto šlamastiku môže len on a jeho mydielko.

A tak sa skormútení väzni pobrali obliecť, avšak Ian ich zastavil.

"Dnes o siedmej večer na hlavnom nádvorí."

Láska pičínska w/@Jung_HeeMiWhere stories live. Discover now