Μοιραία συνάντηση

57 5 21
                                    

"Ο άνθρωπος πολλές φορές συναντά το πεπρωμένο του στον δρόμο που διάλεξε για να το αποφύγει."

Φοντενέλ, 1657-1757, Γάλλος συγγραφέας

Ο Ζeno ακούμπησε στην κουπαστή του πλοίου και αγνάντευε τα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ο Ζeno ακούμπησε στην κουπαστή του πλοίου και αγνάντευε τα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας. Το απαλό φως των αστεριών που καθρευτίζονταν στην επιφάνειά της σαν διαμάντια, το δροσερό άρωμά της και η σιωπή της γαλήνης της τον βοηθούσαν να καθαρίσει το μυαλό του από αρνητικές σκέψεις.

Να ξεχάσει τον πόνο του.

Να κρύβεται από τις σκιές του παρελθόντος του.

Τράβηξε τον μανδύα του αρκετά ώστε να φανεί το μενταγιόν που κρεμόταν γύρω από τον λαιμό του. Το άγγιξε ασυναίσθητα και περιεργάστηκε με τα δάχτυλά του τον δράκο στο κέντρο του δίσκου. Κάθε φορά που ένιωθε να παραδίνεται στην παραφροσύνη του αινήγματος της ίδιας του της ύπαρξης, η θαλπωρή από το μενταγιόν του Βασιλιά Hiryuu κατάφερνε να τον φέρει σε κατάσταση ψυχικής ισορροπίας.

Χαμογέλασε απαλά.

Είχαν περάσει μόλις δύο μέρες από τότε που έφυγε από το Awa. Την αυγή θα έφτανε στον προορισμό του. Και την νέα αρχή που υποσχόταν.

Επηρεασμένος από την συναισθηματική ένταση της στιγμής, έβγαλε από τον σάκο του ένα φλάουτο με μια μεταξωτή κόκκινη κορδέλα δεμένη στην άκρη του και άρχισε να παίζει έναν όμορφο αλλά μελαγχολικό σκοπό.

Όταν τελείωσε η μουσική, έκλεισε τα μάτια του κι άφησε έναν στεναγμό ανακούφισης. Κοίταξε το φλάουτο μια τελευταία φορά, πριν το ξαναβάλει πίσω στη θέση του.

Το είχε σκαλίσει ο ίδιος από το καλύτερο μπαμπού του Βασιλείου της Κouka. Ήταν το δώρο του για τα γενέθλια του Abi. Γνώριζε την αγάπη του αδερφού του για την ποίηση και την επιθυμία του να μελωποιήσει τα έργα του, οπότε ένα φλάουτο ήταν η ιδανικότερη επιλογή. Ωστόσο, δεν κατάφερε ποτέ να του το δώσει.

Hobbit: Ο Πολεμιστής του Κίτρινου Δράκου {Akatsuki no Yona & Hobbit Crossover}Where stories live. Discover now