20

3.3K 206 2
                                    

Torn-Natalie Imbruglia

The Fray-Heartless

Hope's POV

Trei zile.

Au trecut trei zile nenorocite de cand am fost adusa aici.Linistea de aici ma zapacea,nu aveam cu cine sa vorbesc,cu cine sa imi impartasesc gandurile sau  o persoana care sa ma consoleze.

Aveam nevoie de mama,aveam nevoie de sigura persoana care ma iubit vreodata cu adevarat.Nu aveam puterea necasara sa tip pentru ca as fi facut-o,aveam nevoie macar de genul acesta de eliberare dar nu puteam nici macar sa vorbesc normal din cauza plansului .Eram ca o leguma.

Imi petreceam majoritatea timpului sub dusul rece sau plangand in pat.Corpul imi era asa de slabit din cauza lipsei mancarii incat in ultima zi nu am mai putut sa ma ridic din pat.

Simteam cum raceala ma cuprinde iar toate durerile dau navala peste mine.Starea mea se agravase ingrozitor.

Nimeni nu a batut la usa sau sa  ma intrebe daca sunt bine.Ma intrebam  daca mai stiam ca cineva traieste in camera dar banuiam ca nu le pasa atat timp cat isi primesc banii.Bani consumati pe mine degeaba pentru oricum aveam sa mor.

Gandurile mele erau incurcate incat nici eu nu puteam sa le incep si sa le sfarsesc in asa fel incat sa fac o legatura logica intre ele.

Nu aveam idee cine era Harry sau macar daca asta era numele lui.Nu aveam idee ce legatura are el cu Blake sau de unde ma cunoaste sau pentru ce dumnezeu ma tinut la el in casa.Lacrimile nu se mai opreau din momentul cand il vazusem ultima data si incepeam deja sa ii uit trasaturile frumoase.

Barbatul cu care am impartit singurul dar si cel mai romantic moment din viata mea.Barbatul dur la suprafata dar care era cea mai calda persoana pe dinauntru dar care nu vroia sa isi faca vazuta prezenta preferand sa stea intr-un colt singur.

Toate modurile lui de a ma enerva atunci cand trecea de la o stare la alta prea repede ca eu sa ma mentin  in rand cu ele.Harry cel care a spus ca simte ceva pentru mine,cel cu parul acela cret si ravasit si cu ochii verzi care te hipnotizau.

Modul in care se apropia de mine iar la cel  mai mic contact cu el corpul meu  ii raspundea facandu-ma sa imi pierd mintile.Cu cat numerotam mai mult cu atat lacrimile imbinate cadeau in acelasi timp cu  stropi de fericire la amintirile placute dar scurte .Dar cu toate acestea realizam ca defapt nu stiam nimic despre el,nu stiam unde lucreaza sau ce varsta are sau daca,chiar a crezut cand a spus ca ma place.

Mereu gandeam ca nu am logicaNu eram surprinsa ca am aflat de moartea tatalui meu sau cel putin nu eram capabila sa vars o lacrima pentru asta.Intr-un fel ma supara toata treaba despre el dar partea aceea era  acoperita in totalitate in umbra minciunilor lui Harry.

M-am atasat de el ca o capusa si a venit momentul cand a trebuit ca cineva sa ma inlature.Au fost momente cand am vrut sa dau de el dar realizam ca nu aveam cum sa o fac.

Nu aveam telefon sau orice altceva prin care sa iau legatura cu el si intr-un fel eram recunoscatoare pentru asta dar intr-un fel ma durea sa stiu ca s-ar putea sa nu il mai vad vreodata.

Era in jurul orei sapte seara cand o bataie repetata s-a auzit in usa.Cu greu mi-am facut drumul pana la ea din cauza picioarelor care imi cedau.Era o femeie cu o cutie de cartion in mana si in uniforma hotelui cel mai probabil facand parte din agajati.

-Amm.....buna...un baiat a lasat asta pentru tine acum cateva minute.

Imi intinse cutia dupa care a plecat nelasandu-ma sa o intreb macar cum arata persoana respectiva sau ce e inauntru cutiei,doar a disparut lasandu-ma in ceata totala.

Nu aveam nici o banuiala despre ce putea fi inauntrul ei dar  am avut pentru un moment senzatia ca asta imi va da toate raspunsurile.

Am deschis cutia asezandu-ma pe pat si am gasit un bilet care continea un text scris de mana.

----------------------------------------------

Urmatorul capitol o sa lamureasca mai multe lucruri.Practic va fi un capitol in care se va descrie mare parte din lucrurile pe care vreti sa le aflati.

Sper sa va placa ce urmeaza pentru ca sincer si eu sunt curioasa.

Vreau sa stiu ce credeti ca o sa urmeze asa ca va rog lasati un comentariu pentru ca sunt foarte curioasa.

Hope- NeeditataWhere stories live. Discover now