36

3.6K 225 66
                                    

Hope-Capitolul 36

Stand pe salteaua din camera lui Blake, ore in sir, tot ce am putut sa gandesc a fost modul in care fratele meu a devenit un animal.In toate aceste ore insa, nu am putut sa imi dau seama  de un singur lucru.Ce l-a facut sa devina asa?A fost cel mai bun prieten al meu pe deasupra faptului ca imi era frate.A fost exemplul meu de copil perfect, chiar daca intre noi sunt doar cativa ani de viata.

Numele lui a fost primul meu cuvant rostit, primul cadou a fost facut de el,singura persoana cu care ma intelegeam perfect era el.Blake era simplu cea mai minunata persoana de care ai putea sa ai parte.

Stand pe pat, am primit un alt mesaj de la Harry.Mi-a scris ca nu putea sa ajunga atat de repede precum credea el.Zborul lui Igor a fost anulat asa ca acum Harry il astepta si pe Igor sa vina la ‘serviciu’.Ce nu imi era clar insa era faptul ca intorsaturile lui nu mai aveau  sens, toate se bateau cap in cap.Odata a spus ca nu face nimic, odata a spus ca are mult de lucru si ca trebuie sa ramana acolo.Nu am un sentiment foarte placut despre asta.

Usa de la apartament s-a deschis si imediat mi-au sters lacrimile, fugind sa il vad pe Blake si sa ii cer scuze pentru tot ce am facut, tot ce am zis.Vazand insa cine a intrat pe usa, corpul mi-a inghetat si inima mi-a stat in loc.

Ochii albastri care apartineau unei persoane pe care nu vroiam sa o mai vad vreodata, imi fac tot corpul sa moara pentru cateva clipite.Parul lung si uleios si imbracamintea veche imi aduceam aminte de niste momente greu de aceptat.

-Uite cine e aici….

Spune Caleb cu un ras malefic pe fata.Imi cautam telefonul in buzunare, realizand mai apoi ca l-am lasat in camera lui Blake.

-Ce faceai aici ?Iti cautai fratele ?

M-am dat mai in spate, incercand sa nu il las sa se apropie de mine.Actiunea mea s-a terminat cand spatele mi s-a lovit de peretele aspru si tare.

-De ce il mai cauti ?Nu stii ca e mort ?

Ochii mi-au lacrimat, uitandu-ma la el si scuturandu-mi capul.De unde sa stie el ca Blake e mor ?

-L-ai omorat ?

Am intrebat eu inainte sa imi mai pot retine suspiciunea.

-Nu draga mea.Mi-ar fi facut o placere si o satiscatie uriasa dar altcine a avut parte de asta inainte mea.

S-a apropiat de mine si mai mult, lipindu-si trupul de al meu si trecandu-si doua degete peste fata mea.Lacrimi de scarba au inceput sa imi umble fata, facandu-ma sa par atat de slaba in fata lui.

-Si vrei sa stii si cine ?

A facut o pauza, uitandu-se la mine cu aceasi privire demonica.

Hope- NeeditataWhere stories live. Discover now