2. rész

6.4K 384 89
                                    

*Alexader szemszöge*

- Ajj, de balfaszok vagytok - csapta magát fejen Dave csaja - ő Noel, Noel Prescott - mondta ki azt a nevet, amit azt hittem soha többé nem hallok. Vissza vettem a napszemüvegem és végig néztem a srácon. Kizárt dolog, hogy ez Ő lenne. Ez a gyerek jól néz ki, Noel meg... hát inkább hagyjuk, nem bántani akarom, de a szemüveg meg a fogszabi elég röhelyes volt, igaz ezek ellenére is sikerült megkedvelnem a belső énjét, olyan kis vissza húzódó volt, mégis mindenkivel kedves. Mára már, szinte bánom, hogy azt tettem vele amit, csak azért, mert nem tudtam elfogadni, azt a tényt, hogy igen is bejön egy "nyomi". Na de vissza kanyarodva a sráchoz, aki itt áll elöttem és biztos, hogy nem Noel. Végignéztem rajta, egy átlagos fekete polót és szürke melegitőt viselt, egy edzőcipővel. Elég sportos alaknak tűnik, na Noelre ez sem illene. Na jó, elég. Miért hasonlítom hozzá? Fuh Mia, francnak emlegeted a nevét. Lassan felemeltem a tekintetem és a srác csokibarna szemeit néztem, melyek félelmtől csillogtak. Ugyan ezeket a szempárokat láttam kilencedikben.. Ekkor nyilalt belém a felismerés, hogy ez tényleg NOEL KIBASZOTT PRESCOTT!

- Pszt, Alex - bökdöste meg a vállam Dave - ugye tudod ki ez? - suttogta még mindig.

- Nem bazd meg! Hülye vagyok - próbáltam halkan kiabálni, de szerintem nem ért semmit, mivel Mia és Noel is furán méregettek minket.

- Hey, nyugi van tesó, kérdezni se szabad? Csak nem megint megdobogtatta a kis szívedet az, idézem: "édes hangja"- váltott nagyon halk hangszinre. Erre a mondatara csak ratapostam a lábára, mire némán sikitott és megtámaszkodott a vállamon. Mia nevetését hallottam a háttérben. Ennyire ne szeresse.

- Jó újra látni - mosolyogtam Noelre és felé nyújtottam a kezem. Bizonytalanúl, de megrázta - mi szél hozott megint erre? Azt hittem, azért nem láttunk két évig, mert ott jobb az élet mint itt. Talán, azért jöttél vissza, mert az itteni basztatoid helyesebbek voltak? - vettem le a szemüveget és felvontam az egyik szemöldököm. Nem válaszolt semmit, csak jól láthatóan végig mért tetőtől talpig.

- Lehetne jobb kiadás is - vont vállat, mire megdöbbenve néztem rá.

- Látom kinyílt a csipád Babyboy - ejtettem ki lágyan a "becenevét" - ez tetszik - kacsintottam egy pimasz mosoly kíséretében.

- Babyboy az anyád picsája - vágta rá kapásból - menj és baszogasd a ribancaidat - izzott a szeme a dühtől. Hm sikerült felhuznom, ez is tetszik. Jól fogunk szórakozni ebben az évben.

- Nekem jobban bejönnek a nyomik, akik két év alatt annyit változnak, hogy a világ a lábuk elött hever - mosolyogtam rá csábosan, mire fülig pirult. Közelebb mentem hozzá és megsimogattam az arcát - mi van Piroska nem mondták, hogy a farkassal nem játszadozunk? - paskoltam meg kicsit vöröses pofikáját, mire megragadta a kezem, ellökte azt és lekevert egyet. Harcos cica. Tökéletes.

- Mondtam már, hogy keress magadnak másik játék babát, aki minden szavadon elolvad!- kiabálta.

- Hékás nyugi - lépett közelebb hozzá Mia - Noel, Alex, addig egyikőtök sem megy sehova, ameddig nem tudtok normálisan beszélni a másikkal. Mi most Dave-vel elmegyünk, haza visszük Lexit. Ott találkozunk, amint normálisak lesztek - mondta el a monológját és kettőnk között átvágva el is indultak. Dave még idesúgott egy "sok sikert" szöveget és végleg elmentek.

- De a többi "játék baba" nem harcias - szólaltam meg egy idő után és megnyaltam a számat, aminek köszönhetően megint felvette az arca a vörös egyik árnyalatát.

- Mit élvezel ezen? - emelte rám gyönyörű szemeit - Miért jó az neked, ha engem baszogatsz? Már nincs miért. Hagyj békén. Szállj le rólam - mondta konoly hangon.

Only YouWhere stories live. Discover now