3. Bölüm Bar

62.1K 985 53
                                    

3. bölüme hoş geldiniz❤️

Multimedyada Ezel dizisinden çok güzel enstrümantal var. Dinleyerek okumanızı tavsiye ediyorum❤️


Fotoğraf makinesini elinde sımsıkı tutup hedefine odaklandı. Gözlerini, içeri giren kişiden ayırmadan, hareketlerini izlerken heyecanı da artmaya başladı.


Kerem, içeri girer girmez tanıdığı birkaç kişinin yanına gidip ayaküstü bir şeyler konuştuktan sonra bara doğru yöneldi. Hande uç tarafta oturuyor beklediği adamı izliyordu.

"Hoş geldiniz Kerem Bey, her zamankinden mi?"


Kerem, arkasındaki kalabalığa şöyle bir bakıp başıyla onayladı. Hande, elindeki kadehle oyalanıyor gibi görünse de onun hiçbir hareketini kaçırmıyordu. Kimseyle birlikte değilim diyen bu adamın bir kadınla samimi resimlerini çekse tamamdı. Kerem'in, boş gözlerle dans edenlere bakışını izledi uzun süre. E bu adam tek gelmişti içeride neden sevgilisi yoktu, hiç böyle düşünmemişti. Canı sıkılırken uzun bir bekleyişin başladığını tahmin edebiliyordu. Avlanırken en büyük dostu sabırdı ve o da artık yanında olmaktan dolayı sıkılmıştı ki bu gece yanında yoktu.



Adamın, sessiz sedasız içmesini izliyor vakit de bir türlü geçmek bilmiyordu. Dirseğini bara yaslayıp elini alnına koyarak izlerken adamın yanına birinin gelmesiyle yavaşça doğruldu. Kızıl saçlı oldukça bakımlı ve güzel bir kız gelip sarıldı, yanağına öpücük bırakıp konuşmaya başladı.



Heyecanını dizginleyip minik makinesinin düğmesine basıp fotoğraf çekmeye başladı. Gecesi sıkıcı başlasa da güzel mi devam ediyordu? Yüzündeki gülümsemeyi gizleyip onları izlerken Kerem'in kendini kızdan çekmesi dikkatini çekti. Ya beklemediği biriydi ya da sevmediği, hangisi? Kız, onun ellerinden tutup zorla piste götürürken hiçbir anlarını kaçırmadan çekti.


Kız, ellerini Kerem'in boynuna atıyor öpmeye çalışıyordu ama o? O birkaç kez çekilmeye itmeye çalışsa da kız mümkün değil bırakmıyordu. Fotoğraf çekmeyi bırakıp şüpheli gözlerle ikisine bakarken Kerem'in sertçe itip kendini çekmesini ve pisti terk edip gitmesini izledi. Anlaşılmayan olayları kafası almazken kızın da peşinden gittiğini görünce hemen yerinden kalkıp koşar adımlarla dans edenlerin arasından geçip peşlerinden gitti.



Loş koridoru geçtikten sonra adımları yavaşladı. Meraklı gözleri etrafı tararken duyduğu seslere kulak kesildi. Nefesini tutarak ağır ağır yürüyüp lavabonun önüne geldi.



"Senin için geldim diyorum Kerem, anlamıyor musun!?"



Aldığı nefesi tuttu, göz bebekleri büyüdü. İkisi tartışıyordu ve bunu hiç beklemiyordu! Bir adım daha atıp görüş mesafesine girdikten sonra bir yandan fotoğraf çekiyor bir yandan ikisini dinliyordu.



"Ben çağırmadım, gelmen bir şey ifade etmiyor. Şimdi beni rahat bırak!"


Kız, öfkeyle elini saçlarının arasından geçirip dolu gözlerle Kerem'e baktı.



"Çağırmana gerek mi var seni seviyorum. Neden böyle yapıyorsun? Ne hata yaptıysam özür dilerim, lütfen Kerem böyle söyleme."


Kerem, şaşkın gözlerle bakarken hızlı nefesler alıyordu.



"Seni sevmiyorum, bunu bile bile geldin. İstemediğimi söyledim yine geldin! Şimdi git, beni rahat bırak!"



Kız, öfkeden kızaran gözlerle bakarken birden Kerem'in üzerine yürüyüp yakasından tuttu. Hande, ağzı açık olanları izlerken gördüklerine inanamıyordu.



"KIŞ MASALI Yeniden yazılıyor!" "8. Baskısıyla raflarda" Where stories live. Discover now