Anais

46 4 0
                                    

Suntem în a două lună de fată,iar soarele strălucea.Nici măcar nu a a contat faptul că eu sunt în potriva căsătoriei lui Anais și a tatei.Pur și simplu m-a lăsat de izbeliște.

Acum 2 luni de vară
Anais și tata.
Bella P.D.V.

- Domnișoară Anais-Emilia Hand,de bună voie și nesilită de nimeni îl iei de soț pe Domnul Emir-Arnold Athuk la bine și la rău,la bogăție și sărăcie,la sănătate și boală până când moartea vă v-a despărți.
-Da.spune Anais.
-Domnule Emir-Arnold Athuk de bună voie și nesilit de nimeni o iei de soție pe domnișoara Anais-Emilia Hans la bine și la rău,la bogăție și sărăcie,la sănătate și boală până când moartea vă v-a despărți.
-Da! spune tata.

Înapoi la prezent
Bella P.D.V.
După nuntă

Niciodată nu m-am gândit că aș putea reține aceste fraze"frumoase" doar la o singură dată rostite.Îmi este imposibil să cred că tatăl meu s-a căsătorit cu Anais și vrea să mă oblige să fac curse ilegale de mașini pentru mafie.Eu nu știu să conduc.Îmi este chiar imposibil să fac toate acele curse pe care le face Alec.

Înapoi la ziua în care am întâlnit -o pe Anais
Bella P.D.V.

Intru în biroul tatei după ce primesc permisiune cu un cuvânt rostit de o femeie.Prima oară am crezut că tata încearcă să îmi joace o festă de doi bani.
Observ că presupunerea mea este greșită deoarece văd în brațele tatei,cu coada ochiului,o femeie blondă cu ochii căprui foarte frumoși,adevărat,dar cu o figură urâtă.
Era foarte frumoasă,dar se vede că are o figură rea.
-Ea cine e ? Îl întreb pe tata.
-Ea este viitoarea mea soție,Anais,Bella.
-Ceeeee?spun eu rămânând într-o stare de șoc.
-Da.Și la decizia ei vei fac niște curse ilegale pentru mafie,la fel ca prietenul tău Alec Smith.
-Nu vreau.spun eu dură uitându-mă în ochii ciocolati ai blondei de lângă singura persoană pe care o mai am,aproape singura,am uitat-o pe cea mai bună soră din lume cu care am adesea,de fapt de ce să mint,cu care am mereu certuri,cea mai importantă persoană din viața mea,având să o compar doar cu omul care m-a făcut la beție.
-Nu a fost o rugăminte ci un ordin.spune tata serios uitându-se și el numai la viitoarea sa soție.
-Nu poți să mă obligi!zic eu foarte hotărâtă pe mine.
-O SĂ FACI CEA CE ÎȚI SPUN EU!!!!țipă la mine.
Nu mai stau nici o secundă,ies afară și mă urc în mașină.

Înapoi în prezent

-Promit Alessia că am să te găsesc.Am s-o distrug pe znoaba aia de Anais,am să strivesc toate mafiile din lume care mi-au mai rămas și apoi noi o să fim fericite împreună cu tatăl meu.

Satul Blestemat Volumele 1 Și 2Where stories live. Discover now