8.kapitola - Chci jen spát

6.3K 215 2
                                    

Vběhla jsem do dveří a porozhlédla se. Na mé pravé straně byla obrovská jídelna a na druhé straně byl obývák. Popošla jsem a všimla jsem si dvou mužů sedících na gauči. Okamžitě jsem zastavila své kroky a oni přestali mluvit, když si všimli mé přítomnosti. Okamžitě se zvedli a chtěli něco říct, ale to už se zamnou přihnal Harry.

,,Laskavě na mě příště počkáš, nebudu tě tady nahánět, rozumíš?"

Zakřičel na mě a popadl za loket.

,,Laskavě se uklidni. Nejdřív řekneš tohle pak tamto. Rozhodni se příště pořádně."

Kdybych to čekala uštědřila bych mu pěstí dřív než mě hodil na zem. Naštěstí jsem si narazila jen kostrč. Zaúpěla jsem a hodila na něj vražedný výraz. On se ke mě sklonil a vzal mě za vlasy. Okamžitě jsem popadla jeho ruku aby nebyl tlak tak silný.

,,Ještě jednou a říkám to opravdu naposled, protože s tebou ztrácím jakoukoliv trpělivost. Takže ještě se jednou pokusíš vzdorovat, obzvlášť před mýma chlapama tak ti zlomím ruku a budeš žít ve sklepě. Tak si to už konečně zapamatuj."

,,Jistě Harry."

Sykla jsem a on se vítězně usmál.

,,Výborně. Teď se zvedni ať ti můžu představit nejlepší muže v mých řadách."

Měla jsem chuť po něm skočit a vymlátit mu zuby, ale zmohla jsem se jen na zvednutí ze země a zaměření na ty dva, kteří se usmívali stejně jako ten hajzl. Jim bych taky vymlátila zuby.

,,Takže tohle je Niall. Bude tě každé ráno vozit do práce a pak z práce."

Ukázal na světle hnědovlasého s modrýma očima, který mi podal ruku. Já mu jí podala na zpět a představila se. Aspoň někdo je tu slušně vychovaný. Pak jsem obrátila svůj zrak na dalšího, který měl také hnědé vlasy, ale oproti Niallovi měl tmavě hnědé oči.  Představil se jako Josh. Ten mi ovšem ruku nepodal jen na mě divně civěl.

,,Když už jsem ti představil muže, kteří s tebou budou v kontaktu, přesuneme se do tvého pokoje. Pojď zamnou."

Změřila jsem si ještě Nialla s Joshem a pak se otočila a mířila si to za Harrym do druhého patra. Vedl mě dlouhou chodbou a pak se zastavil před velkými dveřmi.

,,Tohle bude tvůj pokoj, já mám pokoj na proti. Kdybys něco potřebovala, spíš jen co bys potřebovala akutně, tak stačí zaklepat. Nechci abys mě rušila kvůli prkotinám. Teď si můžeš odpočinout a odpoledne přijď a stanovím všechny pravidla co se týkají tohoto domu a i mimo tento dům."

,,Dobře."

Jen pokýval hlavou a otevřel mi dveře. Vstoupila jsem a porozhlédla se. Musím uznat, že pokoj byl nádherný stejně jako zbytek domu. Byl laděný do šedobílé barvy s obří postelí. Zajímalo by mě jaký byl Harryho pokoj. 

Otočila jsem se ke dveřím, ale ty už byli zavřené. Byla jsem dost unavená na to abych dál zkoumala okolí a jen si lehla do postele břichem dolů. Chtěla jsem se svléct, ale únava byla tak velká a hlavně ta lenost. Jen jsem se zachumlala do polštáře a přehodila přes sebe deku, která ležela na kraji a zavřela víčka.

Pomalu jsem usnula, jenže se otevřeli dveře od pokoje. Nechtěla jsem dávat na jevo, že jsem stále vzhůru, proto jsem se ani nehnula. Slyšela jsem blížící se kroky k posteli. Pak bylo chvilku ticho, takové u kterého nejde nic slyšet, jen naše oddechovaní. Řekla bych, že to byl Harry. Kdo jiný by ke mě chodil. 

Pak dotyčná osoba vzala deku, kterou jsem měla přehozenou jen na půl přes sebe a přikryla mě až pod hlavu. Pak se ozvaly další kroky, které směřovali ke dveřím, které se posléze zaklaply. Dál jsem to neřešila a pokusila se usnout znova. Jenže mě nenechali spát další zvuky. Tentokrát bouchání a hádka. 

Byla jsem vyčerpaná a chtěla jen spát. Je to takový problém. Jsem unavená a tím pádem nevrlá. Proto jsem se zvedla a zabalila se do deky. Běžela jsem ke dveřím a prudce otevřela dveře.

,,Mohla bych prosím spát nebo je to nějaký druh mučení a..."

Chtěla jsem pokračovat v kritice narušitelů, ale zasekla jsem se v momentě, když jsem viděla Harryho, tentokrát oblečeného v černých teplácích a bílém tričku. Musel se převléknout a vypadal tak sexy. Ovšem ne v situaci jako teď ani vlastně v jiné. Držel pod krkem Joshe, který byl naražený o zeď vedle mých dveří. 

Oba dva se na mě otočili. Harry okamžitě Joshe pustil a ten se chytil za bolavé místo.

,,Vypadni. Tohle si vyřídíme později. A ty...okamžitě do svého pokoje hned teď."

Já i Josh jsme vystartovali z bodu A do bodu B kam nás Harry poslal.

Super. Teď bude další hádka a tak dále, jen proto, že jsem vylezla z pokoje. Začala jsem chodit sem a tam jak jsem byla nervozní. Ve svých krocích jsem se zastavila, když se otevřeli dveře a v nich se tyčil Harry.

,,Spát a hned."

S těmi slovy třísknul dveřmi a já se s oddychem vrátila zpět do postele.

..................................................................................................................

Další díl je tu :D

Jestli se vám příběh líbí, můžete si ho dát do své knihovny. Kdyby někdo nevěděl, stačí kliknout na plusko a kliknout na moje knihovna, která je na hlavní stránce příběhu. Takto aspoň nezmeškáte žádný díl jakéhokoliv příběhu :)

Budu ráda za každé hodnocení a dotazy, které můžete položit hlavním představitelům příběhu :P


Tasty fearWhere stories live. Discover now