❤He❤

2.3K 141 5
                                    

Sledoval jsem jak kráčí vedle Beci a něčemu se obě smějí. Vypadala tak obyčejně a přitom tak dokonale. "Na co se to koukáš?" objevil se vedle mě Nico a putoval pohledem stejným směrem jako já. "Proč si s ní nepromluvíš?" zeptal se a založil si ruce na hrudi.

"Vůbec nevím o čem to mluvíš," vzal jsem si ze skříňky učebnice. "Uvidíme se na obědě?" 

"Jako každej den, brácho," přikývl Nico a vydal se opačným směrem jako já. Šel jsem pár metrů za holkama stále hypnotizoval její záda. Když jsem vešel do třídy zamířil jsem na své místo v zadní řadě.

Když jsem procházel kolem Bec, chytila mě za loket. Nechápavě jsem se na ní podíval. "Dneska po škole pojedu se Zoe k ní domů, tak jestli to řekneš mámě." 

"Jasně," přikývl jsem a podíval se na Zoe, která si vytahovala z baťohu věci. "Užijte si to." Beca jen přikývla a já pokračoval dozadu. Posadil jsem se a holka jménem Tessa se ke mě hned otočila. 

"Platí ten dnešek?" zeptala se ze sladkým úsměvem. Zamračil jsem se a ona pokračovala. "Máme přece jet ke mě.." 

"Promiň, ale něco mi do toho vlezlo," odpověděl jsem. Tessa chtěla ještě něco říct, ale zachránil mě zvonek. Hodina utíkala strašně pomalu, ale konečně byla pauza na oběd. Nico seděl už u naše obvyklého stolu s ostatními.

"Čau." pozdravil jsem ostatní a posadil se s jídlem ke stolu. 

"Slyšel jsem, že ta nová holka je pěkná dračice.. prý jako tvoje sestra, Jay. Všechny holky, které vypadají andělsky jsou ďáblice!" zasmál se Ross a já zaťal pěsti. Nico si toho všiml, ale nic neřekl. "Myslíš, že bych měl u tvé sestry šanci? Nebo to mám rovnou zkusit na tu novou?" prudce jsem se postavil, až se můj tác s jídlem převrhl. Natáhl jsem se přes stůl a chytil Rosse za triko. Rozzuřeně jsem se mu podíval do očí.

"Ještě jedno pitomý slovo o Bece nebo o té nové holce a zabiju tě, Rossi," zavrčel jsem. "Je ti to jasný?" Ross jen rychle přikývl a já ho pustil. Všichni v jídelni se ztichli a dívali se na nás.

"Jamie? O co tady jde?" ozvala se za mnou Beca a já si povzdychl.

"O nic," otočil jsem se k ní a pokusil se usmát. Zoe stála vedle ní a zvláštně si mě prohlížela. Nedokázala jsem určit, co si zrovna myslí. "Jen jsem si tady s Rossem potřeboval něco vyjasnit." 

"Nebudeš se rvát, že ne?" zeptala se a já zakroutil hlavou. Beca ke mě udělala dva kroky a objala mě. "Nestojí za to." zašeptala mi do ucha. "Ať už řekl nebo udělal cokoliv." Pevně jsem jí stiskl. "Mám tě ráda." 

"Taky tě mám rád," zamumlal jsem a políbil jí do vlasů. "Uvidíme se doma." Beca se odtáhla a široce se usmála. Potom se obrátila k odchodu a já se naposledy podíval na Zoe, která se jemně usmála.


Seděl jsem s Nicem u nás v obyváku a hráli jsme fifu. Když v tom se otevřeli vchodové dveře a ozval se smích. Stopnul jsem hru a čekal. Beca se objevila ve dveřích a za ní jsem spatřil Zoe. "Ahoj kluci." usmála se Beca. Nepamatuju si, kdy naposledy jsem jí viděl tak šťastnou. Vlastně nevím, kdy naposledy byla s kamarádkou v nákupáku.

"Ahoj," odpověděl jsem a Nico jen kývl hlavou. Všiml jsem si jak si Becu prohlíží. 

"Máma s tátou ještě nejsou doma?" zeptala se Beca a já zakroutil hlavou. "Budeme se Zoe nahoře, jo? Musíme udělat něco do školy." 

"Jasně," odpověděl jsem trochu zmateně. Když odešli, Nico se vedle mě uchechtl. "Co?" otočil jsem se k němu.

"Líbí se ti, co?" 

"O čem to mluvíš?" zamračil jsem se.

"Zoe," vysvětlil. "Vidím jak se na ní díváš.. A není to ten pohled, co říká- tuhle holku musím dostat, jen abych věděl, jaká je v posteli.. Je v tom něco víc-" 

"Sklapni," zavrčel jsem a spustil znovu hru. "A radši se dívej jak ti nakopu zadek." Nico se zasmál a už nic neřekl. Já byl ale s myšlenkama stál u té dívky s andělskou tváří.

The lonely heartsWhere stories live. Discover now