❤She❤

2.2K 155 1
                                    

Nico šel pár metrů za námi. Nikdo nic neříkal, takže jsme šli potichu. "Zoe, jen se zajdu na něco Nica zeptat." řekla jsem a Zoe přikývla. Vyměnila si se mnou místo a teď to byla ona, kdo podpíral Jamieho. Počkala jsem než mě Nico došel a potom se zařadila po jeho bok. "Co se mezi váma stalo?" zeptala jsem se.

"Nechci o tom mluvit, Beco." zavrčel. Všimla jsem si, že má roztrhlý ret a pod okem se mu dělala modřina. 

"Hej," zašeptala jsem a chytila ho za ruku. To ho donutilo zastavit. "Jsi v pohodě." natáhla jsem ruku a dotkla se opatrně jeho tváře. 

"Jsem," odpověděl a jeho pohled sklouzl na moje rty. Najednou překonal těch pár centimetrů a prudce přirazil rty na ty mé. Slyšela jsem náraz naších zubů, ale tu bolest jsem nevnímala. Nico položil ruku na moje bedra a přitáhl si mě víc k sobě. 

"Beco? Jdete?" zavolala na nás Zoe. Nebyli jsme pod světlem lamp, takže pravděpodobnost, že nás viděli, co jsme dělali byla malá. 

"Jo!" zakřičela jsem nazpátek a přejela si prstem po rtech.

"Beco já-" 

"Měli bychom jít-" řekla jsem a dala se do kroku. Nico šel pár kroků za mnou a já stále cítila jeho rty na těch svých. Když jsme došli k chatě, uložili jsme Jamieho do postele, který hned usnul.  Potom jsem se obrátila k Nicovi.

"Já se dneska vyspím na gauči v obyváku," řekl a došel ke své posteli, odkud si vzal polštář a deku. "Vstanu dřív, aby mě nikdo neviděl.. Nemám chuť odpovídat na otázky." opustil pokoj a já se zhluboka nadechla. Došla jsem do svého pokoje, kde byla už Zoe převlečená v pyžamu.

"Viděla jsem vás," řekla z ničehonic, když si přetáhla triko přes hlavo. "Viděla jsem ten polibek." 

"Jamie-?" 

"Ten to neviděl," zakroutila hlavou a podívala se na mě. "Co to bylo?" 

"Já nevím," pokrčila jsem rameny a posadila se na postel. "Celý večer byl úžasný- do toho tady byl Jack, který se ke mě choval úžasně.. A potom se stalo to mezi Jamiem a Nicem. Jen jsem se ho zeptala, co se mezi nimi stalo a on mě zničehonic políbil.." 

"Líbilo se ti to?" zeptala se mě Zoe.

"To je na tom to nejhorší.. Já nevím." 


Ráno to bylo mezi všemi napjaté. Naštěstí si máma s tátou ani Elena s Nolanem ničeho nevšimli. Po obědě jsme se vydali se Zoe k jezeru, kde na nás už čekali kluci. "Tady vás máme." zasmál se Jonah. 

"Je Jamie v pohodě?" zeptal se Daniel a já přikývla. Přetáhla jsem si přes hlavu triko a sundala si kraťase.

"Půjdeme do vody, nebo tu budete jen sedět?" zeptala jsem se s rukama v bok. Jack se zvedl jako první a rozběhl se k vodě. Zasmála jsem se a vyrazila za ním. 

"Vyhrál jsem!" zavolala vítězně. "Chtělo by to odměnu." kousl se do rtu a já zakroutila hlavou.

"Na to zapomeň, kámo," poplácala jsem ho po hrudi. Zatím jsme to byli jen my dva, kdo byl ve vodě. 

"Au to oslovení zabolelo," zasmál se. Najednou natáhl ruku a oddělal mi mokré vlasy z obličeje. "Už jsem ti někdy řekl, že jsi nádherná?" 

"Nebavili jsme se tři roky, takže ne," zasmála jsem se.

"Měl jsem ti to říct už ve čtrnácti," povzdychl si. "Vždycky jsem si to myslel, Rebeco. 

"Víš, že nesnáším, když mi tak někdo říká," ušklíbla jsem se a Jack se smíchem přikývl. Najednou jeho rysy zvážněli.

"Pojď se mnou večer ven," vyhrkl. "Než zase odjedeš." 

"Nemůžu nechat Zoe samotnou." 

"Určitě to pochopí," nedal se. "Chci s tebou být nachvíli sám. Bez kluků- bez všeho." 

"Jacku-" začala jsem pomalu, ale potom mě na břehu něco zaujalo. Nico kráčel vedle dokonalé dívky, kolem které měl přehozenou ruku přes ramena. Jamie šel vedle něho a něčemu se smál.Očividně si to mezi sebou vyříkali. "Vlastně to není zas tak špatný nápad. Navrhnu to Zoe." usmála jsem se.

The lonely heartsWhere stories live. Discover now