9.....

106 15 1
                                    

Ukázala se mi zpráva. Neznámé číslo byla jsem velmi překvapena. Klikla jsem na zprávu a bylo tam napsané je tohle Nikola Holobovic?Byla jsem zmatená doufám že to není kvůli té skříňce kterou jsem zkopala ve škole řekla jsem si sama pro sebe.
Já: Kdo se ptá
Unknown: Erik Scott
: Oh, ano tohle je Nikola.
Erik: No super tak jsem si nespletl číslo.
Já: 1.co chceš
2. Jak si dostal moje číslo
Erik: Mám svoje způsobi ,a jen jsem se chtěl zeptat mohla by si mě doučovat angličtinu.
Já: Co tak najednou
Erik: Nechci propadnout co jiného.😛

Wow to jsem fakt nečekala. Nejblbší a největší grázl ze školy chce abych ho doučovala zrovna já. Buť je to poklona nebo úplná pitomost.Byla jsem tak ztracená ve svých myšlenkách že jsem si nevšimla jak mi pípá mobil samými zprávami. Erik:haló
Erik:Tak co
Já:Proč zrovna já?
Erik: No na hodinách angličtiny ti to jde tak jsem si myslel že mi pomůžeš.
Já: Wow ty dáváš pozor a sorry to asi nepůjde jedu na tábor.
Erik: Já myslel že tábory nesnášíš.
Já:Wow,wow a wow tohle víš jako jak.Ty mě snad stalkuješ.

Nikola nastavil(a) prězdívku Erika na debil.
Debil:Není tohle trochu přehnané
Já:Ne to fakt není!
Debil:Tak ok možná máš pravdu je to divné.
Debil:A doučovat mě stejně můžeš jedu na tábor taky.🤪
Já:Fakt úžasné.😒
Debil:Já vím no tak co říkáš.
Já:Tak ok budu tě doučovat.
Debil :Skvělý tak pozejtří.

,,Zlato večeře je hotova"zakřičela na mě mamka z kuchyně. ,,Jo už jdu"zakřičela jsem na zpátek. Rychle jsem odhodila mobil na postel a ignorovala to co mi Erik teda spíše stalker napsal. Ale nejdříve než jsem šla do kuchyně jsem se musela převlíknout do něčeho pohodlnějšího. Ze skříně jsem si vytáhla černé legíny a šedé tríčko. Po obléknutí jsem se konečně vydala do kuchyně. Ve školní jídelně jsem se moc nenajedla tada spíše vůbec. Schody jsem seběhla jako blesk protože mi kručelo v břiše. Usedla jsem ke stolu kde seděl i můj otec připravený si naplnit žaludek stejně jako já. Mamka po chvilce na stůl dala špagety se zeleninou vypadali přímo božský úplně jsem nad nimi slintala. Když ke stolu konečně usedla i mamka tak jsem konečně začaly jíst. A taky jsem ještě nezapoměla rychle poděkovala. Když už zkoro měla dojedeno musela jsem se na něco zeptat než jsem odešla do pokoje. ,,Mami dávala si někomu moje číslo"? Mamka se na mě otočila z překvapením výrazem a hned začala mluvit,,ne nedávala proč se ptáš" ,,ale nic jen jsem si na něco vzpomněla"řekla jsem ji s úsměvem na tváři.Po zkončení naší konverzace jsem šla do pokoje abych si udělala svojí noční hygienu.
Osprchovat se vyčistit si zuby převlíknout se a dojít na záchod. Po tomhle všem jsem si konečně lehla do svého pelíšku. A usla.
...
Ráno mě brobudily paprsky slunce. Konečně sobota vykřikla jsem nadšeně a vylezla ven z postele. Ale nadšení nevidrželo dlouho. Vzpoměla jsem si že zítra jedu na tábor. Moc jsem si stím hlavu nelámala. Vzala jsem si mobil a podívala jsem se na zmečkané zpávi od Erika. Moc se mi odepisovat nechtělo a stejně určitě spí je teprve 7:43 ráno. Tak jsem se rozhodla že budu balit. Vytáhla jsem si malý kufírek ze skříně a do něhojsem si dala věci co potřebuju knihu,oblečení a pár dalších věcí. Po zabalení někdo zvonil na dveře. ,,Kdo to může být tak brzy ráno" vzala jsem si na sebe župan a šla dolů k hlavním dveřím otevřela jsem dveře a stál tam....?

Tak tohle je konec 9.části doufám že se vám líbila. A v příští části se dozvíte kdo tam stál za dveřmi a zatím papapapa.
Ps:jako vždy omlouvám se za chyby.😜 A pište do komentářů co si myslíte.Kdo tam asi bude hmm..🍍

Ztracená dvojkaWo Geschichten leben. Entdecke jetzt