~3~

3.3K 57 6
                                    

'Oke, maar durf iets te doen en er zwaait wat.' Jason haalt een sleutel uit zijn broekzak en maakt mijn handboeien los. Wat een opluchting, vrije handen.

Zijn gespierde armen rond mijn middel daarin tegen laten me niet los. Met zijn andere hand speelt hij met zijn gsm. 'Kun je me loslaten?' Jason versterkt zijn grip rond mij, ik had dit beter niet gezegd.

'Heb ik niet duidelijk gemaakt dat je van mij bent, en ik kan doen met jou wat ik wil?' Zegt hij op een waarschuwende toon. Ik rol mijn ogen, is dit hoe ik behandeld ga worden als een slaaf? Of beter gezegd een persoonlijke prostituee?

'We zijn er bijna.' Blake's stem haalt me uit mijn gedachten. 'Goed Alison, we zijn direct thuis. Daar ga je nog wat vrienden van mij ontmoeten, en wees aardig want anders zul je gestraft worden.

Wat bedoelt hij daar nu weer mee? Ik heb zo veel vragen maar ik besef dat ik beter even zwijg. 'Mag ik nog even slapen?' Jason knikt bevestigend naar mij. Ik sluit mijn oogleden en val in een onrustige slaap.

'Wakker worden schone slaapster.' Jason knabbelt aan mijn oor. En maakt me daarmee wakker. 'Ieuw, stop ermee!' Vieze pedo dat hij is, wat denkt hij wel niet! Hij verstrekt zijn grip rond mijn taille. 'Zo praat je niet tegen mij.' Zegt Jason op een waarschuwende toon.

'We zijn thuis, stap uit.' Ik zou niets liever willen dan van zijn schoot verlost te zijn. Terwijl ik uitstap zie ik een grote villa met een zwembad aan. Zijn ze dan zo rijk? Het duurt niet lang voor dat Jason zijn hand op mijn onderrug legt en mij de weg wijst. Fijn, hier gaan we weer met zen gedoe.

Als ik in zijn belachelijk groot huis zie ik dat zijn vrienden ons staan op te wachten. Nou wat een gastvrijheid. 'We zijn terug gasten.' Zegt Blake op een vrolijke manier. Ja, no shit.

'Dit is Alison, ze is nu van mij.' Zegt Jason tegen de jongens. Hij bedoelt ze is nu mijn slaaf zeker. Een redelijk gespierde jongen stapt naar voor en stelt zich voor.

'Ik ben Davey, en de echte broer van Jason.' Hij heeft donkerbruin haar en prachtige hazelnoot ogen. Waarom zijn ze hier allemaal zo knap? 'De jongen naast mij is Wesley, hij is niet zo'n prater maar wel betrouwbaar.' Zegt Davey. Jason daarin tegen is een bruintje met smaragdgroene ogen. Maar nog steeds knap.

Ik probeer Jason zijn arm van me af te duwen, maar spijtig genoeg lukt het mij niet goed. 'Stop met tegenstribbelen Alison, je maakt toch geen schijn van kans.' Fluistert Jason in mijn oor. Ik voel zijn warme adem op mijn nek, hij geeft me echt de rillingen.

Het valt me nu pas op dat er nog een jongen naast hun staat. 'En wie is dat dan?' Vraag ik terwijl ik wijs naar hem.

'Hij is Jeremy, met hem wil je geen ruzie maken Alison.' Zegt Jason op een waarschuwende toon, oke mischien moet ik zijn raad maar aannemen en luisteren, alleen staat het me niet echt aan. 'En wat nu?' Zeg ik op een vragende toon naar de jongens toe.

Kidnapped, Used & BrokenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu