4.bolum

3.3K 100 39
                                    

Konser başlar BTS herkesi eğlendirir ama jungkook un gözleri senin üstündedir . Ve jimin , tae , j-hope , suga da gözlerini Nuray , Gülay , Ayşe , ve ceren den alamiyorlar dir. Konser biter BTS üyeleri sizi sahnenin arka tarafına çağırırlar ve sizde gidersiniz orada da konuşursunuz ve siz BTS üyelerini eve davet edesiniz. Onlarda seve seve diyerek gelirler rm bence arabalara karışık binerek gidelim der sen jungkook Nuray ve jimin , jungkook un arabasına tae Gülay Ayşe ve j-hope aynı arabaya ceren suga rm ve Jin de aynı arabaya binersiniz ve sizin eve gidersiniz sen jungkook a

Y/N:isterseniz bu akşam burada kalabilirsiniz dersin.

Jk :  ben diğer üyelere soriyim bı der. ve sormaya gider.

Rm: evet olabilir hem konser yeni oldu biraz dinlenmek iz gerekir . Yani eğer sizin içinde sorun olmazsa 3 gün burada kalmak isteriz derler.

onlar öyle diyince sizde

YN : tabiki

Dersin sonra iş yerlerinizi arayıp biz 1 hafta sonra başlamak istiyoruz dersiniz ve tabi onlarda böyle sizin gibi ünlü kişilerle çalışacakları için istediğiniz her şeyi kabul ederler.

Sonra sizde bı kulübe gidelimi biz buraya yeni geldik buranın kulüplerine hiç gitmedik dersiniz . Jin ve rm biz yorgunuz gelmiyecez derler ama diğerleri kabul eder sizin üstünüz zaten hazırdır çantaları alıp çıkarsınız . Sen jungkook la , Nuray jiminle , ceren suga , Ayşe j-hope la ve Gülay da tae ile eş olarak gidersiniz hepiniz kendi arabasına binip yanınızda eşlestiginiz üyeleri alarak gidersiniz gittiğiniz kulüp Seul un en ünlü kulüp lerindendir .

jeon jungkook ile hayal etWhere stories live. Discover now