5. bölüm

2.8K 87 52
                                    

İçeri girer oturursunuz ve birşeyler içersiniz o sırada Exo üyeleri de oradadır yanımıza gelip selam verirler sevgilileriniz mi diye sorarlar jungkook ya hemen soze atlar .

Jk: hayır onlar Türkiye den geldi bizde onlari biraz gezdirmek istedik .der Kai söze atlar .

Kai: aaa ben sizi tanıyorum siz ikiniz dünyaca tanınan doktorlar siz ikiniz de dünyaca tanınan savcılar ve siz de moda tasarımcısısiniz degilmi .

Y/N: evet aynen öyle

Kai: tanistigimiza sevindim der ve elini nazikçe ve kibarca öper .

Y/N: teşekkür ederim bende tanistigimiza sevindim dersin.

Kai: acaba dans edebilirmiyiz diye sorar.

sende bı jungkook a bide Kai e bakarsın ve teklifi kabul edersin çünkü Exo dan biasın odur ama jungkook yerini kimse  alamazdi .yinede kabul etmenin diğer  sebebi dans etmeyi seviyor olmandi . Kalkıp dans edersiniz ve biraz sonra jungkook dayanamayıp ayağa kalkar o sırada

Rm: nereye jungkook diye sorar.

Jk: bende dans edicem der .

Rm : tm

Der ve jungkook yanınıza  gelip .

Jk:yn birazda ben seninle dans edebilirmiyim der .

Kai: olmaz biz daha yeni dansa başladık der.

Sende bı jungkook a bı Kai e bakarsın ve jungkook un teklifini kabul edersin çünkü daha fazla sorun çıkmadan olayı durdurmak istedin. Ve jungkook la dans edersiniz ikinizde birbirinizden gözlerinizi alamıyorsunuz dur .

O sırada Ceren sehun ile Ayşe luhan ile Nuray chanyeol ile Gülay ise baekhyun ile dans ediyordur Gülay zaten aynı zamanda çok iyi bir exo-l olduğu için ve biasida baekhyun olduğu için severek dans ediyordur . Ve öyle inanılmaz dans ediyordur ki baekhyun Gülay a aşk olur Gülay ve tae knk gibi anlaşıyorlar di o yüzden sıkıntıda çıkmıyordu baekhyun Gülay a

Baekhyun: gulay yarın da buluşalım diye sorar .

Gülay da kabul eder ..........

jeon jungkook ile hayal etजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें