0.8 "Dom borde gå och bli tillsammans igen"

139 2 1
                                    

Nicole pov:

Jag öppnar bildörren samtidigt jag skrattar åt Noels konstiga historia som han berättat om. Jag hoppar ut och kollar på min mobil 08.55. Jag börjar om 5 minuter.

"När börjar du?" Frågar han då han ser att jag kollat klockan på mobilen.

"Hel" svarar jag.

Vi går sedan in och går till mitt skåp och jag tar ut min mapp och penna och sudd. Sedan rör vi oss mot klassrummet jag ska min lektion i.

"Ska vi käka lunch tillsammans?" Frågar han innan jag ska gå in i det klassrum jag ska han min lektion.

"Jag vet inte ens om jag ska äta lunch" sa jag. Han kollar med en förvånad blick.

"Går du på nån sån där girly girl diet?" Frågar han sen. Jag skrattar.

"Nej, jag bah vill inte och känner inte för att äta"

"Och varför det?" Frågar han direkt efter. Jag rycker på axlarna.

"Vet inte. Men jag måste gå nu. Ses på lunch rasten" säger jag och går in i klassrummet och hittar en plats längst fram till höger. Där sätter jag mig.

---

Sista lektionen innan lunch var nu slut och det var dags för lunch ett enkelt. Make sense eller hur? Jag lägger in mina grejer och stänger sedan skåpet. Jag börjar gå min väg till Bamba eller Matsalen som folk säger. Jag går långsamt mot det bordet där jag och mina vänner alltid suttit vid. Alltså med mina vänner menar jag, Ivanda, Melanie, Zane och Gurra (Gustaf). Vi har vart vänner i åratal. Ända sen vi var små osv.

"Hörde ni vad Nicole gjorde mot Rasmus imorse?" Sa Zane

"Nej, visste inte ens att han var tillbaka från Barcelona?" Svarade Ivanda.

"Han flög hit inatt och stack på denna morgon direkt till Nicole för att försöka rädda deras reltionship. Eftersom att Nicole dumpade honom efter den där sex videon. Men iaf hon slapade honom typ 5 gånger och sen kastade ut honom från huset."

"Va? Asså dom passar ju varandra." Svarade Melanie. "Jag tycker dom borde gå och bli tillsammans igen allt var liksom så mycket bättre då." Lägger hon till.

"Jag håller med" svarade Gustaf

"Aa dom passar ju varandra." La Zane till.

"Men han är ju en dick, han låg med en kändis och sen spred deras sexvideo han var ju otrogen" säger Ivanda.

Jag hade stått och lyssnat på dessa råttor dom jag kallade mina vänner tillräckligt länge nu. Jag lovar dig mitt blod kokade.

"Vad är erat problem? Ni vill att jag går tillbaka till den otrogna lilla horan?!"skrek jag ut. Jag borde inte sagt hora. Jag är good och inte som Noel.

"Inte bara en fake pojkvän hade jag utan fake vänner också." Sa jag innan jag kände ett par armar som omslöt mig och sedan knuffade mig ut från matsalen. Jag bitchblickade dom. Jag hade kallat dom mina vänner.

"Jävla fake vänner!" Säger jag argt.

"Eyy du kolla på mig." Det är nu jag faktiskt tar reda på vem det var som knuffade ut mig från matsalen och det var Noel. Jag kollar in i dom ögonen som brukade vara lekfulla men som nu verkade vara oroliga. Var han orolig över mig?

"Vad?" Svarar jag drygt.

"Ojoj någon är kaxig idag" säger han sen. Jag ler över hur töntig han är.

"Där såg jag ett leende." Säger han och sen tar han mina axlar och börjar putta mig ut från skolbyggnaderna och mot hans bil. Jag hoppar in och han öppnar dörren men stammar när han ser Klara. Klara Harryson den som hatar mig mest och jag hatar henne mer. Hon har blont hår och chokladbruna ögon. En normal slimmad kropp.

Jag önska jag hade en slimmad kropp...

"Stanna här" säger han och joggar mot henne.
Dom diskuterar något och går sedan bakom en mur. Fan heller tänker jag vänta tills dom har makeout det kan ju fan ta flera timmar. Jag hoppar ut bilen och går mot muren dom står bakom. Jag lyssnar försiktigt.

"Hur mycket vill du ha betalt?" Frågar Noel. Jag stannar upp. Vänta va? Jag visste att Klara var typ en Hora, du vet en som säljer sex för pengarna men jag visste inte att Noel hade gått då lågt att han köper sex från henne? Jag var bara tvungen att avbryta honom där. För det var inte okej.

"Kan du förklara vad ni gör här?" Säger jag när jag precis vänt runt muren. Klara kollar på mig med stora ögon och Noel kliar sig nervöst i nacken.

"Ehm asså jag köpte något?" Säger Noel efter ett tag.

"Vänta du går så lågt att du köper sex eller va?"

Den meningen ångrar jag att jag sa.

***

Vad tror ni Noel köper från Klara?

Rebounding with BAD | Noel FlikeWhere stories live. Discover now