10.bölüm

6.6K 245 95
                                    

Suga sertçe karşılık vemeye başladı.

Kollarımı suga'nın boynuna dolayıp öpüşmemizi daha da ateșlendirmeye başladım.suga'nın elleri bir an kızlığımı bulunca ağzımdan bir inleme kaçtı.suga kızlığımı okşamaya başlarken ben ise inlememek için dudaklarımı birbirine bastırıyordum.sugayla birlikte bedenim de yumuşak alandan ayrılınca ayrılıp gözlerimi suga'nın gözlerine sabitledim .dudağıma küçük bir öpücük bırakıp merdivenlerden çıkmaya başladı.kapısı açık olan odanın içine girdiğimizde etrafta tüm renkleri içine hapsetmiş siyah tonları kaplıyordu.sırtım bu sefer daha yumuşak bir alanla buluşunca ağzımdan  küçük bir kıkırdama çıktı.suga benim üstümdekileri çıkarmaya başlayınca ufak bir titreme yaşadım.

     Belki ikimizde birbirimize karşı duygu beslemiyor olabilirdik,ya da ben öyle sanıyorum.ama sugayı gördüğüm zaman hiç yaşayamadığım bir heyecan yaşıyorum içimde bunun ne anlama geldiğini bilmesem de hoşuma gidiyor işte

Vücudumun tamamen çıplak kalmasını sağladığın da kendinde soyunmaya başladı.

Dudakları göğüs uçlarımı sömürürken bir yandanda erkekliğini kızlığıma sürtüyordu.bu bu his muhteşem ama bi  okadar da acı şu an kızlığımın yandığını söyleyebilirim.cidden artık içime girse çok güzel olacak.

Birden erkekliğini kızlığıma itince ağzımdan çığlık misali bir inleme çıktı.

"Sabret güzelim, şimdi geçecek sende zevk alacaksın"ahh bu çocuk benim utandığımı  bilmiyor mu sanki?
"Hıımm b-biraz daha h-hızlı olsan"ağzımdan dökülen kelimeler sanırım onu azdırmamı sağlamış olacak ki gelgitleri hızlanmaya başladı.
"Ahh çok darsın bebeğim."

(Kudurun xnxnckfkskxmfjsn)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Kudurun xnxnckfkskxmfjsn)

Suga beni kucağına alıp bir yandan boynumu emiyor bir yandan ise içimde gel-git yapıyordu.

İkimizde nefes nefese yatakta dinleniyorduk.

Kızlığım o kadar uyuşmuştu ki kımıldayamıyordum(yazar felç)."canın çok acıyor mu?"kafamı sugaya çevirerek sadece başımı sallamakla yetindim.
Suga üstümüzü iyice örtüp arkasını dönüp uyumaya başladı.bende daha fazla dayanamayıp kendimi uykunun vahşi derinliklerine bıraktım.

Gözlerimi açtığımda siyahın bütün tonlarını kaplayan bir odada buldum kendimi hareket etmeye başladığım an belinde hissettiğim kollarla duraksayıp dün yaşadıklarımızı gözümün önünden geçirdim.yüzümü kaplayan utanç duygusuyla kafamı sinsice yorganın altına soktum.ben dün gece min yoongi ile yatmışmıydım yani . çalan telefonumla kafamı hızlıca yorganın altından çıkarıp elime aldım arayan eun-jiydi.

"Alo"

"Alo hyun-ji nerdesin sen sugadan da haber yok
,Senin yanında mı? iyi misiniz?"

"Knki bi sus yaa,merak etme suga yanım da . şey...ben sugayla uyuya kalmışız da ondan yani(tabi canım tabi tabi)

ben sugayla uyuya kalmışız da ondan yani(tabi canım tabi tabi)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

İyi ki doğdun bay swag

İyi ki doğdun bay swag

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bye bye

KUSURSUZ TUZAK #MYG#Where stories live. Discover now