Prolog

170 6 4
                                    

Este timpul banilor, extravagantei, notorietatii, al liquoir-ului scump curgand pana la ultimele picaturi din pahare de sticla Bohemia in serile albe pierdute prin cazinouri cate si mai cate, toate cu usile deschise. Ele, doar ele imi umpleau ocupatiile saptamanale lipsite de grija. Da, un adevarat tabiet pacatos si o placere mai mult decat vinovata la care imi placea sa apelez.

Nu, nu sunt o fata cu o avere de milioane lasata ca mostenire de la rude indepartate pe care nici nu le cunosc. Nu am parintii putred de bogati si rasfatati. E doar un stereotip plin de snobism pe care toata lume ti l-ar arunca. Runda asta a fost a mea, runda asta am construit tot ce am acum singura.

Atunci, cred ca inca va intrebati cine sunt eu totusi?

Ma numesc Luz Hall, nascuta acum 22 de ani si crescuta in briza linistitoare a verii din California, in Los Angeles- un oras binecuvantat de Dumnezeu cu tot ce e mai bun si frumos pe pamant. Culoarea verde a cristalelor de smarald este in ochii mei iar intensitatea culorii castanelor era in parul meu lung pana la bust. Firea mea e una agitata, cu o obsesie pentru libertate si un foc mocnit al dorintei pentru fiecare experienta si lucru nou. 

Nu am fost cea mai buna eleva, nu am fost un geniu sau chiar o fata populara in anii mai vulnerabili ai mei. Doar misterioasa din ultima banca ce se exterioriza mereu dar care pregatea o mare surpriza pentru toti ceilalti. Surpriza de care vorbeam a facut ca sa fiu in scurt timp admisa la cea mai buna facultate de psihologie in judecata umana, in mecanismele si procesele mintale, din oras si asemenea din tara reusind sa promovez ca cea mai buna studenta de acolo. Nu ma plangeam pe atunci si nici acum nu o fac.

Ce tinta am? Sa ma folosesc la maxim de tot ce posed. Jocul de Poker este specialitatea mea, ca alte jocuri ce implica carti. Cazinourile sunt doar "medii de viata" in care observ cat de uimitori pot fi oamenii, capabili sa treaca prin mai mult de 10 sentimente intr-un singur moment, cu o singura aruncare de zar, carte in pachet, bila mica de metal ajunsa intr-un lacas numerotat.

Ce fac cu banii...nu ii pastrez pentru mine. Nici gand. Banii, lucru material si murdar, manipulator de minti naive si slabe de inger. Prefer sa-i donez locului din cele mai negre cosmaruri ale mele atunci cand ochii mi se inchideau noaptea. Spitalul in care familia mea lucra pana a fost aruncata in aer de catre un bolnav mental. Ironic nu? Acum spitalul se reface, cu greu bineinteles, dar se reface.

Din fericire pentru mine si visele mele din globul de cristal, tot ce stiu despre cazinouri este datorita ingerului meu pazitor cu zambet larg. Numele lui este Ashton si il cunosc de mai mult de 4 ani palpitanti in care ne-am infiltrat cu succes unul in viata celuilalt fiind de nedespartit pana la...proba contrarie.

Insa, toata lumea stie ca nimic nu poate fi roz. Nimic nu poate fi interesant fara un pic de pericol sau tragedie, fara ceva misterios care sa-ti trezeasca fiorii delicati si reci din tine si sa condimenteze putin situatia. Probabil ca nu ma asteptam sa-l intalnesc acolo si probabil ca nu ma gandeam ce se ascundea in spatele privirii lui. Asemenea unui pariu. Pacat ca mie nu-mi prea imi place sa pariez; dar daca ar fi un singur lucru pentru care sunt dispusa sa pariez sunt eu. Toate serile au desigur o poveste incurcata, o intamplare si o rasturnare...un joc patimas si provocator al raului asemenea unui joc in care cartile nu mai sunt in mana ta - castigi dublu sau pierzi totul. 

Author's Note: Hello! xx Deci, asta este o noua poveste..umm ce sa mai spun? Primul capitol il voi posta la 18  citiri ale prologului :) Multumesc din tot sufletul lui @LonelyRaven pentru tot ajutorul si cateva idei geniale. (Tu esti geniala, multumesc din suflet) Pana la primul capitol ;) va las sa anticipati xx

I'll Never Let You Gamble With My HeartWhere stories live. Discover now