The Race ~ 2

14 0 0
                                    

Ashley's Point Of View.

Zonder dat ik het besefte was ik vertrokken. Weg van huis. Mijn moeder achterlatend met een verschrikkelijke vader. Nog steeds had ik de spieren van mijn voet niet laten ontspannen en bleef de teller in het dashboard maar hangen op 150 km/uur. Ik schrok zelf van mijn snelheid en minderde wat. Daarna nam ik de oprit naar de autosnelweg. Ergens in het midden van mijn rit wist ik niet meer waar ik naartoe moest. Bij het eerste tankstation dat ik tegen kwam lastte ik even een pauze in. Ik liep naar het winkeltje in de hoop om daar een goede wegenkaart te vinden en naar het toilet te kunnen gaan.

Ik liep het oude vuile winkeltje, wat meer op een schuur leek, binnen waardoor ik vanachter ergens een tingelend geluidje van een bel hoorde. Een oude meneer met een grijze baard en lang, of ja, lang.. tot aan zijn schouders lang haar. In zijn mondhoek zat een zelfgemaakte sigaret. Hij leek wel een zwerver. Aan het winkeltje te zien kon ik beter bij een volgende stop naar het toilet gaan want hier wilde ik zo snel mogelijk naar buiten. Totdat mijn blik valt op een muur vol met wegenkaarten. "Goedendag juffrouw. Kan ik u helpen?" Vraagt de man met een schorre stem. Ik knik. "Ik zou een wegenkaart van Birmingham willen." Antwoord ik. "Wel, waar moet u naartoe? Misschien kan ik u zo wel helpen. Ik ken veel hier. En dan hebt u uw geld bespaart." Ik frons. "Wilt u nu zeggen dat ik er al ben?" Vraag ik verward. De man knikt. "Ik zoek het circuit hier in Birmingham." Zeg ik. De man knikt en legt me de weg uit.

Even later rijd ik door het drukke Birmingham City. 'Als ik tijd heb moet ik hier eens komen shoppen' denk ik bij mezelf. Maar nu moet ik me focussen op de weg. Taxi's komen van alle kanten en rode lichten op kruispunten blijken hier niet belangrijk te zijn. Een paar minuten later ben ik aan de rand van Birmingham en volg de laatste instructies van de oude man op. 'Sla rechtsaf. Rechtdoor en daar naar links parking 1'. Ik rijd parking 1 op en parkeer mijn auto ergens op een willekeurige plaats. Daarna loop ik naar buiten terwijl de warme zonnestralen mijn huid raken. Ik zet een zonnebril op en pak mijn tas en loop naar het parcours.

"Wat denkt u hier te komen zoeken, jongedame?" Vraagt een man in overall. "Euhm.. Mijn broer opzoeken. Louis Tomlinson." Zeg ik. "Ja, meisje dat zeggen ze allemaal. Maar elke keer willen ze hem gewoon verleiden." Zucht de man. "Maar ik bén Ashley Tomlinson." Ik vloek wat. Ik wil zeggen 'ik bel Louis' maar met het lawaai hier hoort hij dat waarschijnlijk toch niet. Ander idee.. "Wacht!" Roep ik voordat de man me wil wegsturen. Hij kijkt me aan. "Hier mijn identiteitskaart." En ik geef het kaartje aan hem. Hij maakt een goedkeurend geluidje, geeft het kaartje terug en maakt nog eens een gebaar dat ik verder mag. Ik spring over het hek.

'Hoe vind ik hier ooit mijn broer?'

Harry's Point Of View.

Ik zie de wit/zwarte geruite vlag in de verte die wil zeggen dat de finish er bijna is. Ik moet dit doen, ik moet bewijzen dat de auto nu veel sneller gaat. Ik heb heel de nacht doorgewerkt en ben er zeker van dat alles nu beter gaat. Ik duw nog eens hard met mijn voet tegen het gaspedaal en ik hoor een luid fluitje. Ik rijd de wagen naar zijn plaats en hef mezelf uit het de cabine. Daarna zet ik de helm af en ga met mijn hand door mijn krullen die nat zijn geworden van het zweet. "En?" Vraag ik. De man schud zijn hoofd.

"Verdomme." Roep ik. Er volgen nog wat scheldwoorden en iedereen kijkt me aan maar het doet me niks. "Dit kan niet, dit kan niet, dit mag niet, kan niet.. Hrrr." Ik stamp tegen een blikje cola dat naast me lag. Het ding rinkelt wanneer het op de warme asfalt beland. Ik loop een eind verder, tot ik op een idee kom. Louis moet met mijn auto rijden. Neenee.. Geen goed plan. Ik schakel James in. James is mijn ploegmaat. Hij is een goede vriend. Ik ben hoofdrijder dus James moet me altijd laten voorgaan. James is net klaar met de ronde, met zijn eigen auto. Gisteren had ik nog net dezelfde maar sinds vannacht heb ik hem lichter gemaakt. James moet dus nog met de mijne rijden en dan zien we met welke hij het snelst gaat.

Even later heb ik het plan voorgesteld aan iedereen en stemmen ze in. Ik wenste hem succes en hij geeft me een dankbaar knikje. Ik loop heel de tijd te ijsberen naast het parcours met mijn vingers gekruist. Niet oplettend, waardoor ik tegen iemand opbotste. Ik keek omhoog en opeens was er iets veel interessanter dan de grond. Voor me stond een beeldschoon meisje. Ik schatte dat ze iets jonger was dan mij. Ergens deed ze me denken aan Louis, maar die gedachte schudde ik snel van me af . Ze was 1000x mooier!

Ze had half lang blond haar, prachtige helder blauwe ogen, haar lippen waren zachtjes gestift met een rood kleurtje wat erg verleidelijk was, ze had nog een beetje mascara op waardoor haar mooie ogen goed hun aandacht trokken. Ze draagt een jeans shortje met een doorzichtig wit topje waaronder ze een zwarte BH draagt. Gecombineerd met bruine laarsjes. (A/N: zie afbeelding hiernaast). "Sorry. Ik had je niet gezien." Mompel ik. Ze lacht zacht waardoor ze kuiltjes krijgt in haar wangen net als mij. "Geeft niets hoor." Zegt ze. Ik glimlach even. "Ashley, en jij?".

"Harry. Leuk je te ontmoeten."

Geschreven door EmLa_1D

------------

A/N: Hey, hier alweer een derde hoofdstuk! Hopelijk vinden jullie het allemaal super en gaan jullie het veel promoten ^.^ Laten jullie ook eens vote, of nog beter comment achter? Dan weten ik en @aWaveOutOnTheOcean wat jullie van het verhaal vinden want we zijn erg benieuwd!

Lots Of Love, Marie-Charlotte

Xxx

Lost Story'sWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu