Şekil Değiştiren

707 42 3
                                    

Bobby'nin evine gelmiştik. Jamie öldükten sonra arbada kimseyle konuşmadım. Bana verdikleri odada kalıyordum. Dean'in yanında. Ayrılmamalıyım onu korumalıyım. Castiel böyle söylemişti sonuçta o bir melek yalan söylemez dediğini yapmalıydım .Yeterince dinlenmiştim. Üstümü değiştirdip üzerime kırmızı kareli gömlek giydim gömleğin önünü açık bırakmıştım altıma da kot şort giymiştim. Odadan dışarı çıktım ve alt kata indim. Dean ve Sam aşağıda hiçbirşey yapmadan oturuyorlardı.

"Ben çok sıkıldım birşey yapalım "diyerek Koltuğa oturdumu. " Bobby nerde?"

Sam " biz gelmedn önce Birkaç arkadaşıyla ava çıkmış"

Dean "Bara gidelim mi ne dersiniz?" evet şuan gerçekten içip sarhoş olmaya ihtiyacım vardı.

Sam'le aynıanda " kesinlikle evet" dedik. Gülümsedim o da aynı şekilde gülümsedi Impala'ya atlayıp en yakınımızdaki bara gittik. İçerisi çok kötü kokuyordu ama bn buna alışkındım. Sandalyelere oturup 3 bira istedik. Biradan başlayıp daha sert içkilere doğru gitmiştim. Dean de Sam de sesini çıkarmamıştı. Sonunda sarhoş olmuştum. Dean'i en son esmer bi kızla konuşuyordu. Sam de ortalıkta gözükmüyordu. Oradan çıktım. Dean'in o kızla daha fazla konuşmasını kaldıramayacaktım. Dışarı çıkıp Impala'nın yanına gittim. Sonra yanıma Dean'in geldiğini gördüm. Yanıma geldi ve Impala'ya yaslandı.

"Anna konuşmamız gerek"

"Ne hakkında?"

"Ne hakkında olduğunu gayet iyi biliyorsun"

"Dean bak ben artık eskisi gibi değilim"

"Anna seni hala seviyorum" deyip yüzüme yaklaştı artık bana hala birşeyler hissettiğinden emindim onu öpmeli miydim ki? Ah boşver melek olaylarını sanırım bende hala ona karşı birşeyler hissediyordum. O bana yaklaşmaya devam edince birden dudaklarına yapıştım. Beni kaldırıp İmpalanın ön kısmına oturttu ve öpüşmeye devam ettik. Tanrım o .. Çıktığımız zamanlar aklıma gelmişti. Tam o sırada birden öpüşmeyi kesti gözlerini kocaman açtı ve yere yığıldı. Yere yığıldığında ona bir bıçak saplandığını fark ettim onu öldüren kişi Dean'di. Bidakka Dean Dean'imi öldürmüştü ne oluyordu burada?

"Ne oluyor burada?" diye bağırdım korkmuştum.

Dean" O bir şekil değiştiren geçen ay bu kasabada bir iki tanesini öldürmüştük bu yüzden bizimle uğraşıyor olmalı" dedi oda gördüğü manzara karşısında şaşkındı haklıda onunla öpüşüyordum ve Jamie daha yeni ölmüştü benim tam bir sürtük olduğumu düşünüyordu herhalde ama çok içtiğim içindi. Yanaklarımız kızardığını hissediyorum. Dean'e hiçbirşey söylemeden. Arabaya bindim. Bardan Sam'in çıktığını gördüm. İkiside hiç konuşmadan arabaya bindiler. Yol boyunca tek bir laf etmedik. Eve geldiğimizde ben hemen odama çıkmıştım. Aşağıdan bağırışma sesleri geliyordu. Gizlice merdivenlerden inip konuştuklarını dinlemeye çalıştım.

Sam " Ne? seninle öpüşüyor muydu demekki hala sana aşık peki sen ona aşık msın Dean?" İşte bunun cevabını merak ediyordum.

Dean " Bak Sam bende ona hala aşıktım yalan söylemiycem fakat onun değiştiğini gördüm. O Jamie'yi seviyordu onunla çok mutluydu sonra onun ölümünden iki gün bile geçmeden benimle öpüşüdü yani şekil değiştirenle herneyse . O çok fazla içiyor benim sevdiğim Anna bu değil . O tam bir sürtük olmuş. " Gözlerimden yaşlar süzülmeye başladı yavaş yavaş kendimi göstererek içeri girdim.

"Bunu yüzüme karşı söylemelisin Dean sadece şunu bil benim yaşadıklarım hiç kolay değil" Artık tamamen ağlamaya başlamıştım kendimi tutamıyordum O TAM BİR SÜRTÜK lafı beynimde yankılanıyordu.

Dean " Anna böle söylemek istememiştim " bana doğru yaklaştı

"Hayır Dean tam olarak böyle söylemek istemiştin haklısın da " dedim ve dışarı çıktım beni durdurmaya çalışmıştı ama ondan kurtuldum karanlık yolda yürümeye başlamıştım ne param vardı ne arabam sadece yürüyordum artık avcılık şeylerindende yarı melek olayından da sıkılmıştım yolda yürürken önümde bir adam gördüm yüzünü göremiyordum biraz daha yaklaştım. Gözleri simsiyahtı.

"Merhaba Anna ben Crowley" dedi sonrası karanlık sanırım bayılmıştım gözlerimi açamıyordum fakat bir yere götürüldüğümün farkıdaydım bi şeytanların eline düşmediğim kalmıştı o da oldu

Supernatural / I Need YouWhere stories live. Discover now