Meleklerin Planı

677 42 0
                                    

Gözlerimi açtığımda bir odadanın ortasında sandalyeye bağlıydım. İçimden kendime küfür ediyordum. Kendime bir kural koymam gerekiyor bidaha asla sarhoş olacak kadar içmeyecektim. Heryerim ağrıyordu. Oda karanlıktı ve soğuktu içeride kimse yoktu. Kapının açılmasıyla kafamı kaldırdım. Beni kaçıran şeytan içeri girdi.

"Demek uyandın Anna " dedi Crowley.

"Benden ne istiyorsnuz?" Dedim şeytanlar hala beni elçi sanıyordu tabiki konuşmamı isteyeceklerdi. Onu oyalamak için sormuşdum zaten.

"Aslında birkaç şey kulağıma geldi" dedi ve benim etrafımda yürümeye başladı.

"Demek melekler Michael'ı kafesten çıkarmak istiyorlar ve seninde bu sırada Michael'ın bedenini yani Dean'i korumanı istediler" dedi ve etrafımda bırakıp önümde durdu. Kafamı kaldırdım.

"Sen nerden biliyorsun"

"Sadece sizin mi size yardım eden meleğiniz var sanıyorsunuz " dedi ve dudağını kıvırdı.

"Bunları biliiyorsanız beni neden kaçırdınız bende birşey bilmiyorum zaten sizin bildiğiniz kadar "

" Madem Michael'ı kafesinden çıkarabilirler bu demek oluyorki Lucifer'da kafesinden çıkacak demektir ya hepsi ya hiçbiri eğer birinii çıkarırlarsa diğeriniide çıkarmak zorundalar"

"O zaman melekler kıyameti başlatmak istiyorlar" dedim herşeyi yerli yerine oturmaya başlamıştı demek beni kıyamet başlıyana kadar Dean'i korumamı istiyorlardı . Dean ve Sam'de bunu duyunca durdurmaya çalışacakları için elçi , şeytanlar beni istiyor yalanını uydurmuşlardı dünyadaki en güvenebilecekleri kişi bendim yarı melek olduğumdan onlar gibi düşüneceğimi sanıyorlardı ama yanılıyorlardı. Ben düşünürken Crowley yanıma gelip beni çözdü. Bunu neden yaptığını anlamamıştım.

"Peki o zaman neden beni kaçırdın? Ve şimdide çözüyorsun? Ellerimi belime koyup cevap beklermiş gibi ona bakıyordum.

"Melekler gibi düşünmediğini biliyorum Anna bunu durdurman karşılığında seni çözüyorum" Haklıydı aslında ben meleklerin tarafında değildim ben kıyamet kopsun istemiyorum.

"Peki ben bunu nasıl yapıcam?"

"Senin yarı melek olduğunu biliyorum bu seni diğer meleklerden üstün yapar çünkü insan tarafının olması da sana güç katıyor" demek ben baya bi güçlüydüm ha

"Tamam gitmeme izin ver bende kafesi açmalarını engellemeyi çalışırım"

"Anlaştığımıza sevindim Anna" dedi ve göz kırptı sonra kaybolmuştu. Hemen kapıya doğru ilerledim kimbilir ben nereye getirmişlerdi? Kapıyı açtığımda Bobby'nin evinin önündeydim sanırım kldığım odaya büyü yapmışlardı. Gidecek başka yerim olmadığından kapıyı çaldım.

DEAN WINCHESTER

Ona nasıl sürtük diyebiliştim. Ona çok ağır laflar etmiştim sanırım o barda çok sarhoş olmuştum. Onun durdurmaya çalıştım fakat benden kurtuldu o kadar inatcı birisi ki ikendi istemedği sürece ona birşey yaptıramazdınız.

Sam "Dean bırak gitsin kafasını dağıtsın neden böyle şeyler söyledin?"

"Bilmiyorum sanırım çok sarhoştum." dedim . Bir- İki saat sonra kapı çaldı gelen Anna'ydı.

Sam "Anna nereye gittin çok merak ettik"

"Anna gerçekten çok üzgünüm sarhoş olduğum için öyle şeyler söyledim lütfen beni affet" Benim yüzüme bakmadan içeri geçti.

"Tamam Dean hepimiz sarhoş olduğumuz için bir şeyler yaptık.. aslında eğer kafam ayık olsaydı seni asla öpmezdim merak etme" dedi demek beni öpmezdi ha Artık onun üstüne fazla gitmeyeceğim tamam bende ondan hoşlanmıyorum artı o da benden bu kesinleşti.

Anna "gelin oturun size anlatacaklarım var " dedi Sam de bende koltuğa oturduk ve anlattıklarını dinledik.

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Demek Anna yarı insan yarı melekti ve tüm o elçi olayları yalandı . Cass'e artık güvenemem meleklerin kafesi açma olayını bize söyemesi gerekirdi. Crowey Anna'yi kaçırmıştı ona birşey yapabilirdi ve Anna benim yüzümden gitmişti.

"Sam size bunları anlatacaktım ama Cass, Dean'i koru Michael'ın bedeni falan birşeyler söyledi bende Dean'in tehlikede olduğunu düşündüm size söylemedim ama bunu durdurmalıyız melekler o kafes açmamalı ilk önce nasıl yapacaklarını öğrenmeliyiz" Anna haklıydı ilk önce nasıl yapacaklarını öğrenmeliydik.

Sam "Cass'i çağırmalıyız" dedi.

"Hayır Cass bize söylemediğine göre o da kafesi açmak istiyor. Bence Crowley Anna'yla konuştuğuna göre Crowley nasıl yapılacağını biliyordur." dedim crowley'yi çağırmak için ayin yapacaktık. Sam ve Annna Bobby'nin evinden malzemeleri buldu ve getirdi hemen ayini yaptık ve Crowley salonun ortasında belirdi.

"Demek Winchester'lara anlatmışsın " dedi Crowley Anna'ya bakarak

Anna "Evet anlattım ve onlarda yardım edecekler"

Sam "Crowley melekler lucifer'ın kafesini nasıl açacaklar?"

Crowley " Şey hatırlarsanız birkaç yıl önce kıyamet kopmuştu o zaman kafesi mühürlerleri kırıp açmışlardı bu seferde öyle yapacaklar ama bu sefer mühürleri bir şeytan değil melek kıracak ve mühürlerin sayısı 6'ya indi. Mühürleri kıracak meleğin çok güçlü olduğunu duydum daha kırmaya başlamamışlar nedenini bilmiyorum ama bence ilk kıyamet koptuğu zaman ilk mühürü cehenneme gidip işkence yapıp Dean kırmıştı bu seferde içinizden biri kırabilir." Anna'ya bakmıştı.

ANNA STONEM

Crowley içinzden biri kırabilir derken benle göz göze gelmişti ama ben asla böyle birşey yapmam.

Tam Dean konuşacaktı ki ağzını açtığı anda Crowley "Tamam söyliyeceklerim bu kadar daha doğrusu bildiklerim bu kadar" deyip gitti. Dean'in ona bir küfür savurduğunu duydum. Etrafı kaldırmaya başladım.

Sam "Tamam daha hiçbir mühür kırmadılarsa endişenmemeize gerek yok içimizden biride ilk mühürü kırmayacak" dedi ve ikiside bana bakıyordu.

"Ne yani bana güvenmiyor musunuz tabiki bende mühür filan kırmıycam yarı melek olabilirm ama ben onlar gibi düşünmüyorum."

Sam " Sana güveniyoruz Anna" dedi sonra bende Dean'in de demesi için ona bakmaya başladım. Gözlerini devirip.

"Evet sana güveniyoruz" dedi

"Crowley yalan söylüyor olamaz mı?" dedim

Sam "Hayır sanmıyorum eskiden lucifer tekrar dışarı çıktığında onu öldürmemiz için Colt'u bize vermişti. Lucifer'ı sevmiyor" dedi. Sonra biraz daha bu olayla ilgili konuştuk konuştuktan sonra uyumya odaya çıktım.

Supernatural / I Need YouOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz