-Ü Ç-

2.3K 18 1
                                    


@yaşamasevincimyok:Sevseydin gitmezdin. Satırlarımı sana ayırdım. Kocaman bir defterimi,hayallerimi,düşlerimi,rüyalarımı sana ayırdım. Sen ne yaptın? Onlara umut verip,umutsuz bıraktın. Evlenecektik biz. Çocuklarımız olacaktı. Bahçemiz olacaktı. Orada çocuklarımız ile oyunlar oynayacaktık. Ben sana hayallerimi anlatırken,sen hangi kadını hayal ediyordun kafanda. Seni sevmemem gerekirdi. Ama kalp işte. Kendini kime kaptıracağını bilmiyor.

@yaşamasevincimyok: Sevseydin gitmezdin. İlk tanıştığımız an bana 'seven gitmez' demiştin. Gittin. Yaşama sevincimi de alıp gittin. Sonra bir an geldin geri. Ama bu sefer temelli gidecektin. Neden? Çünkü başka kadın vardı.

@yaşamasevincimyok:Senin ile tanıştığımız günü hatırlıyor musun? Ben hatırlıyorum.
Arkadaş vasıtasıyla tanışmıştık. Mayısın on beşinde saat dört buçuk idi. Bana şey demiştin 'benim şiirlerimin anlamı olur musun?' O zaman kalbim durmuştu. Etkilenmiştim senden. Yakışıklıydın. O son görüşmemizdi. Bir ay kadar konuşmadık seninle. Sonra arkadaşına 'turuncu kafayı getirin bana'demişsin. Sonra buluşma ayarlamıştık. Ikimiz de gelmiştik. Gelmiştik gelmesine de ben hastalıktan ölüyordum. Bir kaç saat sonra ben uyumuşum. Sen ise kafamı omzuna yaslamışsın. O uykudan uyanmak istemedim hiç. Şuan gözlerimi açsam ve omzunda yatıyor olsam ne kadar güzel olurdu değil mi?
Elini anlıma koymuştun ve ateşli olduğumu söyleyip beni apar topar hastaneye götürmüştün. Beni ilk o zaman öpmüştün. Hastahane odasında, yüzsekizinci oda da.
Unutmuşsundur belki. Yanına gelip anlatıcam ben merak etme. Hepsini hatırlatacağım sana.

@yaşamasevincimyok:Rüyalarımda görüşmek üzere.

SEVSEYDİ GİTMEZDİ!Where stories live. Discover now