Pregătirile pentru balul de diseară

5K 197 2
                                    

Este ceasul 23:30 , aud mașina și îmi dau seama că au ajuns părinții mei. După fața lor îmi dau seama că au niște vești noi. Nici nu termin să mă gândesc că îl aud pe tata vorbind.
-Melody, balul este organizat de stăpânul nostru, se pare că anul acesta nu regele este cel care îl organizează. Din cate știm noi ,balul va fi unul mascat. Nu se știe încă cine e regele , dar maine mașina stăpânului va veni și vă va conduce , pe tine și Alexa la bal. Care va avea loc la conacul lui.
De unde adaugă și mama:
-Noi vom servi invitații, nu ne vei vorbi ,dar să ști că îți vom sta alături!
-Vă mulțumesc!! Eu mă duc sus să dorm, presimt că mâine va fi o zi lungă!

Nu mai zic nimic și urc sus. Mă întind în patul meu îmi pun capul pe perna pufoasă, care o ador (îmi va lipsi aceasta pernă), dar între timp îi dau un mesaj Alexei să îi spun ca maine să vină la mine la ora 14:00, pentru că balul va avea loc la ora 18:00.
Apuc să îi trimit mesajul și simt cu sunt trimisă în lumea viselor .
***
"Simt cum o mână îmi apucă talia , un fior îmi străpunge șina spinării , și înghit în sec. Dau să mă întorc dar parcă ceva îmi îngreunează întoarcerea. Mormăi și îmi dau seama că s-a trezit . Se lasă moale iar eu apuc să mă întorc.
În pat cu mine era un băiat, îmbrăcat(măcar așa e bine) cu niște ochi albăstrui ca marea și părul castaniu. Mă trage mai aproape de el simțindu-i pieptul bine făcut, și niște sărutări pe gât.
-Staiii!! Oprește-te ! Ce faci?!!
-Melody...
-De unde îmi ști numele ? Cine ești și ce vrei?
-Știu totul ,Melody!
Nu mai apuc să zic ceva că mă trezesc dintr-o dată speriată"
Dar când mă uit pe fereastră ,văd doi ochi albaștri (cel puțin așa par în întuneric ) care mă privesc îndelungat, și într-o fracțiune de secundă dispare.
~~"Vei fi a mea micuță zână. Nu-ți fie frică de mine!"~~
Simt cum mi se înmoaie picioarele și mă ridic în fund. Un gând se abate asupra mea , și un milion de întrebări. "Oare totul a fost un vis? Cine e el? Și ce vrea ?"
Întrebări fără răspuns, încerc să adorm la loc , dar nu pot. După mai multe încercări adorm.

Mă trezesc și mă uit pe ceas , e ora 13:00, mai e puțin și vine și Alexa. Cobor jos și văd că părinții mei sunt plecați, dar mi-au lăsat un bilețel pe masa din bucătărie.
"Scumpo , noi am trebuit să plec pentru că mai avem treabă. Ți-am pregătit clătitele tale preferate cu ciocolată.
   Poftă bună !!
                           Cu drag,mama si tata!"
Deci fiind încă singură acasă mă apuc să mănânc. Nici bine nu termin de mâncat,iar pe ușa intra Alexa plină de bagaje, pungi cu încălțăminte,machiaje ,tot ce vrei.
-Nu te mai holba așa și ajută-mă!

Încep să râd haotic și merg să o ajut . Ducem sacoşele  sus in dormitor la mine și când ne uitam pe ceas e deabea 14:00 . Deci avem timp să ne mai distrăm înainte să ne pregătim, cum făceam odată.

Merg jos și aduc două cutii cu înghețata deschid televizorul,ne punem în fața lui uitându-ne la filme romantice. Începem să râdem , să dansăm,să ne distrăm, bucurându-ne de timpul care ne-a mai rămas.

Când văd că e ora 17:00 , merg să îmi fac un duș, desigur ,cum îmi place mie. Intru și încep să aplic gelul meu de duș cu miros de trandafirii care îmi satisface pielea ,cum nu o face altul. Încep să îl întind peste tot ca să fiu sigură că vampirii nu au cum să îmi simtă mirosul sângelui. Mă clătesc bine și ies din duș înfășurată în prosopul meu roșu.

Când ajung o văd pe Alexa ,gata îmbrăcată, machiată nu foarte strident unde a aplicat o nuanță deschisă de mov pe pleoape și un ruj care îi stă minunat  , să nu sară în ochi , și părul lăsat moale pe spate, cu niște bucle în fund.

Aleasă de Regele Vampirilor! Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum