Deel 2

125 5 0
                                    

Y/N POV

Ik liep uit het school gebouw naar  de speelplaats. Ik hoorde Lisa nog naar me roepen. Wat moet ik nu doen?Ik heb Lisa pijn gedaan.Arhh...het zou beter zijn dat Lisa gewoon weg blijft van mij.Ik zat diep in mijn gedachten dat ik niet eens wist dat Lisa naast mij zat.Ze was de hele tijd sorry aan het zeggen.
"Sorry.Ik zal het niet meer doen."zei Lisa.
"Y/N?Y/N?!!"   "Oh...ja?"zei ik
"Is alles ok? Ben je boos op mij?" zei Lisa.
"Ik wil dat je gewoon andere vrienden maakt en mij gerust laat."zei ik
"Y/N hoeveel keer moet ik het nog zeggen,JIJ bent alles voor mij.Ik heb niemand anders nodig."zei Lisa.

Ik was in shock.Ik wist niet wat ik moest zeggen."D-d-dank u v-voor a-alle dingen die je voor m-m-mij hebt gedaan."
Goed zo Y/N nu stotter je nog ook ( ̄ー ̄) .
Plotseling knuffeld Lisa mij(◎ー◎).
"Oh mijn lieve Y/N,ik hoef geen dank u.
Want jij was mijn hand in het donker."

Flashback

Lisa POV

Ik wil zo graag dood gaan.Mijn ouders hebben mij gewoon in de steek gelaten.Mijn vrienden
hah die hebben mij verlaten,want nu dat ik geen ouders heb,is er geen geld voor hen om te shoppen.Ik word op school gepest.

Vandaag was het weer een dag vol schelden, gepest en buiten gesloten worden.
Ik zat buiten op de speelplaats.Er was nog een bank vrij,maar daar zat Y/N.Iedereen is bang van haar.Iedereen haat haar,omdat ze heel koud is met iedereen.Ik wil er niks mee te maken hebben anders wordt ik nog meer gepest.Zitten op de grond is nu mijn laatste optie.Ik zat gewoon een boek te lezen.Maar dan kwamen de pesters (de bitches dus(¬_¬) ).
"Hey!!Waarom lees je een boek?Heb je geen smartphone?" Bitch 1 "Natuurlijk niet wie zou het voor haar betalen.Hahaha!!"bitch2.
Ik ben het zo beu!!Laat mij gewoon met rust!!
Dat wou ik zeggen maar er kwam niks uit mijn mond.Ik kon het niet meer vol houden.
Tranen kwamen uit mijn ogen.
"Boohoo ga maar gaan wenen bij je mama.Oeps je hebt er geen meer.Ze hebben je verlaten."bitch 3

Ik zat maar te wenen.Al de pijn die ik had kwam er op dat moment uit.
"Aaaaaah..."bitch 3
Ik keek op.Het was alsof ik een engel zag.Mijn engel.Mijn redder.
"Laat haar met rust.Jullie zijn luid.In plaats van haar zo te pesten zou je beter niet je moeder en vader terug samen brengen.Oeps ik mocht niks zeggen over jouw gescheiden ouders." Bitch 3 was razend.Ze begon dan te huilen.De andere bitches wouden mijn engel slaan,maar mijn engel heeft ze in één klap op de grond gegooid.Ze waren in pijn aan het schreeuwen.Ze liepen als baby's weg.
"Fff..nu heb ik geen goeie humeur meer."
Ik was nog nooit zo blij geweest.Na maanden zonder een lach was dit de eerste keer dat ik een grote grimlach had op mijn gezicht.
"Waarom lach jij nu?Ik deed het niet voor jou hoor,ze waren luid.Ga maar nu naar je klas."

Dat was de dag dat ik mijn engel had ontmoet.
Mijn beste vriendin Y/N.Na die dag begon ik altijd bij Y/N te blijven.Tot deze dag nog is ze soms nog  koud tegen mij,maar ik weet dat ze een gouden hart heeft.Zij gaf mij een reden om te lachen en te leven.Ik beloofde aan mezelf om altijd naast Y/N te blijven en haar hoop te zijn net zoals zij is voor mij.

Einde flashback

Jackson POV

Ik volgde Y/N en Lisa. Ik zag alles en hoorde alles wat Lisa zei tegen Y/N.Ik wist niet dat Lisa zo veel van Y/N houdt. Y/N is dus toch niet de slechtste persoon.Nu begrijp ik Lisa.

Y/N POV

Toen ik hoorde wat Lisa dacht over mij,wist ik niet wat ik moest doen."Ik hou van jou,mijn engel."zei Lisa. Ze begon dan te huilen en mij te knuffelen.Ik begon haar terug te knuffelen.
Ik was geschrokken van mijn eigen actie.Zo te zien Lisa ook.Ze stopte even met huilen en keek in mijn ogen.Ze gaf mij een grimlach en begon dan opnieuw te huilen.Ik wou ook huilen,maar ik zag Jackson naar ons kijken.
Ik duwde Lisa zachtjes van mij af."Lisa,Jackson kijkt naar ons."
Toen Lisa dit hoorde begon ze haar tranen weg te vegen.Ze keek dan naar Jackson en zei:'Got7 mag met mij lachen en mij vernederen,maar doe niks tegen mijn engel please.'
Jackson en ik waren in shock. We keken naar Lisa. Ze lachte naar mij en voor het eerst op school begon ik naar haar te lachen.We begonnen dan samen te lachen.

Jackson POV

Ik heb nog nooit Y/N zien lachen.Ik was een beetje geschrokken.Haar lach was zo mooi.Op dat moment wist ik het.Ik wil Y/N gelukkig maken.

Dit is maar het begin van het romantische verhaal van de badboy's GOT7

Ik zal een kleine spoiler geven(^з^)-
Het zal niet alleen Jackson zijn die gevoelens gaat hebben voor Y/N.

The badboys GOT7Where stories live. Discover now