Deel 6

84 1 0
                                    

Y/N POV

'Het is waar normaal gezien zou er geen drakengodin  meer zijn omdat alle draken dood zijn.Alleen weten jullie niet dat de laatste drakengodin een zus had.
Haar zus was toen dan 5 jaar oud.De zus wist niks over de draken en wist ook niet wat er aan de hand was in de wereld.Ze werd zo opgevoed omdat de drakengodin haar enige zus wou beschermen tegen de andere monsters.Zeker tegen de weerwolven.
Alle draken werden vermoordt en ook de drakengodin.Het kleine zusje zag alles.Wat de weerwolven niet wisten was dat het zusje een paar draken had kunnen redden met haar krachten.Ze heeft jaren gewerkt om het drakenrijk terug te herstellen.Het kleine zusje van 12 jaar geleden is hetzelfde meisje die voor jullie staat. Ik dus.
Dit is ook een van de redenen dat ik jullie zo haat.
Mate of wat dan ook maakt mij niks uit.De haat die de draken en ik hebben is groot.Blijf uit mijn buurt want er zal een dag komen waar ik jullie soort ga vermoorden.'zei ik.

Ik wou weggaan,maar iemand hield mijn pols vast.
Het was Mark.Ik trok aan mijn pols,maar hij had mij met zijn weerwolven kracht heel hard vast.
'Laat me los of anders roep ik mijn draken en gebruik ik mijn krachten.' zei ik boos.
Mijn ogen waren nu licht paars van kleur.

'Je kunt dit niet menen.Het waren onze ouders wij deden niks.Wij begrijpen dat je onze soort haat,maar wij zijn jou mates.Voor weerwolven zijn mates belangrijk,maar als ik het correct heb is het ook belangrijk voor een drakengodin.'zei Mark.

De jongens weten dat Mark heel serieus is nu.
'Aaaaaah...!!!!'schreeuwde ik uit en viel op mijn knieën.
Ik had zoveel pijn en had moeite met ademen.
De jongens schrokken.Ze wouden mij helpen,maar ze weten niet hoe.Ik had zo veel pijn.Mijn ogen veranderde in een grijze kleur.Dit begrepen de jongens wel.(grijze ogen voor een weerwolf betekent dat je verdrietig bent)

De jongens kwamen 1 voor 1 naar mij en kuste mijn hand.Ik begreep niet wat ze deden.Wat ik wel weet is dat ik niet meer veel pijn had.

Waarom deed GOT7 dat ?Waarom gedraagt Y/N
zich als een weerwolf?Gaat het goed komen ?

The badboys GOT7Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu