Sexual frustration (L x Light)

4.3K 188 109
                                    

Začátek jsem psala asi půl roku, konec jeden večer. Ano, je to tak hrozný, jako ten název. Z L-a jsem udělala děvku a měla bych shořet v pekle.
2757 slov.

***

L si už dlouhou dobu všímal, jak začal být Light mrzutý. A ne tak typicky "Lightovsky mrzutý", to byl jenom následek končící puberty. Ale teď byl vážně silně protivný.

,,Jak, že to nemůžete vědět?!" křičel Light do telefonu.

Zbytek vyšetřovacího týmu si hleděl svých záležitostí. Aneb byli zašití někde, kde je Light nemohl seřvat. Jediný, kdo s ním seděl ve vyšetřovací místnosti byl L. Kvůli řetězu, který se houpal mezi jejich zápěstími, totiž musel.

,,Jestli nejste schopná sdělit mi tak jednoduchou informaci, pak nechápu, jak jste mohla se svou neschopností získat svou pracovní pozici!" ječel dál Light. ,,Fajn. Sbohem." Típl telefon a sesunul se na židli vedle L.

,,Co se děje, Lighte?" zeptal se L, zatímco ho skenoval zkoumavým pohledem ze své kolečkové židle.

Light si promnul kořen nosu. ,,Recepční na policii jsou neschopné husy," zavrčel vztekle.

L se zamračil. Věděl, proč Light volal na policii. Už hodiny se mladý Yagami snažil nabourat do policejního systému, kvůli informacím o úmrtích zločinců, ale marně. Od té doby, co jeho otec a ostatní odešli od policie nemají informace z policejních vyšetření. Což znamená, že jsou tak trochu na mrtvém bodě. A Light z toho šílí.

,,Lighte, L, donesl jsem vám kávu," ozval se Matsuda a položil před ně dva hrnky.

,,Děkuji, pane Matsudo," poděkoval L a upil ze své extrémně přeslazené kávy.

,,Díky," řekl Light suše a na Matsudu se ani nepodíval. Napil se a zkřivil tvář do nehezké grimasy. ,,Co to má být?!" vyjekl, až Matsuda leknutím nadskočil. ,,Kolikrát vám mám opakovat, že já cukr v kávě nesnáším?! Kdy si to konečně zapamatujete?!" vtiskl hrnek zpátky Matsudovi. ,,To nejste schopný udělat ani tohle správně?!"

Matsuda vypadal, že se každou chvíli rozbrečí. Vzal si od Lighta hrnek, s úklonou se omluvil a odešel.

,,Vůl," ulevil si Light.

L si jen povzdechl.

Takhle to dál nejde...

***

Večer se odebrali do pokoje, kde je čekala sprcha. Společná sprcha. L se chtěl pokusit z Lighta vymámit, co se s ním děje, ale na to s ním potřeboval být sám. Což naskytovalo možnost probrat to s ním před spaním, jenže Light většinou usnul velice rychle a když se L pokoušel navázat konverzaci, byl dost hrubě odbyt. Zbyla tedy pouze příležitost řešit to při večerní hygieně.

,,Ty, Lighte," oslovil L Yagamiho, zatímco na ně dopadal proud vody, ,,děje se něco?"

Light vypnul svou sprchovou hlavici a natáhl se pro ručník. ,,Co by se mělo dít?" Hned své otázky zalitoval, protože L nemá rád, když mu někdo na otázku odpovídá otázkou. A ještě tak blbě.

,,To se ptám já tebe," zamračil se L. ,,Zdáš se mi poslední dobou podrážděný, Lighte. Je to kvůli tomu?" zvedl ruku, kde se nehoupal řetěz. Během sprchy si ho sundávali, aby se mohli převléct.

Light se podíval na Ryuzakiho zápěstí a potom na své.

,,Ne, tím to není." Začal se sušit ručníkem.

,,Tak čím?"

,,Ježíši, Ryuzaki! Nic se neděje, jsem v pohodě!" vyjel na něho Light.

,,Když to říkáš." utrousil L a zaklonil hlavu, nechal vodu dopadat na jeho hrdlo a začal si mydlit vlasy.

Death note *yaoi oneshots*حيث تعيش القصص. اكتشف الآن