4 ~ Kalp Sızısı

133 17 2
                                    

4- Kalp Sızısı

İki aydan fazla oldu Namjoon.. Ne sen geldin, ne de rüzgarını hissettim..

Hiçbir açıklama yapmadan kayboldun, 15'i geçeli çok oluyor ama hâlâ yoksun, seni çok özledim içimde öyle bir sızı var ki tarif etmem imkansız..

Sayfalarca yazı yazdım sana, litrelerce ağladım belki hissedersin sızımı gelirsin sandım.. Gelmedin..

Sorun Jiminse üzülme,seni anlıyor ve asla kızmıyor sevdiğim.. Korkma tamam mı?

İyi yürekli sevdiğim benim,geçmişim,geleceğim,ömrüm.. Kalbimin sızısısın sen.. Ta içlerde hissedilen,tarifi olmayan bir sızı olur ya hep insanlarda.. Alışkınsındır,arada sırada ağır gelir ama çok seversin.. İşte tamda o'sun.. Sızımsın ama iyileştirenimsinde..

Nefes alamıyorum arada sırada.. Bu anlarda seni hayal ederek sarılıyorum yastığıma.. Azcık ağlıyorum ama sonra beni görebileceğin aklıma geliyor,susuyorum.. Her gece yatarken yatağımda yer açıyorum sana, belki geceleri gelip izliyorsundur diye.. Bilirim beni uyandırmamak için kenara sığışır ses etmezsin sen,acımasın canın.. Yastığını almadan gel ama olur mu kalbimin sızısı.. Benimkine sinsin kokun..

Seni çok özlüyorum Namjoon.. Hissiz olsada dokunuşlarını, bakışlarını,öpüşlerini,sevişlerini, herşeyini,her zerreni tek tek özlüyorum.. En çokta kalbini,dudaklarından dökülen ismimi özlüyorum..

Çabuk dön kalbimin sızısı.. Çabuk dön ki daha çok öpmeye vaktim olsun,daha çok sarılayım..

Yoongi bazen üzerime gelebiliyor bu konular hakkında ama ona kızmıyorum çünkü benim iyiliğim için çabaladığını biliyorum.. Taehyung ve Jungkook iki günde bir geldikleri ziyaretimi hergüne çıkardılar ve Jiminde bana inanan tek kişi olma mertebesini koruyor..

Sadece bu sıralar daha kötü olduğumu düşünüyorlar,aslında bakarsan gerçekten öyle galiba.. Geceleri sık sık kabuslar görüyorum,siyah görünümlü şeyler görüyor,bazen olmayan sesler duyuyorum.. Daha sık krizler geçiriyor kimi zaman tüm gün ağlıyorum.. Daha sık ilaç alır,daha uzun süreli uyur oldum..

Nedenini bilmiyorum ama sen geldiğinde geçecekmiş gibi geliyor..

Neyse sevdiğim.. Gel tamam mı? Ben bugünde bekliyorum.. Beklemeye devam edeceğim..

Seni seviyorum..

-Jin..

Rebirth ·NamJin·Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin